Περαστικά Τάσε...3η μέρα με Covid.
Από το πρωί μέχρι τώρα δέκατα (37.4 max) και νιώθω λες και έχω φάει ξύλο. Το δωμάτιο μου έχει γίνει Alcatraz και έχω λιώσει σε games και Netflix. Βλέπω εκεί stories απο φίλους/γνωστούς έξω για καφέδες και βόλτες και νιώθω 10 φορές καλύτερα.
Περαστικα ΤασοΈξω χαρά Θεού και εγώ είμαι σε καραντίνα. Καλά πήγε αυτό...δεν πειράζει, τουλάχιστον το Πάσχα θα είμαι κομπλέ.
Τώρα από που τσίμπησα covid, ένας Θεός ξέρει.
Πέρυσι ήτανε κόκκινο πανί τέτοιες συζητήσεις, λόγω διαφορετικών απόψεων, όμως τώρα που πέρασε ο καιρός ....Και 25 δόσεις να γίνουν, καλά μας κάνουν. Τέλος. Θέλουμε σκίσιμο, έχουμε παραιτηθεί απ όλα. Η χαζομάρα τρέχει με 1000
Αυτή η Ομικρον στους εμβολιασμένους έτσι πηγαίνει. Κι εγώ την τσίμπησα απο τα μικρά τον περασμένο μήνα. 3 μέρες δέκατα και περίπου μια βδομάδα έντονη κόπωση. Στις 12-15 μέρες θα 'ναι σαν να μην πέρασε.3η μέρα με Covid.
Από το πρωί μέχρι τώρα δέκατα (37.4 max) και νιώθω λες και έχω φάει ξύλο. Το δωμάτιο μου έχει γίνει Alcatraz και έχω λιώσει σε games και Netflix. Βλέπω εκεί stories απο φίλους/γνωστούς έξω για καφέδες και βόλτες και νιώθω 10 φορές καλύτερα.
Σε ολους έτσι πηγαινει.Αυτή η Ομικρον στους εμβολιασμένους έτσι πηγαίνει. Κι εγώ την τσίμπησα απο τα μικρά τον περασμένο μήνα. 3 μέρες δέκατα και περίπου μια βδομάδα έντονη κόπωση. Στις 12-15 μέρες θα 'ναι σαν να μην πέρασε.
Υπομονή.
Ξεκουραση Τασο...μην ξεθαρευεις κατσε ξάπλα.. Ο πυρετός πάντα είναι χαμηλότερος το πρωιΧθες βράδυ βάρεσα ένα 37.8, παραπάνω δεν πήγε. Μαζί με πολύ μπούκωμα στην μύτη και βήχα...
Σήμερα το μπούκωμα βελτιώθηκε, ο βήχας μου δεν είναι τόσο βαθύς, έπεσε και η θερμοκρασία στο 37.2, αλλά έχω και εγώ φλέμα αρκετό. Σε κάνα 4 μέρες το βλέπω να γίνομαι εντελώς καλά.
Σε ολους έτσι πηγαινει.
Πυρετός μέχρι 3 μέρες μαξ. .. Μετά καποιοι έχουν φλεμματα που τους ταλαιπωρούν για ένα διάστημα, άλλοι πάλι όχι..
Εγώ έκανα 1 μερα πυρετό με πόνο στα κόκαλα, και μετά ταλαιπωρηθηκα με φλεμματα κ αδυναμια...πήρα αποχρεμπτικα... . είχα και κάποια αντισώματα απ τη μετάλλαξη A.. Η γυναίκα μου χωρίς αντισώματα, μόνο δέκατα έκανε και την 4η μέρα πήγε γυμναστήριο....
Δεν παίζει πια κανένα ρόλο το εμβολιο και το βλέπουμε..
Έχω φίλους τριπλόεμβολιασμενους που ταλαιπωρηθηκαν και αυτοί με τα φλεμματα..
Ευτυχώς την περνάνε όλοι χωρίς πρόβλημα, πλην των ευαλωτων ομάδων..
Σε αυτούς, δυστυχώς δεν κάνει τίποτα η τρίτη δόση...
Εκεί είναι το πρόβλημα ...
Τώρα όλα open... Συρτάκι κ σουβλακι
Ξέρεις κανέναν ανεμβολιαστο που μπήκε εντατική ...η εστω απλή νοσηλεία με όμικρον? Εγώ ούτε έναν.Μπάμπη το εμβόλιο απλά βοηθάει να μην σε πιάσει βαριά και σε ρίξει εντατική!
Από την αρχή το έχουν πει ότι δεν είναι εμβόλιο το οποίο θα σου φτιάξει τέτοια αντισώματα που δεν θα νοσήσεις ποτέ!
Κάθε μέρα πως πεθαίνουν τόσα άτομα;Ξέρεις κανέναν ανεμβολιαστο που μπήκε εντατική ...η εστω απλή νοσηλεία με όμικρον? Εγώ ούτε έναν.
Ενώ με δέλτα όχι απλά νοσηλευτηκαν γνωστοί μου... έχω χάσει και 2
Άλλαξαν τα πραγματα, αλλά το story παραμένει ιδιο..
Μακάρι να έκανε δουλειά το εμβόλιο στην όμικρον..
Οι ευάλωτες ομάδες.. Γιατί απ την όμικρον μόνο αυτοί κινδυνεύουν.. Είναι απροστατευτοι.. Αυτοί νοσηλευονται....
Λες να είναι ανεμβολιαστοι?.
Μπήκε γηροκομείο ο μπάρμπας μου και απαγορεύεται το επισκέπτηριο σε όλους... Ούτε με εμβόλιο ούτε με ραπιντ.. Εκεί θα κλείσει τα μάτια του ο άνθρωπος.. Μονος
..
Ναι είναι πολυ ελαφριά σαν μια συνηθισμένη ιωση, έχει όμως μεγάλη μεταδοτικοτητα..ΑΝ δεν κάνω λάθος πάντως η Όμικρον είναι θεωρητικά πιο ελαφριά σε σχέση με την Δέλτα.
Το ξέρω...Ναι είναι πολυ ελαφριά σαν μια συνηθισμένη ιωση, έχει όμως μεγάλη μεταδοτικοτητα..
Αυτό την κάνει επικίνδυνη για ανθρώπους μεγάλης ηλικιας με χρονια προβλήματα υγειας, μια απλή ιωση μπορεί να τους στειλειι σε νοσοκομειο.

Εγκύος;ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
![]()
Από το βράδυ Τρίτης κράτησε η όλη ιστορία, πάει και αυτό...λίγο κούραση νιώθω μόνο, αλλά λογικό, ούτε κοιμόμουν σωστά, ούτε έτρωγα και σωστά. Τώρα όμως όλα οκ, από αύριο θα μπορώ να βγαίνω κανονικά!![]()
Άντε μπας και επανέλθει η ταχύτητα....
Το πρόλαβα και δεν γέννησε το μηχανάκι, συνεπώς γέννησα εγώ για πάρτη τουΕγγύος