Οχι δεν μου το βγαζει.Αν το ανοίγεις από την εφαρμογή του δεν σου βγάζει πατώντας τις 3τελειες έκτο την αντιγραφή συνδέσμου;View attachment 59051
Οχι δεν μου το βγαζει.Αν το ανοίγεις από την εφαρμογή του δεν σου βγάζει πατώντας τις 3τελειες έκτο την αντιγραφή συνδέσμου;View attachment 59051
Μεσω της εφαρμογης μπαινω αλλα αν κανω αυτο που λες και το επικολλησω εδω μου λεει οτι δεν.Αν το fb το ανοίγεις από τον chrome πάτα μια φορά επάνω στη διεύθυνση,θα βγάλει πάνω πάνω 'αναζήτηση' και από κάτω του 'κοινοποίηση-αντιγραφή συνδέσμου-Επεξεργασία.Εσύ πατάς το διπλό τετραγωνάκι 'Αντιγραφή.
Αν μπαίνεις fb μέσω της ανεξάρτητης εφαρμογής του τότε πάτα στο κάτω μέρος ΄Κοινοποίηση και κατόπιν αντιγραφή συνδέσμου.
Κάνα update έχει κάνει ;Μεσω της εφαρμογης μπαινω αλλα αν κανω αυτο που λες και το επικολλησω εδω μου λεει οτι δεν.
Εχω το xiaomi redmi 10.Προσπαθω να αντιγραψω διευθυνση url απο το fb πχ και δεν μου δινει αυτη τη δυνατοτητα.Το εχει καποιος αλλος να μου δωσει τα φωτα του.
Το παρε κανα τηλεφωνο της προκοπης ειναι σαν να μην το ακουσα καν.

Γιάννη αναφέρει ότι του λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την επικόλληση κάτι που μπορεί να μην έχει να κάνει με την εφαρμογή του FB αλλά με τον browser που χρησιμοποιεί για να βλέπει το φορουμ.Κάνα update έχει κάνει ;
Εγώ το έχω ελεύθερο και κάπου κάπου μπαίνω στο store και κάνω και κεινες που είναι διαθέσιμες.
Γιάννη αναφέρει ότι του λέει ότι δεν μπορεί να κάνει την επικόλληση κάτι που μπορεί να μην έχει να κάνει με την εφαρμογή του FB αλλά με τον browser που χρησιμοποιεί για να βλέπει το φορουμ.
Γι’αυτο του ειπα να στείλει κανένα screenshot γιατί δεν είναι λογικο αυτό που του κάνει!
Κάνα update έχει κάνει ;
Εγώ το έχω ελεύθερο και κάπου κάπου μπαίνω στο store και κάνω και κεινες που είναι διαθέσιμες.
Βρήκα, βρήκα κομπλέ... Και εκτός αυτού έφαγα και κόλλημα και κατέβασα όλες τις χώρες του planet earth νά τους εχω σε φακέλους στο pcΟ τυπος που εχει χαρτες για τα φορτηγά ;;;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ κοίτα να φτιάξεις την σέλα και άσε τους χάρτες, που θα βάλεις το κορίτσι να κάτσει επάνω στην τάβλα ΡΕ; Κανόνισε κακομοίρη μου γιατί ούτε μέχρι την πλατεία δεν θα ανεβαίνει...Βρήκα, βρήκα κομπλέ... Και εκτός αυτού έφαγα και κόλλημα και κατέβασα όλες τις χώρες του planet earth νά τους εχω σε φακέλους στο pc
Ευχαριστώ....
Ολόκληρο περίφτερο ;Φήμες λένε ότι εξέχων μέλος της παρέας όχι του φόρουμ αλλά αγαπημένο μέλος αγόρασε περίπτερο, εύχομαι καλές δουλειές.και πάντα καλοταξιδο....![]()
![]()
![]()
![]()
Μονο περιπτερο αγορασε και τη περγκολα μαζιΦήμες λένε ότι εξέχων μέλος της παρέας όχι του φόρουμ αλλά αγαπημένο μέλος αγόρασε περίπτερο, εύχομαι καλές δουλειές.και πάντα καλοταξιδο....![]()
![]()
![]()
![]()

R 1200 RT Γιαννο κατι τον βρηκε το κουνιαδο δεν εξηγειται αλλιωςΟλόκληρο περίφτερο ;
Το 1250 ή το 1300;
Καλοταξιδο χαχαχαχαχαχα
Του το ζηταω μια βολτα και δεν το δινει ο πουιτσ 
Είναι τύμπανον όμως, όπως το βλέπώ έχει έρθει και η σειρά σου, έχεις αργήσει ήδη.....R 1200 RT Γιαννο κατι τον βρηκε το κουνιαδο δεν εξηγειται αλλιωςΤου το ζηταω μια βολτα και δεν το δινει ο πουιτσ
![]()

Μλκ μου ,πάει,μεγάλωσε απότομα αυτός!R 1200 RT Γιαννο κατι τον βρηκε το κουνιαδο δεν εξηγειται αλλιωςΤου το ζηταω μια βολτα και δεν το δινει ο πουιτσ
![]()

Ωρε θα το παρω καμια μερα θα βαλω κλαρινα απο πανηγυρι και θα κανω βολτες μες στα αγρινιο σα κλαρινογραμπροςΕίναι τύμπανον όμως, όπως το βλέπώ έχει έρθει και η σειρά σου, έχεις αργήσει ήδη.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Φίλε Γιάννη άστο, το μηχανάκι είναι αλλού μόνο να κάτσεις στην σέλα όντως ταξιδεύεις χωρίς προορισμό δεν σε νοιάζει, έχω μπεί και εγώ σε σκέψεις......Μλκ μου ,πάει,μεγάλωσε απότομα αυτός!
![]()