Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το μικρόφωνο της κάμερας είναι απλά σάπιο. Πραγματικά κακή ποιότητα ήχου...για αυτό και θα έχω το παλιο κινητο για να καταγραφω ήχο από το μοτερ. Μουσική δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να μπλέξω με copyright....

Θα παω τώρα να δοκιμάσω στον μαρσπιε συνοδηγου πως φαίνεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία! Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Θέλω μετά το Lockdown να χρησημοποιήσω την action cam που έχω αλλά θέλω να το κάνω κάπως πιο "cinematic" κάπως δηλαδή πάνω στο μηχανάκι κάπου. Στο κοντέρ έχει πολύ κραδασμό άρα εκεί δεν παίζει.

Μια ιδέα θα ήτανε στο φτερό μπροστά αλλά κοντά στην ποδιά να πιάνει την ζάντα δηλαδή και μπροστά. Άλλη ιδέα που είχα ήτανε να ανοίξω τον αριστερό μαρσπιέ συνοδηγού και την βάλω εκεί να κοιτάει απο λίγο πιο πίσω δηλαδή. Τελική ιδέα είναι να την βάλω στο πλαστικό της ουράς κάτω απο την σέλα δηλαδή αλλά δεν πολυθέλω γιατί δεν είναι επίπεδη επιφάνεια.

Έχετε κάποια ιδέα; Για μικρόφωνο θα χρησημοποιήσω το παλιό Xiaomi που έχω. Θα το βάλω μέσα στο τσαντάκι μηρού να μην έχει φασαρία απο τον αέρα.
Καλησπέρα Τάσο και χρόνια πολλά!!!
Έχω δοκιμάσει αρκετές θέσεις και για εμένα αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι με τη ζώνη στήθους!!
Μειώνεις τους κραδασμούς (σε αυτό φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και το τη ποιότητας κάμερα /σταθεροποιητη χρησιμοποιείς) εφόσον είναι επάνω σου και σου δίνει μια εικόνα πιο κοντά στη θέση οδήγησης πιστεύω, δρόμο,συντροχους, όργανα, τιμόνια, χέρια, κλίσεις, σούζες, εντο κλπ χαχαχα!!
Επάνω στο μηχανάκι θα έχεις κραδασμό, θέλεις πολύ καλή κάμερα και gimbal!
Επίσης στο κράνος στο σαγόνι είναι μια ωραία θέση αλλά έχει περισσότερο κραδασμό από το στήθος και πρέπει και οι κινήσεις του κεφαλιού σου να είναι αργές για να μη ζαλίζει τον θεατή, πράγμα δύσκολο στην οδήγηση!

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Θα κολλήσεις μια βάση μ αυτό το αυτοκόλλητο διπλής οψης οπουδήποτε θέλεις πάνω στο μηχανάκι και θα βιδώνεις την κάμερα εκεί. Μη φοβάσαι δεν ξεκολλάει.

Εδιτ: αυτό που είπε ο Αποστόλης, θα έχεις κραδασμούς όμως.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Λοιπόν την δοκίμασα σε 3 σημεία για 10 δευτερόλεπτα περίπου ίσα ίσα δοκιμαστικά. Τιμόνι στο αριστερό γκριπ δηλαδή, στον μαρσπιέ συνοδηγού και τέλος στην χειρολαβή πίσω. Μπόλικος κραδασμός παντού, κάτι το οποιο πιστεύω συμβαίνει σε όλα τα μονοκύλινδρα πολύ.

Θα κοιτάξω για βάση στήθους αν είναι....τώρα η κάμερα είναι μια GoXtreme Enduro Black κοντά στα 50-60 € την είχα πάρει αν θυμάμαι καλά απο το eshop. Μια τέρμα βασική κάμερα δεν έχει πολλά πολλά.

Πάντως για φωτογραφίες εν κινήσει είναι καλή.

Μαι βάση για στήθος βρίσκεις και με 10€ πάντως απο οτι βλέπω. Μετά την πρωτοχρονιά αν είναι θα παραγγείλω.

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Στο χώμα που έχει και περισσότερο κοπανημα και με gopro φέρνει κραδασμό!!!
Απο ένα πρόχειρο βιντεακι με θέση στο στήθος και χαμηλά στο σκελετό να γράφει τροχό
Ωραίο πλάνο το κάτω αλλά το πρώτο πράγμα που θα κοπανησει πέτρα, κλαδιά ή στη καλύτερη λάσπες θα είναι η κάμερα!!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Στο στήθος μπροστά πιστεύω είναι η καλύτερη θέση. Μέχρι να πάρω την βάση πάντως σκέφτομαι να στερεώνω την κάμερα σε στροφή (πάνω σε κάγκελα ή μπάρες πχ) και να παίζω μα αργή κίνηση. Έχει 720p 120FPS και 1080p 60FPS. Για την τιμή της δεν την λες και άσχημη απλά ο ήχος είναι φάουλ μόνο.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Τάσο κάνε δοκιμές, δεν γίνεται διαφορετικά .
Κάθε μοτό και κάθε κάμερα έχει τα δικά της κόλπα - συμπεριφορά.
Πχ σε εμένα η GoPro 5 είναι πάγος από σταθερότητα πάνω σε βάση στο μοτό (είτε μεγάλο είτε μικρό). Δεν έχει τον παραμικρό κραδασμό.

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Με τον ήχο είναι πονεμένη ιστορία!!
Μετα από κάποια χιλιόμετρα γράφει μόνο αέρα!!
Εκτός κ αν παίξει κάποιο μικρόφωνο σε θέση που δεν το πιάνει ο αέρας ή αν έχεις μικρόφωνο για εξωτερικούς χώρους που είναι σαν ακούρευτο γκριφόν κανίς!!!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Τα παπια γενικά έχουν κραδασμούς άρα δεν ξέρω αν υπάρχει σημείο που να είναι σταθερή. Για μικρόφωνο βάζω το παλιο κινητό με την ηχογράφηση. Πρόγραμμα για να τα ενωνω έχω άρα δεν κολλάω εκεί. Θα ασχοληθώ και αυριο με αυτό να δω μήπως παιζει κανένα σημείο στο μηχανάκι να είναι σταθερό

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Η αξία της κάμεράς σου δεν είναι για πολλά,οι μόνες αξιοπρεπείς λήψεις είναι στο στήθος ή στο κράνος,δοκίμασε πάντως τις εναλλακτικές που λέει ο Σάββας.
Να και ένα δείγμα από τη δική μου SJcam 4000,φτηνή κι αυτή.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Θα το ψάξω καλύτερα αύριο αν είναι. Μια βάση για στήθος όμως την θέλω θα παρέχει το καλύτερο οπτικό πεδίο πιστεύω στο παπί.

N

notakos600

Guest
Το μικρόφωνο της κάμερας είναι απλά σάπιο. Πραγματικά κακή ποιότητα ήχου...για αυτό και θα έχω το παλιο κινητο για να καταγραφω ήχο από το μοτερ. Μουσική δεν ξέρω γιατί δεν θέλω να μπλέξω με copyright....

Θα παω τώρα να δοκιμάσω στον μαρσπιε συνοδηγου πως φαίνεται.

Βάζω την gopro στα κάγκελα του μοτέρ στο XJ6 και είναι τέλεια.
Στο ΧΤ όπου κι αν τη βάλω λόγω κραδασμών δεν...
Στο CBR στη βάση του tamblet οργάνου ή στον κοκοβιο να κοιτάζει πίσω.

User V

Μαθουσάλας member
Θέλω να ψωνίσω από τον ίδιο πωλητή του ebay 2 αντικείμενα.
Πρέπει να πληρώσω 2 φορές ταχυδρομείο;
Η πλατφόρμα στην πληρωμή την πρώτη φορά κράτησε 5.99€.
Τώρα που πάω να κλείσω το 2ο βλέπω ότι πάλι μου βάζει στο ανάλογο "φέσι".
Μιλάμε για κουτάκια ελαφριά με παιχνίδισ για ps2.

Yπαρχει διαδικασία για διευθέτηση του ταχυδρομείου ή θα πληρώσω βαπορίσια άλλα 5.99€ αν το κλείσω;

Είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω απο ebay μέσω paypal.

Επίσης ερώτηση.
Το υπόλοιπο paypal είναι 0€
Έχω συνδεσει κάρτα.Θα τραβηχτούν από εκεί με την ασφάλεια της paypal τα χρήματα;

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Μπορώ να ρωτήσω ποια games είναι; Μεγάλωσα με PS2 Dancing

thenos

member
Όνομα
Θανάσης

Yπαρχει διαδικασία για διευθέτηση του ταχυδρομείου ή θα πληρώσω βαπορίσια άλλα 5.99€ αν το κλείσω;

Επίσης ερώτηση.
Έχω συνδεσει κάρτα.Θα τραβηχτούν από εκεί με την ασφάλεια της paypal τα χρήματα;
Στείλε μήνυμα στον πωλητή και ζήτησε να σου στείλει τα προϊόντα με την ίδια παραγγελία.
Αυτό το φέσι τι ακριβώς είναι?
Μήπως είναι τα μεταφορικά?
Όσον αφορά το PayPal θα σου τραβήξουν τα χρήματα από την προπληρωμένη λογικά πιστωτική που έχεις συνδέσει στο paypal με την ασφάλεια αυτού του συστήματος.
Αυτό σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση χαθεί ή δεν παραλάβεις για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν έχεις δικαίωμα και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω μέσω PayPal.
Το PayPal φροντίζει να διευθετηθεί αυτή η διαφορά με τον πωλητή.

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

Επίσης ερώτηση.
Δημήτρη κανονικά θα στα στείλει σε ένα πακέτο ο πωλητής μόνος του. Αλλά για καλό και για κακό πριν πληρώσεις στείλε του μήνυμα να σου διευκρινήσει.

Όσο για την πληρωμή, αν η κάρτα σου έχει χρήματα και είναι συνδεδεμένη με το paypal δεν έχεις πρόβλημα, στα κρατάει κανονικά.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Edit: χωρίς να έχω αγοράσει απο το ebay αν στα στείλει όλα μαζί ως μια παραγγελία δεν νομίζω να πληρώσεις 2 φορές. Δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά όμως...

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Στείλε μήνυμα στον πωλητή και ζήτησε να σου στείλει τα προϊόντα με την ίδια παραγγελία.
Αυτό το φέσι τι ακριβώς είναι?
Μήπως είναι τα μεταφορικά?
Όσον αφορά το PayPal θα σου τραβήξουν τα χρήματα από την προπληρωμένη λογικά πιστωτική με την ασφάλεια αυτού του συστήματος.
Αυτό σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση χαθεί ή δεν παραλάβεις για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν έχεις δικαίωμα και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω μέσω PayPal.
Το PayPal φροντίζει να διευθετηθεί αυτή η διαφορά με τον πωλητή.
Γράφαμε μαζί.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

Επίσης ερώτηση.
Για να λες ότι σου κράτησε στην πρώτη πληρωμή 5,99, πάει να πει πως έγινε η αγορά και έκλεισε.
Αν ναι, τότε το δευτερο αντικείμενο είναι μια ξεχωριστή αποστολή δέματος.
Αν όχι πριν κάνεις οποιαδήποτε κινηση βάλε τεμάχια 2 και μετά προχώρα στο κλείσιμο της παραγγελίας

Σε κάθε περίπτωση το ebay δεν είναι πωλητής, αλλά πλατφόρμα. Αυτο σημαίνει πως ο κάθε πωλητής έχει την δική του πολιτική αποστολών και όχι μια κοινή για όλα μέσα στην πλατφόρμα. Χρειάζεται διάβασμα στους όρους σε κάθε αγοραπωλησία.

Μπορείς πάντως να του στείλεις ένα mail και να ρωτήσεις αν μπορεί να σου στείλει στο δέμα και δεύτερο αντικείμενο αν το προσθέσεις.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Ακριβώς.Το έκανα στο παρελθόν με τον Τούρκο που είχα παραγγείλει ζελατίνα και φλαπς και μου απάντησε ότι θα βάλει μεν 2 δέματα αλλά θα αφαιρέσει την αξία των μεταφορικών από το ένα.

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Κύριοι σας ευχαριστώ πάρα πολύ..

Είσαστε εξυπηρετικότατοι και γρήγορη.

Είμαι γκαβός με τα του "Μπέη" κλπ.
Είναι μην κάνεις την αρχή...

Δεν θα έχεις θέμα Δημήτρη, θα σου τα στείλει μαζί σε ένα πακέτο

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

Επίσης ερώτηση.
Πας στο contact seller και του ζητάς να φτιάξει λογαριασμό με combined shipping.υα είναι το ίδιο ή και λίγο παραπάνω από το μονό ταχυδρομικό κόστος.
Εκτός εάν τα αντικείμενα είναι βαριά η ογκώδη.
Εκεί χρεώνεται ξεχωριστα.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Πάντως δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα γλυτώσει γιατί απλά σε πολλές περιπτώσεις οι πωλητές επιμερίζουν το κόστος (αξία+μεταφορικά) για να πληρώνουν μικρότερο 'νοίκι' στο ebay.
Ένα αντικείμενο πχ κοστίζει 50€,ο πωλητής το ανεβάζει στο ebay ως 40€ και σου προσθέτει -δήθεν-μεταφορικά 10€,κατ' αυτό τον τρόπο πληρώνει στο ebay ποσοστό επί των 40€.

Αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν ψάξεις το ίδιο προϊόν σε πολλούς πωλητές ή σε άλλες πλατφόρμες Ali κλπ.Μερικοί λένε 50€ και δωρεάν μεταφορικά και άλλοι πιο πονηροί 40+10.

Top Bottom