Aggelos 1969
well know member
- Περιοχή
- Αθήνα
- Μοτοσυκλέτα
- sym vf 185 x 2, honda c90
- Όνομα
- Άγγελος
- Περιοχή
- Αχαρναί Αττικής
Και κάτι ακόμη σχετικό με τα κινέζικα. Θα το φάτε; ; όχι αν ανάψει άναψε!!!

Εγω δεν εχω δει κανεναν νέο με κινεζικο..
Αντιθέτως έχουν κάτι Crypton , ΚΤΜ , xmax κτλ.. Αν νέος παρει κινεζικο (εστω κ sym) κ σκασει μυτη στη παρεα, θα φαει τέτοιο κραξιμο που θα το ντραπει να ξαναβγει απτο σπιτι..
Συνήθως Κινέζικα μηχανακια αγοράζουν πιο ώριμοι ανθρωποι (με περιορισμένο μπατζετ) 45+ , που είτε δεν ειχαν καμια αλλη εμπειρία απο μηχανες στη ζωη τους κ θελουν κατι καινούργιο , είτε σκέφτονται τόσα χρόνια γ@μηθηκα με τα μτχμενα κ δεν αντεχω αλλο, οποτε ας πάρω το κινεζο να ησυχασω (αν μου κάτσει που λενε)..
Ποια Ιαπωνεζικα κ ποια εποχη συγκρίνετε κ λετε ότι κάποτε ο κοσμος δεν τα αγοραζε?
..............................................................................................................................................................................
Ποιο Κινέζικο βλεπετε εσεις να μενει στην Ιστορια ή έστω να χαρακτηριστεί ιδιαίτερο αθραυστο κτλ?

Ναι βρε σωστά αυτά που λες ,αλλά το κόλλημα μας είναι όχι αν το δώσουμε στα 3 χρόνια ,εκεί οκ .Εχω την εντυπωση οτι το πιασαμε λαθος απο την αρχη.Νομιζω οτι οι Κινεζοι δεν ενδιαφερονται για την αποψη των παλαιοτερων γιατι ξερουν οτι και να μας τον χαρισουν θα τον κοιταμε στα δοντια.
Καποτε ολοι ψαχναν μηχανακι,και οχι μονο,για μια ζωη.Μετα για δεκα χρονια και σημερα τα βαριομαστε στα τρια και τα δινουμε.Ποιος ο λογος να κανουν αθανατα μηχανακια και αθανατα κινητα οταν ξερουν οτι εχουμε γινει υπερκαταναλωτες?Παρε σου λεει ενα φθηνο μηχανακι και μολις το βαρεθεις βαζεις κανα δυο χιλιαρικα ακομη και παιρνεις αλλο.
Οι ανθρωποι στοχευουν τις νεες ηλικιες που δεν εχουν κολλημα με καμμια μαρκα και εχουν εκπαιδευτει στα κινεζικα προιοντα.Σε τρια χρονια το cf θα πουλιεται κοντα στα 3500.Αυτο σημαινει οτι με 500 ευρω τον χρονο θα μπορεις να εχεις μηχανη χωρις να σκεφτεσαι τι θα σου τυχει γιατι θα ειναι ολα στην εγγυηση.
Για σκεφτειτε το λιγακι,μηπως το σκεφτομαστε εμεις λαθος?
Σωστότατος !Εγω δεν εχω δει κανεναν νέο με κινεζικο..
Αντιθέτως έχουν κάτι Crypton , ΚΤΜ , xmax κτλ.. Αν νέος παρει κινεζικο (εστω κ sym) κ σκασει μυτη στη παρεα, θα φαει τέτοιο κραξιμο που θα το ντραπει να ξαναβγει απτο σπιτι..
Συνήθως Κινέζικα μηχανακια αγοράζουν πιο ώριμοι ανθρωποι (με περιορισμένο μπατζετ) 45+ , που είτε δεν ειχαν καμια αλλη εμπειρία απο μηχανες στη ζωη τους κ θελουν κατι καινούργιο , είτε σκέφτονται τόσα χρόνια γ@μηθηκα με τα μτχμενα κ δεν αντεχω αλλο, οποτε ας πάρω το κινεζο να ησυχασω (αν μου κάτσει που λενε)..
Γιάννη τα μισά παπιά σε honda που κυκλοφορούν 10ετίας και πάνω έχουν βάλει κινητήρα lifan ή άλλο και για επιπλέον γκάζι αλλά και γιατί με 200 ευρώ βάζεις μοτέρ καινούργιο που θα του πίνουν το αίμα και όσο κρατήσει .Και εδώ πάμε πάλι σε τιμή ανταλλακτικών και πόσο στοιχίζει η επισκευή ενός μοτέρ.Σωστότατος !
Έχω τον πιτσιρικά ,του λέω για παπάκι sym που στο φιναλε δεν είναι και κινέζικο και δεν θέλει ούτε να τ'ακουσει.
Χοντα με λέει και ξερό ψωμι
πηρα πριν 5 χρονια ενα καζερ 650ευρω..του εβαλα αλλα 150 με το καλημερα..Λέτε για την ποιότητα των Κινέζικων μεγάλων μοτο αλλά εγώ ξέρω πως όποιος πήγε να δει Daytona 310 ή CF 650 ή Voge 500 ή TRK502 ή Leoncino 500 και το έκανε τεστ και είδε από κοντά την ποιότητα υλικών και ζύγισε τι δίνει και τι παίρνει, αγόρασε.
Κι εγώ πριν 6-7 χρόνια πήγαινα για μεταχειρισμένο παπακι Crypton ή Innova και κατέληξα (ευτυχώς) με Κινέζικο Daytona καινούριο. Είχα γανιάσει να χώνω φράγκα σε παπακια 20ετίας. Σώθηκα!
Πας , δοκιμάζεις, ελέγχεις, αξιολογείς και πράττεις.
Ολα τα άλλα είναι τηλεκριτική.
..ειναι το ονειρο του φτωχου που θελει μια φορα κι αυτος να παρει καινουργιλα..απωθημενοΕγω δεν εχω δει κανεναν νέο με κινεζικο..
Δεν το αμφισβητώ αλλά απ' όλους αυτούς που το είδαν πόσοι είναι αρκετά έμπειροι ή γνώστες για να καταλάβουν την ποιότητα των υλικών?Λέτε για την ποιότητα των Κινέζικων μεγάλων μοτο αλλά εγώ ξέρω πως όποιος πήγε να δει Daytona 310 ή CF 650 ή Voge 500 ή TRK502 ή Leoncino 500 και το έκανε τεστ και είδε από κοντά την ποιότητα υλικών και ζύγισε τι δίνει και τι παίρνει, αγόρασε.
......
Μπήκε Σάββα .Προτείνω να μπει στο θέμα μια ανώνυμη δημοσκόπηση σύντροχοι για να δούμε τι απήχηση υπάρχει στο ερώτημα :
<<Θα αγοράζατε Κινεζικής προελεύσεως μοτοσυκλέτα 500 - 650 κυβικών με τιμή ίση ή κάτω των 5.000 ευρώ που έχει καλή αντιπροσωπεία και υποστήριξη?>>
ΝΑΙ
ΟΧΙ

Δεν είναι το πιο αναπτυγμένο δίκτυο αλλά κάτι υπάρχει ...Αλήθεια έτσι που το συζητάμε μούρχεται μια απορία επί πραγματικής - ρεαλιστικής βάσεως και ερωτώ αν γνωρίζει κανείς τι δίκτυο υπάρχει στο ωραιότατο CF στην Ευρώπη ή στα Βαλκάνια εφόσον το πάρει κάποιος πούχει σκοπό να το χρησιμοποιεί και σε ταξίδια στο εξωτερικό ?
Κάτι συνέβη βρε αδερφέ, κάτι χρειάστηκε, υπάρχει δίκτυο να απευθυνθείς ?
Μια χαρά το βλέπω και αν είναι έτσι τώρα, σίγουρα με τον καιρό όλο και θα επεκτείνεται !Δεν είναι το πιο αναπτυγμένο δίκτυο αλλά κάτι υπάρχει ...
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
![]()
Ναι βρε σωστά αυτά που λες ,αλλά το κόλλημα μας είναι όχι αν το δώσουμε στα 3 χρόνια ,εκεί οκ .
Το θέμα είναι μην μας βγάλει την πίστη όσο το έχουμε και δεν προλάβουμε να το χαρουμε
Δεν το αμφισβητώ αλλά απ' όλους αυτούς που το είδαν πόσοι είναι αρκετά έμπειροι ή γνώστες για να καταλάβουν την ποιότητα των υλικών?
Οι μισοί βλέπουν ένα γυαλιστερό όμορφο πακέτο ενθουσιάζονται και λένε ''τέλεια ποιότητα κατασκευής! '' χωρίς να είναι σε θέση να 'δουν' παραμέσα.Ή με το τεστ θα καταλάβουν περισσότερα? καινούργια μοτοσυκλέτα είναι, καλά θα ρολλάρει.
Έχω δει κάμποσα Zontes 310,το πρώτο στα Μέγαρα και κάμποσα εδώ κάτω,εντυπωσιακά με την πρώτη λάμπουν, αλλά ένας που ξέρει διαπιστώνει ότι η ποιότητα των πλαστικών καθώς και η συναρμογή τους είναι του μετρίου αν όχι χείριστη.Το TRK κι αυτό κουβαλάει προχειρότητες οφθαλμοφανείς,όχι όμως σε τέτοιο βαθμό σαν το 310.
Τα CF-Voge κλπ δεν τα έχω δει από κοντά.
3500 για κινέζικο μτχ..??Εχω την εντυπωση οτι το πιασαμε λαθος απο την αρχη.Νομιζω οτι οι Κινεζοι δεν ενδιαφερονται για την αποψη των παλαιοτερων γιατι ξερουν οτι και να μας τον χαρισουν θα τον κοιταμε στα δοντια.
Καποτε ολοι ψαχναν μηχανακι,και οχι μονο,για μια ζωη.Μετα για δεκα χρονια και σημερα τα βαριομαστε στα τρια και τα δινουμε.Ποιος ο λογος να κανουν αθανατα μηχανακια και αθανατα κινητα οταν ξερουν οτι εχουμε γινει υπερκαταναλωτες?Παρε σου λεει ενα φθηνο μηχανακι και μολις το βαρεθεις βαζεις κανα δυο χιλιαρικα ακομη και παιρνεις αλλο.
Οι ανθρωποι στοχευουν τις νεες ηλικιες που δεν εχουν κολλημα με καμμια μαρκα και εχουν εκπαιδευτει στα κινεζικα προιοντα.Σε τρια χρονια το cf θα πουλιεται κοντα στα 3500.Αυτο σημαινει οτι με 500 ευρω τον χρονο θα μπορεις να εχεις μηχανη χωρις να σκεφτεσαι τι θα σου τυχει γιατι θα ειναι ολα στην εγγυηση.
Για σκεφτειτε το λιγακι,μηπως το σκεφτομαστε εμεις λαθος?