Τα ισοπέδωσες όλα! χαχα
Nαι Νικο και σιγουρα δεν ειναι ετσι.Οι Ευρωπαιοι εχουν μεγαλη ιστορια πισω τους και αν αυτη τη στιγμη καβαλαμε μηχανακια το χρωσταμε σε αυτους.
Δεν μπορω ομως να παραβλεψω το οτι εδω και αρκετα χρονια δεν την σεβονται.
Τα ισοπέδωσες όλα! χαχα
ΥΓ.Εχω γνωστο στο Αγρινιο που πηγε Κινα για εισαγωγη παπακια.
Του ειπαν παιρνεις τουλαχιστον 200-300 κομματια και ενα κοντεινερ δωρο
ανταλλακτικα και δε μας απασχολεις καθολου για εγγυησεις!!
κιβωτιο αυτοματο για vw passat , exchange (δινεις το χαλασμενο δικο σου) 3000 στην vw.Άλλο ένα παράδειγμα είναι όταν αγόρασα ένα ανταλλακτικό για το audi πού είχα σε τιμή 100 ευρώ από την εταιρία ας πούμε άλφα(η οποία κατασκεύαζε και έδινε στην audi το συγκεκριμένο ανταλλακτικό με το λογότυπο της audi) ενώ η τιμή αγοράς του από την audi ήταν στα 200 ευρώ.
Απο το ένα άκρο όμως (θετική κρίση λόγω τιμής σαν καινούριο χωρις άλλη κρίση περαν της τιμης ανα κυβικό) που έχουν κάποιοι, πας στο άλλο άκρο (αρνητική κρίση λόγω Κινας), χωρίς να παίρνεις υπόψιν κάποιο προσωπικό τεστάρισμα, χωρίς καν να το δεις.Τωρα για τους κινεζους..
Ψαρωνουμε επειδη ειναι καινουριο...προσωπικα χεστηκα γι αυτους κ τα μηχανακια τους
Απ τη στιγμη που με 5000 παιρνεις μτχ μηχαναρες σε japan η europe, τετοιο θα παιρνα!
Να με φτιαχνει να το βλεπω, να το βολταρω, να την εχω ψωνισει λεμεεεε.., και οτι χρειαστει το φτιαχνω στην πορεια..Τα μηχανακια αντεχουν για πολλα πολλα χλμ, εμεις τ αλλαζουμε συνεχεια!
Σιγα μην εδινα 5 χιλιαρικα για την κινεζια...επειδη....ειναι με μηδεν χλμ.
Δεν ειμαι κριτικος μοτοσυκλετων.Απο το ένα άκρο όμως (θετική κρίση λόγω τιμής σαν καινούριο χωρις άλλη κρίση περαν της τιμης ανα κυβικό) που έχουν κάποιοι, πας στο άλλο άκρο (αρνητική κρίση λόγω Κινας), χωρίς να παίρνεις υπόψιν κάποιο προσωπικό τεστάρισμα, χωρίς καν να το δεις.
Γιατι δεν το κρίνεις για αυτό που είναι; Μια μοτοσυκλέτα που κοστίζει τόσο και κάνει αυτά τα πράγματα που κάνει.
Ρε συ, κάποιοι μπορεί να το καυλαντίζουν κιόλας. Δεν είναι άσχημο μηχανάκι.Δεν ειμαι κριτικος μοτοσυκλετων.
Αυτο που ειπα ειναι πως το βλεπω εγω το θεμα
ειναι μια φθηνοκατασκευη..η συζητηση περιστρεφεται στο ποσο υποδεεστερη ειναι και αν τελικα συμφερει σε σχεση με την ποιοτητα της,
Δεν ακουσα κανεναν να λεει οτι ειναι μηχαναρα...ενας συμβιβασμος ειναι
Ελα ομως που 5 χιλιαρικα ειναι αρκετα λεφτα, παιρνεις ανετα μτχ μηχανες που μονο συμβιβασμος δεν ειναι!! ονειρο ζωης για καποιους!
Θα μπορουσε ποτε αυτο το cf να ειναι ονειρο ζωης?
Ειναι σαν να παιρνεις huyndai accent 12βαλβιδο κουτα...για εργαλειο.(καμια σχεση βεβαια σκυλος το accent..)
Το κρατας 20 χρονια.,,και λες ταβγαλε τα λεφτα του...
Ομως με το κινεζικο εχεις το ρισκο των ζημιων, λογω αρπα κολλα κατασκευης,εχεις το ρισκο των ανταλλακτικων.
Δηλ. και σαν εργαλειο να το δεις, πιο σιγουρη οδος ειναι ενα καλυτερο μηχανακι μτχ.
Ασε που τα μηχανακια εχουν αλλο τροπο χρησης..κ καυλαντισμα...μη σου πω μονο καυλαντισμα, και καθε τοσο τα αλλαζουμε ...εχω αδικο?

ελα ντε!!!Ρε συ, κάποιοι μπορεί να το καυλαντίζουν κιόλας. Δεν είναι άσχημο μηχανάκι.
εχουν συμβεί πιο περίεργα. Κάποιοι καυλαντίζουν RT1100 ξέρω 'γω. Δεν κρίνω, λέω.
![]()
fghgΔεν υπάρχει καλύτερο πραγμα.ελα ντε!!!
Εγω εχω παθει πλακα... επιτελους ξαναερωτευομαι!!!!!...νομιζω ξεπερασα το Κ100Rt (μεγαλη καψουραfghg
Υπαρχει ατομο που μου το ζηταει σε πολυ καλη τιμη..και εγω δεν ...
Αυτα ειναι ανηκουστα πραγματα για μενα....

Παντος Στελιο οσα επωνυμα προιοντα φτιαχνονται στην Κινα δεν εχουν μειωση τιμης την διαφορα την καρπονονται η εταιριεςKαι για να κλεισουμε την τοσο εποικοδομητικη συζηση ..... να πω οτι κατα καποιον τροπο οφειλουμε να ευχαριστησουμε το κινεζικο εργατικο δυναμικο που με κοστος ενα "κουπακι ρυζι" ημερησιως ..... τροφοδοτειται ολος ο υπολοιπος εμπορικος κοσμος και κατ'επεκταση και μεις οι αγοραστες εστω με φθηνα ή απομιμησεως προιοντα και κανουμε την δουλεια μας απο λιγο εως πολυ.
Οταν και αμα καποια στιγμη αυτο θα εκλειψει θα κλαψουμε ιδιαιτερως ...... ειδικα εμεις οι Εγρωπεη ......!![]()
Εγώ σου δίνω 400 εβρά να το κάνω γλάστρα...ελα ντε!!!
Εγω εχω παθει πλακα... επιτελους ξαναερωτευομαι!!!!!...νομιζω ξεπερασα το Κ100Rt (μεγαλη καψουραfghg
Υπαρχει ατομο που μου το ζηταει σε πολυ καλη τιμη..και εγω δεν ...
Αυτα ειναι ανηκουστα πραγματα για μενα....
Απολύτως σωστά μιλάς. Μπαίνω σε μαγαζί της Columbia για ρούχα στην Κίνα .... όσο κόστιζαν Ελλάδα και Αμερική μια από τα ιδια.Παντος Στελιο οσα επωνυμα προιοντα φτιαχνονται στην Κινα δεν εχουν μειωση τιμης την διαφορα την καρπονονται η εταιριες
Ειδες κανα ΚΤΜ φθηνο η τα ανταλακτικα τους
Μονο η κινεζικες μαρκες ειναι φθηνες

Έχει διαχωριστεί το θέμα με το cf του Παναγιώτη φίλε.Στο παραδίπλα thread ευχόμαστε καλορίζικα στον Παναγιώτη κι εδώ θάβουμε τα CF και τα λοιπά κινέζικα.
Τι πήγε λάθος τελικά με εμάς ρε πστμ;![]()
Ο καλύτερος εισαιΔεν πήγε τίποτα στραβά ...
Το ότι ευχόμαστε σε κάποιον (εν προκειμένω εμένα) για την αγορά δεν σημαίνει ότι μας αρέσει προσωπικά η θα κάναμε την ίδια επιλογή κτλ κτλ κτλ ....
Απόλυτα φυσιολογικό και μη παρεξηγήσιμο.
Επειδή το πήρα δεν σημαίνει ότι είναι καλό η ότι δεν έκανα λαλακια ή ....
Είναι άσπαστο λέμεέε...Θα δείς πως θα το ευχαριστηθείς...Δεν πήγε τίποτα στραβά ...
Το ότι ευχόμαστε σε κάποιον (εν προκειμένω εμένα) για την αγορά δεν σημαίνει ότι μας αρέσει προσωπικά η θα κάναμε την ίδια επιλογή κτλ κτλ κτλ ....
Ακριβώς!Νικο λες να μην ξερει η χωρα που διαχειριζεται τις μεγαλυτερες ποσοτητες μεταλλου και πλαστικου στον κοσμο τι υλικο χρειαζεται για να γινει κατι αθανατο?Ακομη και αυτοι οι λιγοι που συναρμολογουν μηχανακια στην χωρα τους ετοιμα κομματια απο την Κινα παιρνουν.
Αν καταφερει η Κινα να μην φαινονται τοσο κινεζικα τα μηχανακια της θα τους τελειωσει ολους τους δικους μας που κραταν ψηλα την μυτη.
Πολύ καλά έκανες και το πήρες και σε τέτοια τιμή κούτα εργαλείο και γω θα τόπαιρνα.Δεν πήγε τίποτα στραβά ...