Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Το γνωρίζω Απόστολε...
Στις κουβέντες όμως που γίνονται εδώ μέσα νομίζω ότι δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο... ;)
Εγω όπως τους έκοψα μόνο λαγκαβούλια πίνουν ετούτοι!Yes

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Πολύ γενικό. Whiskey παίρνεις και απο το lidl με 7 ευρώ.

"Λαγκαβούλια" είναι upper class αποστάγματα.
Τα single malt περιoρισμένης παραγωγής κυρίως απο νησιά στην βόρεια Σκωτία. Το νερό εκεί δίνει μια αίσθηση καπνιστού και η τύρφη που φιλτράρει τα νερά τους δίνει μια βελούδινη υφή. Το Lagavulin θεωρείται η κορωνίδα με εξαιρετικά μικρή παραγωγή, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη, επίσης εξαιρετικά αποστάγματα. Φυσικά όλα σε τιμές ανάλογες.
Το ουίσκυ queen Margot 5 η επτά ετών των 12-13 ευρώ έχει βγει γευστικσ ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου!!!
Τα Λαγκαβουλια και λοιπά καπνιστά είναι μεν θέμα γεύσης αλλά πιο πολύ μόδας. Όπως καγκουρες που πίνουν Τζόνυ Μπλάκ από μόδα όχι επειδή γουστάραμε τη γεύση της τύρφης
Νεοέλληνες γαρ.
Εκπληκτικά είναι όσα ωριμάζουν σε βαρέλια Σέρυ...

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Μου τυχαίνει κι εμένα σε πράγματα που κάνω...
Αχαχαχαχα story of my life. Ευτυχώς δεν είμαι χειρουργός....

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Το ουίσκυ queen Margot 5 η επτά ετών των 12-13 ευρώ έχει βγει γευστικσ ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου!!!
Τα Λαγκαβουλια και λοιπά καπνιστά είναι μεν θέμα γεύσης αλλά πιο πολύ μόδας. Όπως καγκουρες που πίνουν Τζόνυ Μπλάκ από μόδα όχι επειδή γουστάραμε τη γεύση της τύρφης
Νεοέλληνες γαρ.
Εκπληκτικά είναι όσα ωριμάζουν σε βαρέλια Σέρυ...

Μλκ θα κάψω τις εγκυκλοπαίδεις στο σπίτι, θα ρωτάω εσένα, μα όλα πχιά; abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Μλκ θα κάψω τις εγκυκλοπαίδεις στο σπίτι, θα ρωτάω εσένα, μα όλα πχιά; abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk
Γιατί? Κι ο Κούλης @Beast το ίδιο κάνει!!!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Εντάξει βρήκες ένα παιδί με νοητικά προβλήματα θα πρέπει να το χτυπάς και εσύ.. Σκατόψυχε.... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

ναι αλλά ο Κούλης εχει μπιστόλι που 300ριζει παρα κατι....

Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Τι μπριζάκι είναι αυτό ρε παιδιά? Συνδέεται κανονικά από την μπαταρία και με ασφάλεια μάλιστα.

131946210_10214384522085880_1594003644512631297_o.jpg

131908880_10214384521045854_2785976727707407837_o.jpg

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Ναι ,μπες στο site των c-tek ,θα το δεις εκεί.
Λογικά πάντα και με πολύ μικρή επιφύλαξη.

Ο προηγούμενος ήταν νοικοκύρης απ'οτι βλέπω,μπραβο

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Και δε με λες ρε αλάνι,πως μπορώ να φορτίζω/συντηρώ τη μπαταρία από το μπριζάκι της bmw όμως?
Λέω ειδικά αυτό γιατί η μαμά δεν αφήνει να φορτίζεις τη μπαταρία απ'ευθείας,πρέπει να αποσυνδέεις τους πόλους από το κύκλωμα για ασφάλεια.Όμως είναι φασαρία κάθε φορά να ξεβιδώνεις βίδες για να έχεις γυμνούς τους πόλους!Ενώ από το υπάρχον μπριζάκι της bmw μπορείς άνετα γιατί μεσολαβεί το can bus και υπάρχει περισσότερη ασφάλεια.

Υπάρχει τρόπος λοιπόν να προσαρμόσω το φορτιστή μου του Λιντλ σε αυτό το πριζάκι?

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Και δε με λες ρε αλάνι,πως μπορώ να φορτίζω/συντηρώ τη μπαταρία από το μπριζάκι της bmw όμως?
Λέω ειδικά αυτό γιατί η μαμά δεν αφήνει να φορτίζεις τη μπαταρία απ'ευθείας,πρέπει να αποσυνδέεις τους πόλους από το κύκλωμα για ασφάλεια.Όμως είναι φασαρία κάθε φορά να ξεβιδώνεις βίδες για να έχεις γυμνούς τους πόλους!Ενώ από το υπάρχον μπριζάκι της bmw μπορείς άνετα γιατί μεσολαβεί το can bus και υπάρχει περισσότερη ασφάλεια.

Υπάρχει τρόπος λοιπόν να προσαρμόσω το φορτιστή μου του Λιντλ σε αυτό το πριζάκι?
Μην φορτίζεις - επιβαρύνεις το κύκλωμα μέσω canbus.
Πάρε ένα φορτιστή που ταιριάζει με το βύσμα αυτό και ησυχάζεις.

Η πεμφε τι περίμενες να σου πει;
Πώς θα πουλήσει τους πανάκριβους/άχρηστους φορτιστές της;

Η φόρτιση κι εδώ δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.
Ούτε πόλους να βγάζεις ούτε τίποτα.
Με την προϋπόθεση ότι μετά από 4-5 ώρες θα τον βγάζεις από πάνω (που είναι και το σωστό).

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Μα πρέπει να βγουν οι πόλοι γιατί σε ενδεχόμενη στραβή είτε από το φορτιστή είτε από το κύκλωμα (στιγμιαία αυξομείωση τάσης πχ ή κάποια μ@λακία του φορτιστή) θα μεταφερθεί κατευθείαν στα κυκλώματα της μηχανής με άγνωστες συνέπειες.Το canbus αντιθέτως έχει ενσωματωμένο κύκλωμα προστασίας και διακόπτει την παροχή αν περάσουν πάνω από 5 Αμπέρ.
Λέω να πάρω ένα φις,αυτό το στενό,και να το προσαρμόσω στο φορτιστή μου αντί για τα κροκοδειλάκια.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μα πρέπει ..
Λέω να πάρω ένα φις,αυτό το στενό,και να το προσαρμόσω στο φορτιστή μου αντί για τα κροκοδειλάκια.
Και αυτό γίνεται.
Το έχουν κάνει πολλοί.

Πάντως εγώ τόσα χρόνια φορτίζω ,αυτοκίνητα ,μηχανάκια ,με τους πόλους συνδεμενους το κάνω.
ΑΛΛΑ ,επιβλέπω τη φόρτιση και στις 4-5 ώρες περίπου αφαιρώ τον φορτιστή.
Μια φορά μόνο είχα τον λιντλ για 15 μέρες πάνω στο πασσατ ,αλλά όταν πήγα ,είχε σταματήσει να φορτίζει .

Ο νοκο στο 800αρι που φοράει λιθίου εξακολουθουσε να αναβοσβηνει την ψειρα στο συμβατικό(hella) φαναρι ,όταν φορτίζει μέσω του μπριζακιου (canbus),ενώ απευθειας δεν έχει καμία "παρενέργεια".
Θα δοκιμάσω να δω αν ανάβοσβηνει τώρα το δαχτυλίδι μιας και μπήκε το λεντοφαναρο και σ' αυτό πλεονIMG-a995ec89e9499a8b1c6bb6da35ab28ce-V.jpg

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης

Νικόλα νομίζω πως είναι αναμονή για φόρτιση . Πάρε έναν ctek . Τους έχουν ρίξει πολύ , για να είσαι ήρεμος .

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Νικόλα νομίζω πως είναι αναμονή για φόρτιση . Πάρε έναν ctek . Τους έχουν ρίξει πολύ , για να είσαι ήρεμος .

Παναγιώτη έχεις δίκιο αλλά κολλάω σ' αυτό:

Η φόρτιση μιας συνδεδεμένης μπαταρίας απευθείας από τους πόλους της μπαταρίας μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές στο ηλεκτρονικό σύστημα της μοτοσικλέτας.Για τη φόρτιση της μπαταρίας μέσω των πόλων της μπαταρίας: αποσυνδέστε πρώτα την μπαταρία.

Φορτίστε τη συνδεδεμένη μπαταρία μέσω της υποδοχής παροχής ρεύματος. Το ηλεκτρονικό σύστημα της μοτοσικλέτας αναγνωρίζει, πότε έχει φορτιστεί εντελώς η μπαταρία.
Έτσι απενεργοποιείται η σύνδεση της υποδοχής παροχής ρεύματος.

Δηλαδή και την αναμονή που λες αν χρησιμοποιήσω, πάλι η μπαταρία είναι συνδεδεμένη με το σύστημα,πράγμα που δεν θέλω.

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Παναγιώτη έχεις δίκιο αλλά κολλάω σ' αυτό:

Η φόρτιση μιας συνδεδεμένης μπαταρίας απευθείας από τους πόλους της μπαταρίας μπορεί να οδηγήσει σε ζημιές στο ηλεκτρονικό σύστημα της μοτοσικλέτας.Για τη φόρτιση της μπαταρίας μέσω των πόλων της μπαταρίας: αποσυνδέστε πρώτα την μπαταρία.

Φορτίστε τη συνδεδεμένη μπαταρία μέσω της υποδοχής παροχής ρεύματος. Το ηλεκτρονικό σύστημα της μοτοσικλέτας αναγνωρίζει, πότε έχει φορτιστεί εντελώς η μπαταρία.
Έτσι απενεργοποιείται η σύνδεση της υποδοχής παροχής ρεύματος.

Δηλαδή και την αναμονή που λες αν χρησιμοποιήσω, πάλι η μπαταρία είναι συνδεδεμένη με το σύστημα,πράγμα που δεν θέλω.
Οκ . Σε περίπτωση όμως που θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις και σαν συντηρητή νομίζω πως δεν μπορείς , γιατί αρχίζει τα restart ο φορτιστής.
Κάτι τέτοιο διάβαζα δίπλα. Ψάξε να το βρεις μήπως σου λύσει καμία απορία.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία! Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Θέλω μετά το Lockdown να χρησημοποιήσω την action cam που έχω αλλά θέλω να το κάνω κάπως πιο "cinematic" κάπως δηλαδή πάνω στο μηχανάκι κάπου. Στο κοντέρ έχει πολύ κραδασμό άρα εκεί δεν παίζει.

Μια ιδέα θα ήτανε στο φτερό μπροστά αλλά κοντά στην ποδιά να πιάνει την ζάντα δηλαδή και μπροστά. Άλλη ιδέα που είχα ήτανε να ανοίξω τον αριστερό μαρσπιέ συνοδηγού και την βάλω εκεί να κοιτάει απο λίγο πιο πίσω δηλαδή. Τελική ιδέα είναι να την βάλω στο πλαστικό της ουράς κάτω απο την σέλα δηλαδή αλλά δεν πολυθέλω γιατί δεν είναι επίπεδη επιφάνεια.

Έχετε κάποια ιδέα; Για μικρόφωνο θα χρησημοποιήσω το παλιό Xiaomi που έχω. Θα το βάλω μέσα στο τσαντάκι μηρού να μην έχει φασαρία απο τον αέρα.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Το μικροφωνο ειναι αχρηστο ,περισσοτερη βαβουρα θα βαζει παρα ηχο μοτερ.
Αφου οταν θα κανεις επεξεργασια θα βαλεις μουσικη στο φιναλε

Top Bottom