Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Πάντως δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα γλυτώσει γιατί απλά σε πολλές περιπτώσεις οι πωλητές επιμερίζουν το κόστος (αξία+μεταφορικά) για να πληρώνουν μικρότερο 'νοίκι' στο ebay.
Ένα αντικείμενο πχ κοστίζει 50€,ο πωλητής το ανεβάζει στο ebay ως 40€ και σου προσθέτει -δήθεν-μεταφορικά 10€,κατ' αυτό τον τρόπο πληρώνει στο ebay ποσοστό επί των 40€.

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν ψάξεις το ίδιο προϊόν σε πολλούς πωλητές ή σε άλλες πλατφόρμες Ali κλπ.Μερικοί λένε 50€ και δωρεάν μεταφορικά και άλλοι πιο πονηροί 40+10.
Σωστός. Πολύ γνωστή τακτική
Την ακολουθούν και εγχώρια δικτυακά καταστήματα στην πλατφόρμα του Σκρουτζ αλλά για άλλον λόγο. Για να βγαίνουν πρώτα στις αναζητήσεις με την χαμηλότερη τιμή και τα βγάζουν από τα μεταφορικά.

Εδώ και λίγο καιρό βέβαια που το σκρουτζ έβαλε επιλογή να βλέπεις συνολικό κόστος τελικής τιμής με μεταφορικά, τους χάλασε την σουπα.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Βγήκα πριν για την καθιερωμένη μου απογευματινή βόλτα και στον περιφερειακό μου γυάλισε ένα τέτοιο:

Ένα Kawasaki Z250SL σε ακριβώς αυτό το χρώμα.

Το χάζευα και μου γυάλισε...πολύ ποιοτική και όμορφη βαφή, το όλο σύνολο φαίνεται πολύ καλά δεμένο, ωραίος ήχος μοτέρ, στο άνοιγμα έφυγε καλά και απο οτι βλέπω ίντερνετ 28 άλογα και 160 τελική. Τιμή 4000€ κούτα...

Μου γυάλισε όπως είπα...γνώμες; Το έχει κάποιος απο εδω μέσα;

Αν μέσα στο καλοκαίρι με κάνα μεροκάματο και αργότερα που φεύγω πρακτική μαζέψω λεφτά θα με έψηνε για κάτι τέτοιο.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Κοίταξα reviews. Στο Mototriti λένε πολύ καλά λόγια με μόνο μειονέκτημα τα λάστιχα απο το εργοστάσιο τα οποια για να χαρείς 100% το μηχανάκι στον δρόμο πρέπει να τα αλλάξεις.

Τελική 140 άνετα, 160 κόφτης, 28 αλογάκια, 38mm ψεκασμός με μπεκ 10 οπών και κατανάλωση 4.3L/100 (11L ντεπόζιτο), απο σχεδιασμό μου αρέσει πάρα πολύ, νεανικό στην όψη....νομίζω βρήκα το επόμενο μηχανάκι μου!

Και έχει και ABS. Και στην οδήγηση αναφέρουν οτι είναι τέρμα διασκεδαστικό που σε κάνει να ξεχνάς τα 250cc του.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

User V

Μαθουσάλας member
Με το καλημέρα, πάει στα 13 Nm ροπή, έχει να δικάσει κόζμο και κοζμάκη....

Με αυτήν πάει στ 11 Nm...
Εγώ ξέρεις τι βλέπω και καταλαβαίνω;

Ότι τελικά θέλεις άλλο μηχανάκι.

Όχι το καινούργιο ΜΤ09 Tracer του 21'.

Αφού μπορείς πάρε έναν από τους πυραύλους που κοιτάς πέρα από το Yamaha για να σου φύγει η κάψα.

Πάλι ρε Μάνο μου σκέφτεσαι ΠΡΙΝ την αγορά ΤΙ θα το κάνει γρηγορότερο... Μετά ΤΙ πιο τρένο...

Εγώ για καλό στο λέω..

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
έχει να δικάσει κόζμο και κοζμάκη....

Μόνο το Address 125 δεν μπορεί να δικάσει....για αυτό και η Akrapovic, δεν έβγαλε ποτέ εξάτμιση για το δικό μου, είναι ήδη τέλειο σου λένε.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Εγώ ξέρεις τι βλέπω και καταλαβαίνω;

Ότι τελικά θέλεις άλλο μηχανάκι.
Όχι το καινούργιο ΜΤ09 Tracer του 21'.

Αφού μπορείς πάρε έναν από τους πυραύλους που κοιτάς πέρα από το Yamaha για να σου φύγει η κάψα.

Πάλι ρε Μάνο μου σκέφτεσαι ΠΡΙΝ την αγορά ΤΙ θα το κάνει γρηγορότερο... Μετά ΤΙ πιο τρένο...

Εγώ για καλό στο λέω..
Κουβέντα να γίνεται, δεν σου φαίνεται περίεργο ότι έβγαλαν κιόλας εξατμίσεις για ένα μηχανάκι που ουσιαστικά δεν έχει κυκλοφορήσει; Αν τσούλαγε η κουβέντα είχα πολλά να πω για το πως και γιατί αλλά τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς; Ποιός σου είπε ότι θα βάλω εξάτμιση ΄ή κάτι άλλο στο μοτέρ? Και το προηγούμενο μαμά δεν το είχα; Μου φαίνεται ότι πω είναι για κράξιμο..
Τέλος πάντων.
Για καλό το λέω....

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Άκυρη ερώτηση πάνω στο θέμα των εξατμίσεων.

Σε μεγάλα μοτέρ πχ 600, 900, 1000cc με την αλλαγή εξάτμισης μόνο χωρίς φίλτρο και χωρίς πρόγραμμα, υπάρχει διαφορά στην απόδοση;

Σε παπί με ΦΠΕ άντε πες απο 10 άλογα να γίνει 11.5 το πολύ, αλλά σε πιο μεγάλα κυβικά υπάρχει διαφορά;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Κουβέντα να γίνεται, δεν σου φαίνεται περίεργο ότι έβγαλαν κιόλας εξατμίσεις για ένα μηχανάκι που ουσιαστικά δεν έχει κυκλοφορήσει; Αν τσούλαγε η κουβέντα είχα πολλά να πω για το πως και γιατί αλλά τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς; Ποιός σου είπε ότι θα βάλω εξάτμιση ΄ή κάτι άλλο στο μοτέρ? Και το προηγούμενο μαμά δεν το είχα; Μου φαίνεται ότι πω είναι για κράξιμο..
Τέλος πάντων.
Για καλό το λέω....
Μόνο εγώ σ'αγαπάω. Το βλεπεις ε;
Εχουνε πέσει να σε φάνε οι κάρχιες!

stavrouliasp

new member

Σε μεγάλα μοτέρ πχ 600, 900, 1000cc με την αλλαγή εξάτμισης μόνο χωρίς φίλτρο και χωρίς πρόγραμμα, υπάρχει διαφορά στην απόδοση;

Σε παπί με ΦΠΕ άντε πες απο 10 άλογα να γίνει 11.5 το πολύ, αλλά σε πιο μεγάλα κυβικά υπάρχει διαφορά;
Όχι, και αν παίρνει κάποια ψιλά θα είναι σίγουρα ψηλά. Χαμηλά μπορεί να χάνει κιόλας.

User V

Μαθουσάλας member
Τέλος πάντων.
Για καλό το λέω....
Άντε ρε που σε έπιασε το παράπονο ότι σε κράζουμε ότι κι αν πεις.. Hate

Έχει αγαπηθεί άτομο εδώ ή το έχουν πειράξει καλοπροαίρετα τόσο όσο εσένα;

Λέγε.. abcd

Εδώ γίνονται μαζικές συνελεύσεις στο φόρουμ κάθε φορά που τσιγκλιέσαι για κάτι ρε.Όλοι συμμετέχουν.

Ακόμα και την τσέπη σου σκέφτεται κόσμος ώστε να μην ξοδευτείς κι ας έχει(πάντα να έχει).. κι ας μην του το ζήτησες.

Αν αυτό δεν είναι έμπρακτο ενδιαφέρον τότε τι είναι;

Το μοναδικό "σκάλωμα" σου για το οποίο γίνεται κουβέντα κι όλοι οι φίλοι επιμένουν είναι να μην στέκεσαι στο νούμερο των ίππων για να εκθιάσεις μια μοτοσυκλέτα.

Εξού και το σχόλιό μου παραπάνω.

Τι να δώσει ρε Μάνο σε έναν πύραυλο η εξάτμιση;Να τον κάνει υπερηχιτικό;

Να πρέπει να δουλέψουν παραπάνω τα φρένα και οι αναρτήσεις ή για να δυσκολευτεί να διαχειριστεί το λάθος;

Ειλικρινά κι από καρδιάς.Απαξ και γουστάρεις πάρε το XR... Το Multistrada... To 1290... ή όποιο.

Να σε γαληνέψει και να σε βολέψει θέλουμε.

Να το χαρείς χωρίς "κι αν.." & "ναι αλλά δεν"..

ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Ρώτα λίγο..

Πάρε τώρα κι αυτό γιατί με "φούντωσες"..

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα

Αν δώσει κάπου, θα χάσει αλλού. Έχει συμβεί σε πολλά μοντέλα να γεμίζει τις χαμηλό μεσαίες και να κόβει τελική.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Σε δίχρονα πάντως μου είχε πει ο πατέρας μου αν θυμάται καλά μερικές φορές για να αποδόσει σωστά πέρα απο ρύθμιση στο καρμπυρατέρ ίσως ήθελε και διαφορετική ριντιέρα. Αν και την RG250Γ που είχε δεν την πείραξε ποτέ, είχε ήδη πολύ καλό γκάζι. Διάβασα κάπου οτι σε μερικά 4τ μοτέρ η εξάτμιση για να δουλέψει καλά θέλει και αλλαγή εκκεντροφόρων. Γενικά πάντως οτι φαίνεται μια εξάτμιση σκέτη πέρα πιο μειωμένο βάρος και αισθητική (και ήχο φυσικά) δεν φαίνεται να δίνει κάτι παραπάνω...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Σε δίχρονα πάντως μου είχε πει ο πατέρας μου αν θυμάται καλά μερικές φορές για να αποδόσει σωστά πέρα απο ρύθμιση στο καρμπυρατέρ ίσως ήθελε και διαφορετική ριντιέρα. Αν και την RG250Γ που είχε δεν την πείραξε ποτέ, είχε ήδη πολύ καλό γκάζι. Διάβασα κάπου οτι σε μερικά 4τ μοτέρ η εξάτμιση για να δουλέψει καλά θέλει και αλλαγή εκκεντροφόρων. Γενικά πάντως οτι φαίνεται μια εξάτμιση σκέτη πέρα πιο μειωμένο βάρος και αισθητική (και ήχο φυσικά) δεν φαίνεται να δίνει κάτι παραπάνω...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Το θέμα βελτίωση σε μια μοτό εξαρτάται από πολλά πράγματα Τάσο και το κυριότερο είναι πόσο είσαι διατεθειμένος να βάλεις το χέρι στην τσέπη για την βελτίωση. Μόνο εξάτμιση δεν κάνεις κάτι αλλά αν συνδυάσεις καρμπυρατέρ ή πεταλούδα συν εισαγωγή πιο ελεύθερη συν πρόγραμμα συν καλή εξάτμιση συν εκκεντροφόρο συν ρεύματα και πάει ακόμη πιο μακριά τότε η διαφορά με το εργοστασιακό είναι μεγάλη.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Και πολλές φορές με τα λεφτά αυτά αν πουλήσεις το μηχανάκι που ήδη έχεις παίζει και να μπορείς να αγοράσεις κάτι που να είναι γρηγορότερο απο μόνο του.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ίσως χαζή ερώτηση περί injection και καρμπυρατέρ αλλά έχω την εξής απορία.

Το μηχανάκι μου εμένα έχει 24mm ψεκασμό ενώ η Ασιάτικη έκδοση (Shogun 125SP) έρχεται με 18mm καρμπυρατέρ.

Δηλαδή ένα 24mm injection είναι το ίδιο σε παροχή με ένα 18mm καρμπυρατέρ ή παίζουν ρόλο και άλλα πράματα;

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τακάκια και σκέφτομαι: τα μαμά BMW ή τα Brembo; Απ'ό,τι είδα, στα 3 σετ βγαίνει κάπου €50 διαφορά.
Δικαιολογείται;

jtnakos

member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Σάμπως ξέρω; Σιάτιστα- Πτολεμαΐδα- Γιάννενα
Μοτοσυκλέτα
Fiat Punto Adve
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Πτολεμαΐδα
Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τακάκια και σκέφτομαι: τα μαμά BMW ή τα Brembo; Απ'ό,τι είδα, στα 3 σετ βγαίνει κάπου €50 διαφορά.
Δικαιολογείται;
Ποιο είναι ακριβότερο

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Το μαμά φυσικά.
EBC? Δε μου φαίνεται να τα'χω ακούσει. Προτείνονται;
ειναι απ τα καλα και ποιοτικα τακακια Ευαγγελε!!

Τελευταία επεξεργασία:

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Δικαιολογείται;
Εγώ έβαλα τα μανισια μπροστά.
104 ευρώ ,ενώ τα υπόλοιπα βγαίναν 75-85.

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Πρέπει να έχω τώρα πάνω τα EBC. Τα άλλαξε όλα ο μάστορας όταν την πήρα, αλλά δεν ήμουν εγώ μπροστά.
Αν είναι αυτά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.

jtnakos

member
Περιοχή
Σάμπως ξέρω; Σιάτιστα- Πτολεμαΐδα- Γιάννενα
Μοτοσυκλέτα
Fiat Punto Adve
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Πτολεμαΐδα
Πρέπει να έχω τώρα πάνω τα EBC. Τα άλλαξε όλα ο μάστορας όταν την πήρα, αλλά δεν ήμουν εγώ μπροστά.
Αν είναι αυτά, είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Τα ebc για μένα είναι ΠΆΡΑ πολύ καλά, έχω αλλάξει 4-5 φορές 75 ευρώ ΌΛΟ το σετ (Τα μεταλλικά όχι οργανικά) και Τα έπαιρνα από το 2τροχο Πάτρα (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση)
Τώρα να τα υπολογίζεις στα 90€ περίπου

Top Bottom