Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Εγω όπως τους έκοψα μόνο λαγκαβούλια πίνουν ετούτοι!Το γνωρίζω Απόστολε...
Στις κουβέντες όμως που γίνονται εδώ μέσα νομίζω ότι δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο... ;)
Εγω όπως τους έκοψα μόνο λαγκαβούλια πίνουν ετούτοι!Το γνωρίζω Απόστολε...
Στις κουβέντες όμως που γίνονται εδώ μέσα νομίζω ότι δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο... ;)
Το ουίσκυ queen Margot 5 η επτά ετών των 12-13 ευρώ έχει βγει γευστικσ ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου!!!Πολύ γενικό. Whiskey παίρνεις και απο το lidl με 7 ευρώ.
"Λαγκαβούλια" είναι upper class αποστάγματα.
Τα single malt περιoρισμένης παραγωγής κυρίως απο νησιά στην βόρεια Σκωτία. Το νερό εκεί δίνει μια αίσθηση καπνιστού και η τύρφη που φιλτράρει τα νερά τους δίνει μια βελούδινη υφή. Το Lagavulin θεωρείται η κορωνίδα με εξαιρετικά μικρή παραγωγή, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη, επίσης εξαιρετικά αποστάγματα. Φυσικά όλα σε τιμές ανάλογες.
Και ένα OBAN δεν θα με χάλαγε... ;)Εγω όπως τους έκοψα μόνο λαγκαβούλια πίνουν ετούτοι!![]()
Αχαχαχαχα story of my life. Ευτυχώς δεν είμαι χειρουργός....Μου τυχαίνει κι εμένα σε πράγματα που κάνω...

Μλκ θα κάψω τις εγκυκλοπαίδεις στο σπίτι, θα ρωτάω εσένα, μα όλα πχιά;Το ουίσκυ queen Margot 5 η επτά ετών των 12-13 ευρώ έχει βγει γευστικσ ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου!!!
Τα Λαγκαβουλια και λοιπά καπνιστά είναι μεν θέμα γεύσης αλλά πιο πολύ μόδας. Όπως καγκουρες που πίνουν Τζόνυ Μπλάκ από μόδα όχι επειδή γουστάραμε τη γεύση της τύρφης
Νεοέλληνες γαρ.
Εκπληκτικά είναι όσα ωριμάζουν σε βαρέλια Σέρυ...
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί? Κι ο Κούλης @Beast το ίδιο κάνει!!!Μλκ θα κάψω τις εγκυκλοπαίδεις στο σπίτι, θα ρωτάω εσένα, μα όλα πχιά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει βρήκες ένα παιδί με νοητικά προβλήματα θα πρέπει να το χτυπάς και εσύ.. Σκατόψυχε....

ναι αλλά ο Κούλης εχει μπιστόλι που 300ριζει παρα κατι....

Ναι Νικολα ,μπριζακι είναι.Τι μπριζάκι είναι αυτό ρε παιδιά? Συνδέεται κανονικά από την μπαταρία και με ασφάλεια μάλιστα.
View attachment 24416
View attachment 24417
Οπότε λογικά κοτσάρεις φορτιστή Γιάννο?
Μην φορτίζεις - επιβαρύνεις το κύκλωμα μέσω canbus.Και δε με λες ρε αλάνι,πως μπορώ να φορτίζω/συντηρώ τη μπαταρία από το μπριζάκι της bmw όμως?
Λέω ειδικά αυτό γιατί η μαμά δεν αφήνει να φορτίζεις τη μπαταρία απ'ευθείας,πρέπει να αποσυνδέεις τους πόλους από το κύκλωμα για ασφάλεια.Όμως είναι φασαρία κάθε φορά να ξεβιδώνεις βίδες για να έχεις γυμνούς τους πόλους!Ενώ από το υπάρχον μπριζάκι της bmw μπορείς άνετα γιατί μεσολαβεί το can bus και υπάρχει περισσότερη ασφάλεια.
Υπάρχει τρόπος λοιπόν να προσαρμόσω το φορτιστή μου του Λιντλ σε αυτό το πριζάκι?
Και αυτό γίνεται.Μα πρέπει ..
Λέω να πάρω ένα φις,αυτό το στενό,και να το προσαρμόσω στο φορτιστή μου αντί για τα κροκοδειλάκια.

Νικόλα νομίζω πως είναι αναμονή για φόρτιση . Πάρε έναν ctek . Τους έχουν ρίξει πολύ , για να είσαι ήρεμος .Και δε με λες ρε αλάνι,πως μπορώ να φορτίζω/συντηρώ τη μπαταρία από το μπριζάκι της bmw όμως?
Λέω ειδικά αυτό γιατί η μαμά δεν αφήνει να φορτίζεις τη μπαταρία απ'ευθείας,πρέπει να αποσυνδέεις τους πόλους από το κύκλωμα για ασφάλεια.Όμως είναι φασαρία κάθε φορά να ξεβιδώνεις βίδες για να έχεις γυμνούς τους πόλους!Ενώ από το υπάρχον μπριζάκι της bmw μπορείς άνετα γιατί μεσολαβεί το can bus και υπάρχει περισσότερη ασφάλεια.
Υπάρχει τρόπος λοιπόν να προσαρμόσω το φορτιστή μου του Λιντλ σε αυτό το πριζάκι?
Παναγιώτη έχεις δίκιο αλλά κολλάω σ' αυτό:Νικόλα νομίζω πως είναι αναμονή για φόρτιση . Πάρε έναν ctek . Τους έχουν ρίξει πολύ , για να είσαι ήρεμος .
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ . Σε περίπτωση όμως που θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις και σαν συντηρητή νομίζω πως δεν μπορείς , γιατί αρχίζει τα restart ο φορτιστής.Παναγιώτη έχεις δίκιο αλλά κολλάω σ' αυτό:
Η φόρτιση μιας συνδεδεμένης μπαταρίας απευθείας από τους πόλους της μπαταρίας μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές στο ηλεκτρονικό σύστημα της μοτοσικλέτας.Για τη φόρτιση της μπαταρίας μέσω των πόλων της μπαταρίας: αποσυνδέστε πρώτα την μπαταρία.
Φορτίστε τη συνδεδεμένη μπαταρία μέσω της υποδοχής παροχής ρεύματος. Το ηλεκτρονικό σύστημα της μοτοσικλέτας αναγνωρίζει, πότε έχει φορτιστεί εντελώς η μπαταρία. Έτσι απενεργοποιείται η σύνδεση της υποδοχής παροχής ρεύματος.
Δηλαδή και την αναμονή που λες αν χρησιμοποιήσω, πάλι η μπαταρία είναι συνδεδεμένη με το σύστημα,πράγμα που δεν θέλω.