) όπου πάνω στον πάγκο μια καμπάνα από Hayabusa για update φθαρμένων ελατηρίων .... ρε αυτά τα Suzuki από εποχής Νώε ....! 
Ναιιιι.....,, με ακούτεεεεε;;;Σαμθινγκ γκουντ αραϊβεντ!!!
![]()
Δε φτάνει που μας άφησες στην πείνα ρε ΓιάννηΣαμθινγκ γκουντ αραϊβεντ!!!
βλέποντας χαρτοκούτι μονο, μου βάζεις και "ε" που υπάρχει μεν αλλά δεν προφέρεται στο "αράιβντ".. 

Σπαζοκλαμπάνιας με σκόρπιο μηχανάκι...Ναιιιι.....,, με ακούτεεεεε;;;

Έχει τα μισά και λιγότερα κυβικά από το δικό σου και τον προκαλείς..Ώρα και τόπο ... μονομαχίας ...!![]()
![]()

Αν και δεν μου πεφτει λογος,αν ξεκινουσα απο Θεσσαλονικη με Varadero θα εφευγα απο Τεταρτη μπας και καταφερνα να ειμαι Καβαλα κατα την Παρασκευη.

Έχει τα μισά και λιγότερα κυβικά από το δικό σου και τον προκαλείς..
Στην "Ιταλία" έτσι κάνετε τους Κονιόρδους;
Εγώ θέλω να σε δικάσει να δω που θα γίνεις Βενιδικτινος μοναχός μετά..![]()

Πέφτω από τα σύννεφα.Σήμερα σε έτερο φιλικο συνεργείο όπου συχνάζω σποραδικά και τυχαία ... Ηonda Varandero αντλία βενζίνης ... δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά οι γιαπωνεζοι και αρχίζω να ανησυχώ για μένα ...!![]()
![]()

Μη σκιαζεσαι παλικαρμ εσυ δε παθαινει τιποτα το σφουχτερ.Σήμερα σε έτερο φιλικο συνεργείο όπου συχνάζω σποραδικά και τυχαία ... Ηonda Varandero αντλία βενζίνης ... δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά οι γιαπωνεζοι και αρχίζω να ανησυχώ για μένα ...!![]()
![]()

Δεν βάζω κόντρες με φιλαράκια ρε συ.Ώρα και τόπο ... μονομαχίας ...!![]()
![]()
Ώρα και τόπο ... μονομαχίας ...!![]()
![]()
Έϊς δίκιο…!!!Δε φτάνει που μας άφησες στην πείνα ρε Γιάννηβλέποντας χαρτοκούτι μονο, μου βάζεις και "ε" που υπάρχει μεν αλλά δεν προφέρεται στο "αράιβντ"..
Μπι κέαρφουλ νεξτ τάιμ...![]()

Περαστικά Τάσο!Έξω χαρά Θεού και εγώ είμαι σε καραντίνα. Καλά πήγε αυτό...δεν πειράζει, τουλάχιστον το Πάσχα θα είμαι κομπλέ.
Τώρα από που τσίμπησα covid, ένας Θεός ξέρει.
Περαστικά Τάσο!Σε ευχαριστώ!
Νταξ, ελαφριά το περνάω...φαντάζομαι την Όμικρον έχω.