Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Αν το fb το ανοίγεις από τον chrome πάτα μια φορά επάνω στη διεύθυνση,θα βγάλει πάνω πάνω 'αναζήτηση' και από κάτω του 'κοινοποίηση-αντιγραφή συνδέσμου-Επεξεργασία.Εσύ πατάς το διπλό τετραγωνάκι 'Αντιγραφή.

Αν μπαίνεις fb μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής του τότε πάτα στο κάτω μέρος ΄Κοινοποίηση και κατόπιν αντιγραφή συνδέσμου.
Μεσω της εφαρμογης μπαινω αλλα αν κανω αυτο που λες και το επικολλησω εδω μου λεει οτι δεν.

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Στείλε screenshot από τα βήματα που ακολουθείς για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα, διαφορετικά δύσκολα θα πάρεις λύση.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μεσω της εφαρμογης μπαινω αλλα αν κανω αυτο που λες και το επικολλησω εδω μου λεει οτι δεν.
Κάνα update έχει κάνει ;
Εγώ το έχω ελεύθερο και κάπου κάπου μπαίνω στο store και κάνω και κεινες που είναι διαθέσιμες.

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Εχω το xiaomi redmi 10.Προσπαθω να αντιγραψω διευθυνση url απο το fb πχ και δεν μου δινει αυτη τη δυνατοτητα.Το εχει καποιος αλλος να μου δωσει τα φωτα του.

Το παρε κανα τηλεφωνο της προκοπης ειναι σαν να μην το ακουσα καν.

Θα σου λεγα να παρεις κανα τηλεφωνο της προκοπής ....αλλά αφου δεν θες δεν στο λεω

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Κάνα update έχει κάνει ;
Εγώ το έχω ελεύθερο και κάπου κάπου μπαίνω στο store και κάνω και κεινες που είναι διαθέσιμες.
Γιάννη αναφέρει ότι του λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την επικόλληση κάτι που μπορεί να μην έχει να κάνει με την εφαρμογή του FB αλλά με τον browser που χρησιμοποιεί για να βλέπει το φορουμ.

Γι’αυτο του ειπα να στείλει κανένα screenshot γιατί δεν είναι λογικο αυτό που του κάνει!

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Γιάννη αναφέρει ότι του λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την επικόλληση κάτι που μπορεί να μην έχει να κάνει με την εφαρμογή του FB αλλά με τον browser που χρησιμοποιεί για να βλέπει το φορουμ.

Γι’αυτο του ειπα να στείλει κανένα screenshot γιατί δεν είναι λογικο αυτό που του κάνει!

Ουσιαστικα δεν εχω επιλογη διευθυνσης url στο κουνητο..Στo pc πχ κανω δεξι κλικ στην φωτογραφια,σου βγαζει url,την αντιγραφω και την κανω επικοληση.Στο κινητο ομως δεν μου δινει τετοια επιλογη πουθενα.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Καλησπέρα παίδες

Φίλος βρίσκεται σε αναζήτηση μοτοσυκλέτας και βρήκαμε ένα ER6f του 2008.

Η μοτοσυκλέτα εξωτερικά ήτανε σε καλή κατάσταση, τα χρίζουν αλλαγής ωστόσο, αλλά σε γενικές γραμμές ήτανε καλή για την τιμή της. Το μοναδικό που ξενίζει είναι το περίφημο πρόβλημα του μοτέρ που είχαν, με τις βαλβίδες.

Λοιπόν, όσοι έχετε/είχατε ER6 (ή και το Versys) έχετε να δώσετε τα φώτα σας; Το έβγαζαν όλα-όλα ή μόνο συγκεκριμένες παρτίδες;

D_N_S

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Ο τυπος που εχει χαρτες για τα φορτηγά ;;;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρήκα, βρήκα κομπλέ... Και εκτός αυτού έφαγα και κόλλημα και κατέβασα όλες τις χώρες του planet earth νά τους εχω σε φακέλους στο pc

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Βρήκα, βρήκα κομπλέ... Και εκτός αυτού έφαγα και κόλλημα και κατέβασα όλες τις χώρες του planet earth νά τους εχω σε φακέλους στο pc
Εσύ κοίτα να φτιάξεις την σέλα και άσε τους χάρτες, που θα βάλεις το κορίτσι να κάτσει επάνω στην τάβλα ΡΕ; Κανόνισε κακομοίρη μου γιατί ούτε μέχρι την πλατεία δεν θα ανεβαίνει...

Emmanouel

new member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
Μανώλης
Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να βάλω εικόνες και emoticons στα μηνύματα ενώ πριν καιρό μπορούσα;

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μπορώ να βάλω εικόνες και emoticons στα μηνύματα ενώ πριν καιρό μπορούσα;
Πάτα αυτό το εικονίδιο

Screenshot 2024-10-01 205913.png

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Φήμες λένε ότι εξέχων μέλος της παρέας όχι του φόρουμ αλλά αγαπημένο μέλος αγόρασε περίπτερο, εύχομαι καλές δουλειές.και πάντα καλοταξιδο.... Tooth Tooth Tooth Tooth

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Φήμες λένε ότι εξέχων μέλος της παρέας όχι του φόρουμ αλλά αγαπημένο μέλος αγόρασε περίπτερο, εύχομαι καλές δουλειές.και πάντα καλοταξιδο.... Tooth Tooth Tooth Tooth
Ολόκληρο περίφτερο ;
Το 1250 ή το 1300;
Καλοταξιδο χαχαχαχαχαχα

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Μονο περιπτερο αγορασε και τη περγκολα μαζι ToothTooth

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ολόκληρο περίφτερο ;
Το 1250 ή το 1300;
Καλοταξιδο χαχαχαχαχαχα
R 1200 RT Γιαννο κατι τον βρηκε το κουνιαδο δεν εξηγειται αλλιως abcdefghgk Του το ζηταω μια βολτα και δεν το δινει ο πουιτσ Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
R 1200 RT Γιαννο κατι τον βρηκε το κουνιαδο δεν εξηγειται αλλιως abcdefghgk Του το ζηταω μια βολτα και δεν το δινει ο πουιτσ Tooth
Είναι τύμπανον όμως, όπως το βλέπώ έχει έρθει και η σειρά σου, έχεις αργήσει ήδη..... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μλκ μου ,πάει,μεγάλωσε απότομα αυτός!

abcdefghgk

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Είναι τύμπανον όμως, όπως το βλέπώ έχει έρθει και η σειρά σου, έχεις αργήσει ήδη..... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk
Ωρε θα το παρω καμια μερα θα βαλω κλαρινα απο πανηγυρι και θα κανω βολτες μες στα αγρινιο σα κλαρινογραμπρος Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μλκ μου ,πάει,μεγάλωσε απότομα αυτός!

abcdefghgk
Φίλε Γιάννη άστο, το μηχανάκι είναι αλλού μόνο να κάτσεις στην σέλα όντως ταξιδεύεις χωρίς προορισμό δεν σε νοιάζει, έχω μπεί και εγώ σε σκέψεις......

Top Bottom