Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Καλημέρα guys

Χρειάζομαι τα φώτα σας, αν γνωρίζει κάποιος....ψάχνω να βρω σετ αυτοκόλλητα για το Address μου, τα εργοστασιακά που είχε. Έχω φάει τον κόσμο δεν βρίσκω πουθενά....Κατσαντώνης, Stelpet, Motohouse Tamias, Mototrade δεν έχουν. Μέχρι και στον Σφακιανάκη πήρα τηλέφωνο μήπως υπάρχει το σετ αλλά δεν.

Από Σφακιανάκη μου είπε το παλικάρι πως δεν παράγονται πλέον από το εργοστάσιο εδώ και χρόνια. Μόνο αν βρεις σε κάποιο στοκ πουθενά μου είπε. Τα αυτοκόλλητα τα έβγαλα κάποτε όταν ήμουν 19 χρονών γιατί δεν μου άρεσαν....τώρα το βλέπω άδειο και κατάλαβα πόσο πολύ του πήγαιναν οπτικά.

Γνωρίζει κάποιος κάτι να με βοηθήσει;
E-bay ;;;;;;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Γεια σας γεια σας. Kle500 τελευταίας γενιάς φίλου εκεί που πήγαινε με 100 ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το γκάζι. Κυριολεκτικά το μοτέρ ανεβάζει στροφές δείχνει να παίρνει ταχύτητες αλλά ρόδα δεν γυρνάει.
Τι είναι αυτό πάλι?
Αν έχω καταλάβει καλά…

Αν το μοτέρ ανεβάζει στροφές αλλά δεν κινείται τότε κάποια ζημιά υπάρχει στο κιβώτιο και δεν μεταφέρει την κίνηση στον τροχό.

Kapas

new member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 750 rd07
Όνομα
Θεόφιλος
Αν έχω καταλάβει καλά…

Αν το μοτέρ ανεβάζει στροφές αλλά δεν κινείται τότε κάποια ζημιά υπάρχει στο κιβώτιο και δεν μεταφέρει την κίνηση στον τροχό.
Πρέπει να πάει σε σοβαρό μάστορα. Πήγα κάτι καφέδες σε ένα ράντομ συνεργείο και μου είπαν έφαγε άξονα κίνησης...too much μου ακούγεται

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Πρέπει να πάει σε σοβαρό μάστορα. Πήγα κάτι καφέδες σε ένα ράντομ συνεργείο και μου είπαν έφαγε άξονα κίνησης...too much μου ακούγεται
Πρώτη κίνηση που θα έκανα πάντως είναι να άλλαζα λάδια για να δω αν υπάρχουν κομμάτια από μέταλλο και αν έβρισκα τότε η ζημιά είναι μέσα γιατί δεν νομίζω να έχει κουρέψει καρέ στο μπροστά γρανάζι έτσι βούτυρο! Θεωρώ θα είχε σημάδια από κοπανηματα.

Θεωρώ επίσης ότι το λύσιμο του μοτέρ δεν θα το γλιτώσεις!

Ή πατινάρει 100% ο συμπλέκτης.
Δύσκολα νομίζω Νικόλα στο ξαφνικό να του πατινάρει και μάλιστα στο 100%.
Όπως έγραψε εν κινήσει έγινε νεκρό από μετάδοση οπότε εγώ το αποκλείω ως ενδεχόμενο.

kardabix

new member
Περιοχή
Αγρίνιο
Μοτοσυκλέτα
Yamaha xtz 690
Όνομα
Γιάννης
Γεια σας γεια σας. Kle500 τελευταίας γενιάς φίλου εκεί που πήγαινε με 100 ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το γκάζι. Κυριολεκτικά το μοτέρ ανεβάζει στροφές δείχνει να παίρνει ταχύτητες αλλά ρόδα δεν γυρνάει.
Τι είναι αυτό πάλι?
Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πιθανόν κάτι έκοψε από τον άξονα κίνησης,το γρανάζι ή κομμάτι αυτού. Βγάζει τα λάδια πρώτα να δεί τη θα βρει και μετά προχωράει

Kapas

new member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 750 rd07
Όνομα
Θεόφιλος
Χοντρή αβαρία πάντως. Το μηχανάκι αγοράστηκε για " χαρτί" εντός πόλης και δεν έχει κάνει ούτε 300 χιλιόμετρα από τοτε. Θα ενημερώσω όταν πάει συνεργείο έτσι εγκυκλοπαιδικά για το τι έγινε. Τέρμα περίεργο πάντως δεν νομίζω να την βγάλει φτηνά.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
E-bay ;;;;;;
Δεν βρίσκω κάτι δυστυχώς.

It's ok σχεδιάζω δικά μου εν τέλει, δεν χάλασε και ο κόσμος για ένα σετάκι αυτοκόλλητα.

leto

new member
Περιοχή
Αττική
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki z650 rs
Όνομα
Βασίλης
Αγαπητοί καβαλάρηδες θέλω τις γνώσεις σας.
Ψάχνω να βρω μικρό τσαντάκι που να μπαίνει κάπου στη μηχανή πάνω (οπουδήποτε) και θέλω να χωράει μόνο την κλειδαριά του δισκόφρενου (άντε και κανα δυό εργαλεία αλλά όχι απαραίτητο). Εχετε πετύχει κάτι κατά νου? Οτι βρίσκω είναι πολύ μεγάλα για αυτό που θέλω. Εχω ψάξει μαγαζιά τριγύρω στην Αθήνα, στο temu ( βρίστε ελεύθερα) χωρίς επιτυχία.
Σας ευχαριστώ πολύ!!

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Εχει ο Μακης στο μοναστηρακι ειδικα για κλειδαρια δισκοφρενου με σκρατς.

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Αγαπητοί καβαλάρηδες θέλω τις γνώσεις σας.
Ψάχνω να βρω μικρό τσαντάκι που να μπαίνει κάπου στη μηχανή πάνω (οπουδήποτε) και θέλω να χωράει μόνο την κλειδαριά του δισκόφρενου (άντε και κανα δυό εργαλεία αλλά όχι απαραίτητο). Εχετε πετύχει κάτι κατά νου? Οτι βρίσκω είναι πολύ μεγάλα για αυτό που θέλω. Εχω ψάξει μαγαζιά τριγύρω στην Αθήνα, στο temu ( βρίστε ελεύθερα) χωρίς επιτυχία.
Σας ευχαριστώ πολύ!!
ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ Κ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Εγώ είχα πάρει ένα σχετικά μικρό που βάζω το tubeless kit μέσα το ειχα πάρει από την ΜΑΚΑΝ είναι τις touratech άδιαβροχο αλλα είναι λίγο ακριβό γύρο στα 60-70 € το είχα πάρει .

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μια ερώτηση ,άλλαξα το δίπλωμα καθ,ότι επαγγελματικό και παρήλθαν τα 5ετη .
Πώς μπορώ να ενημερώσω το γκοβ.γουόλετ;

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Μια ερώτηση ,άλλαξα το δίπλωμα καθ,ότι επαγγελματικό και παρήλθαν τα 5ετη .
Πώς μπορώ να ενημερώσω το γκοβ.γουόλετ;
Το αφαιρείς και ξανά κανεις πρόσθεση του διπλώματος.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Το αφαιρείς και ξανά κανεις πρόσθεση του διπλώματος.
Πρόσθεση από που ;
Δίνει κάτι ,δεν είδα - θυμάμαι

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Πρόσθεση από που ;
Δίνει κάτι ,δεν είδα - θυμάμαι
Μπαίνεις στο πορτοφόλι και επιλέγοντας το παλιό έγγραφο (δίπλωμα) σε βάζει μέσα που έχει όλες τις πληροφορίες, πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τέλειες … και επιλέγεις ανάκληση εγγράφου.
Έτσι αυτό το έγγραφο (παλιό δίπλωμα) βγαίνει από το πορτοφόλι.

Μετά πάλι από την αρχική οθόνη που είναι όλα τα έγγραφα σου, παράς πάνω δεξιά στο + θα πρέπει να σου έχει ανοίξει η επιλογή του να εισάγεις το δίπλωμα σου, πατάς πάνω εκεί, συμπληρώνεις ότι σου ζητήσει και σου βάζει μετά το ανανεωμένο έγγραφο στο πορτοφόλι.

Kapas

new member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 750 rd07
Όνομα
Θεόφιλος
Επιτρέπεται βάση ΚΤΕΟ/άδειας να αλλάξεις ολόκληρο μπροστινό σε παπι, να το ψηλώσεις να του αλλάξεις ζάντες , τα φώτα κλπ κλπ ή δεν περνάει?

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Κάπα κανονικά θα σε περάσουν εφόσον τα νούμερα είναι οκ,μόνο αν έχεις βάλει άλλο μοτέρ επάνω και το έχεις αδηλωτο θα έχεις θέμα .
Κάποιοι κάνουν και μανουρες για τα φώτα όμως ,αλλά σπάνια

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Εχω το xiaomi redmi 10.Προσπαθω να αντιγραψω διευθυνση url απο το fb πχ και δεν μου δινει αυτη τη δυνατοτητα.Το εχει καποιος αλλος να μου δωσει τα φωτα του.

Το παρε κανα τηλεφωνο της προκοπης ειναι σαν να μην το ακουσα καν.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Αν το fb το ανοίγεις από τον chrome πάτα μια φορά επάνω στη διεύθυνση,θα βγάλει πάνω πάνω 'αναζήτηση' και από κάτω του 'κοινοποίηση-αντιγραφή συνδέσμου-Επεξεργασία.Εσύ πατάς το διπλό τετραγωνάκι 'Αντιγραφή.

Αν μπαίνεις fb μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής του τότε πάτα στο κάτω μέρος ΄Κοινοποίηση και κατόπιν αντιγραφή συνδέσμου.

Τελευταία επεξεργασία:

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Αν το ανοίγεις από την εφαρμογή του δεν σου βγάζει πατώντας τις 3τελειες έκτο την αντιγραφή συνδέσμου;Screenshot_2024-08-28-10-41-39-792_com.facebook.katana.jpg

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μετά το ρίχνεις όπου θες.