Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία! Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!
Θέλω μετά το Lockdown να χρησημοποιήσω την action cam που έχω αλλά θέλω να το κάνω κάπως πιο "cinematic" κάπως δηλαδή πάνω στο μηχανάκι κάπου. Στο κοντέρ έχει πολύ κραδασμό άρα εκεί δεν παίζει.
Μια ιδέα θα ήτανε στο φτερό μπροστά αλλά κοντά στην ποδιά να πιάνει την ζάντα δηλαδή και μπροστά. Άλλη ιδέα που είχα ήτανε να ανοίξω τον αριστερό μαρσπιέ συνοδηγού και την βάλω εκεί να κοιτάει απο λίγο πιο πίσω δηλαδή. Τελική ιδέα είναι να την βάλω στο πλαστικό της ουράς κάτω απο την σέλα δηλαδή αλλά δεν πολυθέλω γιατί δεν είναι επίπεδη επιφάνεια.
Έχετε κάποια ιδέα; Για μικρόφωνο θα χρησημοποιήσω το παλιό Xiaomi που έχω. Θα το βάλω μέσα στο τσαντάκι μηρού να μην έχει φασαρία απο τον αέρα.
Καλησπέρα Τάσο και χρόνια πολλά!!!
Έχω δοκιμάσει αρκετές θέσεις και για εμένα αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι με τη ζώνη στήθους!!
Μειώνεις τους κραδασμούς (σε αυτό φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει και το τη ποιότητας κάμερα /σταθεροποιητη χρησιμοποιείς) εφόσον είναι επάνω σου και σου δίνει μια εικόνα πιο κοντά στη θέση οδήγησης πιστεύω, δρόμο,συντροχους, όργανα, τιμόνια, χέρια, κλίσεις, σούζες, εντο κλπ χαχαχα!!
Επάνω στο μηχανάκι θα έχεις κραδασμό, θέλεις πολύ καλή κάμερα και gimbal!
Επίσης στο κράνος στο σαγόνι είναι μια ωραία θέση αλλά έχει περισσότερο κραδασμό από το στήθος και πρέπει και οι κινήσεις του κεφαλιού σου να είναι αργές για να μη ζαλίζει τον θεατή, πράγμα δύσκολο στην οδήγηση!