Μετά από λίγο δεν πρέπει να σβήνει άμα είναι τέρμα ανοιχτό;Ποιός λέει ότι σβήνει;
Είχα αλλάξει τα ζιγκλέρ γιατί ήτανε σχετικά μεγάλα (#52 pilot και κεντρικό #115) και δεν δούλευε σωστά με το φίλτρο.Εσυ δηλαδή όπως το αγόρασες το καρμπυρατέρ καινούργιο το έβαλες επάνω ... δούλεψε σωστα ένα χρόνο χωρίς να του αλλάξεις τίποτα και τώρα ξαφνικά ....δεν σβυνει το μηχανάκι ?![]()

Ναι, το slide είναι τέρμα κατεβασμένο. Ακόμα και με βγαλμένο το ελατήριο και την ντίζα γκαζιού το ίδιο ακριβώς είναι. Το τσοκ κλείνει σωστά, δεν έχει θέμα.Το slide το επιβεβαιωσες κοιταζοντας π.χ. από την χοάνη ότι είναι τέρμα κατεβασμενο?
Το τσοκ είναι κλειστό , σίγουρα?
Τα άλλαξα όταν είχα πάρει το καρμπ, δεν έκανα αλλαγές τώρα.Άλλαξες ζιγκλερ παλιά και έκτοτε δούλεψε σωστα για ένα χρόνο ..... ή για τώρα εννοείς οπου δεν σβυνει κιόλας?
Ζιγκλέρ ρελαντί το ίδιο, νούμερο 32 ναι.Κατέβασε την βελόνα τελείως κάτω ή μίκρυνε το κύριο ζιγκλερ .... του ρελαντί το ζιγκλερ πιστεύω να μην το έχεις μεγαλωσει.

"OxiΜετά από λίγο δεν πρέπει να σβήνει άμα είναι τέρμα ανοιχτό;
Μπορεί τότε να έφαγε την βελονοθήκη του, ξέρω τι εννοείς. Όχι αντιληπτό με το μάτι, αλλά αρκετό για να μπορέσει με την αναρρόφηση του κινητήρα να σηκώσει βενζίνη από το λεκανάκι του.αν λοιπόν υπάρχει φθορά μεταξυ βελόνας και "φλογέρας" το ισχυρό κενό λόγω φαινομένου Venturi θα τραβάει βενζίνα.

Γιατί να σε σταυρώσουμε;;!Βρήκα τι έφταιγε
Το καρμπυρατέρ αυτό έχει και υποδοχές για λάδια, αν θελήσεις να το βάλεις σε 2Τ...σε 4Τ απλά είτε τις ταπώνεις, είτε παίρνεις ένα λεπτό σωληνάκι και τις γεφυρώνεις.
Σε εμένα το σωληνάκι δεν πατούσε καλά από την μια. Έκλεισα με τα δάχτυλα μου τις υποδοχές, και αν έχεις τέρμα χαμηλά την βίδα slide πλέον δεν δουλεύει. Πρέπει να την σηκώσεις για να δουλέψει. Ήτανε ίσα-ίσα για να τραβήξει αρκετό αέρα να δουλεύει "χωρίς ρελαντί"!
Δεν το παρατήρησα...
Έλα σταυρώστε με τώρα![]()
Γιατί ήτανε τόσο γελοίο που κρίντζαρα με τον εαυτό μουΓιατί να σε σταυρώσουμε;;!

Λογικά ναι…Καλησπέρα και πάλι
Επανέρχομαι με μια ακόμα πρηξοερώτηση...
Τα δισκάκια αρχίζουν το επαγγελματικό πατινάζ σιγά-σιγά. Έβγαλαν τίμια πάνω από 67.000χλμ από το 2018 ως σήμερα, νομίζω πως και πολύ άντεξαν. Ξανά τα γνήσια θα βάλω, με σκληρότερα ελατήρια όμως.
Αυτή τη φορά θα τα αλλάξω μόνος μου...είδα κάποια βίντεο και στο ίντερνετ, έχω και το manual μαζί, θαρρώ πως είναι μια δουλειά που μπορώ να την κάνω....ερώτηση όμως!
Τα δισκάκια μπαίνουν με συγκεκριμένη σειρά;
Το είχα παλιότερα με σκληρότερα ελατήρια δεν είχε θέματα ή το οτιδήποτε. Ίσα ίσα είχε και λίγο καλύτερο τράβηγμα...το κόστος είναι πάνω-κάτω το ίδιο στα ελατήρια.Ελατηρια βαλε μαμα.
Αν αλλάξεις μόνο τα φιμπερένια όχι.Απλώς πρόσεξε την εναλλαγή -> ένα μεταλλικό-ένα fiber και ούτω καθ' εξής.Τα δισκάκια μπαίνουν με συγκεκριμένη σειρά;
Αν τα αλλαξεις ολα ναι αλλιως αυτο που σου εγραψε ο Νικος παραπανω.Επισης τα λαδωνεις πριν και τα αφηνεις λιγη ωρα πριν τα τοποθετησεις.Άρα έτσι όπως είναι τα παλιά, ακριβώς έτσι να μπουν και τα καινούρια...
Το είχα παλιότερα με σκληρότερα ελατήρια δεν είχε θέματα ή το οτιδήποτε. Ίσα ίσα είχε και λίγο καλύτερο τράβηγμα...το κόστος είναι πάνω-κάτω το ίδιο στα ελατήρια.