σαφως κ παιρνεις τα μαμαΚαλησπέρα σε όλους, έχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η χρήση των αντίβαρων τιμονιού? Πρέπει να είναι ελαφριά (αλουμινίου) ή σαν τα εργοστασιακά μασίφ σίδερο? Κοιτάω να πάρω στον αδερφό μου για το CBR1100XX Blackbird και θεωρώ πως πρέπει να είναι τα μασίφ για να κοπεί ο κραδασμός στο τιμόνι.
Απο το net...Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η χρήση των αντίβαρων τιμονιού? Πρέπει να είναι ελαφριά (αλουμινίου) ή σαν τα εργοστασιακά μασίφ σίδερο? Κοιτάω να πάρω στον αδερφό μου για το CBR1100XX Blackbird και θεωρώ πως πρέπει να είναι τα μασίφ για να κοπεί ο κραδασμός στο τιμόνι.
Η πραγματικότητα είναι ότι τα αντίβαρα επηρεάζουν τη συχνότητα στην οποία συντονίζεται το τιμόνι.σαφως κ παιρνεις τα μαμα
ολα τα λοιπα χρωματιστα αλουμινιου δεν κανουν σωστα την δουλεια τους κ σε αυτα τα μηχανακια (οπου τα δευτερα 3ψηφια km ερχονται για πλακα στο κοντερ) δεν παιζεις με τρεμουλα στο τιμονι

Αυτο θα εγραφα και εγω Στελιο!Άλλο πράγμα οι υψισυχνοι κραδασμοι στα clip-on όπου τα αντίβαρα ( ή ακομη επιπροσθέτως και χειροποιητη εσωτερική προέκταση εσωτερικά ) τους μειωνουν ....
κι άλλο πράμα τα αίτια για το τρέμουλο στο τιμονι ... όπου είσαι υποψήφιος για wobble...!![]()
Μασίφ γιατί μπορεί να έχει τρέμουλο ψηλά, έχουμε εντρυφήσει λόγω tracer gen1Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η χρήση των αντίβαρων τιμονιού? Πρέπει να είναι ελαφριά (αλουμινίου) ή σαν τα εργοστασιακά μασίφ σίδερο? Κοιτάω να πάρω στον αδερφό μου για το CBR1100XX Blackbird και θεωρώ πως πρέπει να είναι τα μασίφ για να κοπεί ο κραδασμός στο τιμόνι.
Καλησπέρα σίγουρα όσο πιο βαριά καλύτερα. Αν και τα αντίβαρα δεν είναι ο μόνος λόγος κραδασμών. Κοίτα και την μπροστινή ζάντα μήπως είναι στραβή ή θέλει ζυγοστάθμιση καθώς και τα λάστιχα σου. Επίσης αν φοράς μπαγκαζιέρα μεγάλη με επιπλέον βάρος μπορεί να φέρει κραδασμό στο τιμόνι.Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η χρήση των αντίβαρων τιμονιού? Πρέπει να είναι ελαφριά (αλουμινίου) ή σαν τα εργοστασιακά μασίφ σίδερο? Κοιτάω να πάρω στον αδερφό μου για το CBR1100XX Blackbird και θεωρώ πως πρέπει να είναι τα μασίφ για να κοπεί ο κραδασμός στο τιμόνι.
Ξεκαθάρισε τι εννοείς με το ''κραδασμός στο τιμόνι''.Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η χρήση των αντίβαρων τιμονιού? Πρέπει να είναι ελαφριά (αλουμινίου) ή σαν τα εργοστασιακά μασίφ σίδερο? Κοιτάω να πάρω στον αδερφό μου για το CBR1100XX Blackbird και θεωρώ πως πρέπει να είναι τα μασίφ για να κοπεί ο κραδασμός στο τιμόνι.
Ελα μωρέ....παιδιά είμαστε τώρα....... αντιπαιδαγωγικο μάλλον ...!
![]()

Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο καλά μπορώ.
Οσα χρόνια οδηγάω δίκυκλο πάντα όταν σβήνω το μοτέρ θέλω να ακούω αυτό το "κλανκ" με το που σβήσει, λες και πάνε τα πιστόνια και κάθονται στη θέση τους. Δεν έχω ιδέα τί είναι αυτός ο ήχος, αν γνωρίζετε παρακαλώ λύστε μου αυτή την απορία που έχω χρόνια.Εχω τόσο σκάλωμα που αν δεν ακούσω τον ήχο, ξεκινάω το μοτέρ πάλι και το σβήνω για να ακουστεί.
Σας ευχαριστώ.
Σαν κομπλερ μιζας μου ακουγεται αυτο που λες το ακουω στο βαραντερο και οχι συνεχειαΘα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο πιο καλά μπορώ.
Οσα χρόνια οδηγάω δίκυκλο πάντα όταν σβήνω το μοτέρ θέλω να ακούω αυτό το "κλανκ" με το που σβήσει, λες και πάνε τα πιστόνια και κάθονται στη θέση τους. Δεν έχω ιδέα τί είναι αυτός ο ήχος, αν γνωρίζετε παρακαλώ λύστε μου αυτή την απορία που έχω χρόνια.Εχω τόσο σκάλωμα που αν δεν ακούσω τον ήχο, ξεκινάω το μοτέρ πάλι και το σβήνω για να ακουστεί.
Σας ευχαριστώ.
Τι έγινε ρε φίλε?
Tην πούλησα ΔημήτρηΤι έγινε ρε φίλε?