Συμβαίνει τώρα....

kostas_366

member
Περιοχή
Αργολίδα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Βρέθηκε και το άλλο, υποδεέστερο αλλά σαν καινούργιο. Πάλι καλά. Έφυγε ένα άγχος. Όλα είναι εις διπλούν και δεν μπορώ να σηκώσω την κεφαλίδαμ μου

Οπότε δεν ψάχνουμε άλλο.
Αύριο φωτογράφιση για το ΚΛΙΚ. Ο Νίκος Κούρκουλος και ο Ανέστης Βλάχος με τα εργαλεία abcdefghgk

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
3η μέρα με Covid.

Από το πρωί μέχρι τώρα δέκατα (37.4 max) και νιώθω λες και έχω φάει ξύλο. Το δωμάτιο μου έχει γίνει Alcatraz και έχω λιώσει σε games και Netflix. Βλέπω εκεί stories απο φίλους/γνωστούς έξω για καφέδες και βόλτες και νιώθω 10 φορές καλύτερα.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
3η μέρα με Covid.

Από το πρωί μέχρι τώρα δέκατα (37.4 max) και νιώθω λες και έχω φάει ξύλο. Το δωμάτιο μου έχει γίνει Alcatraz και έχω λιώσει σε games και Netflix. Βλέπω εκεί stories απο φίλους/γνωστούς έξω για καφέδες και βόλτες και νιώθω 10 φορές καλύτερα.
Περαστικά Τάσε...

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Έξω χαρά Θεού και εγώ είμαι σε καραντίνα. Καλά πήγε αυτό...δεν πειράζει, τουλάχιστον το Πάσχα θα είμαι κομπλέ.

Τώρα από που τσίμπησα covid, ένας Θεός ξέρει.
Περαστικα Τασο

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Και 25 δόσεις να γίνουν, καλά μας κάνουν. Τέλος. Θέλουμε σκίσιμο, έχουμε παραιτηθεί απ όλα. Η χαζομάρα τρέχει με 1000
Πέρυσι ήτανε κόκκινο πανί τέτοιες συζητήσεις, λόγω διαφορετικών απόψεων, όμως τώρα που πέρασε ο καιρός ....
Δεν έχουν να χωρίσουν κάτι οι εμβολιακηδες με τους αντιφρονουντες.. Αφού και τα 2story δεν βγήκαν..
Οι μεν δεν πήραν τη ζωή τους πάλι πίσω, οι δε διαπίστωσαν ότι ο ιός δεν είναι μια απλη γριπουλα όπως έλεγαν..

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, είδαμε ότι οι σημερινες μεταλλάξεις δεν καλύπτονται απ το συγκεκριμένο εμβόλιο. Όλοι κολλάνε, αρρωσταινουν το ίδιο, και μεταδίδουν το ιδιο.

Ομως δεχθήκαμε ένα πιστοποιητικό υγείας, που δεν έχει σχέση με την υγεία.
Χωρις αυτό, είσαι περιθωριακος, δεν μπορείς να δουλέψεις..
4η δόση λοιπόν από τη νέα... σεζόν...
Άραγε θα είναι κάποιο νέο επικαιροποιημενο εμβόλιο..;;
Γιατί αν είναι πάλι το ίδιο... Ε ναι καλά να πάθουμε..

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
3η μέρα με Covid.

Αυτή η Ομικρον στους εμβολιασμένους έτσι πηγαίνει. Κι εγώ την τσίμπησα απο τα μικρά τον περασμένο μήνα. 3 μέρες δέκατα και περίπου μια βδομάδα έντονη κόπωση. Στις 12-15 μέρες θα 'ναι σαν να μην πέρασε.

Υπομονή.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Αυτή η Ομικρον στους εμβολιασμένους έτσι πηγαίνει. Κι εγώ την τσίμπησα απο τα μικρά τον περασμένο μήνα. 3 μέρες δέκατα και περίπου μια βδομάδα έντονη κόπωση. Στις 12-15 μέρες θα 'ναι σαν να μην πέρασε.

Υπομονή.
Σε ολους έτσι πηγαινει.
Πυρετός μέχρι 3 μέρες μαξ. .. Μετά καποιοι έχουν φλεμματα που τους ταλαιπωρούν για ένα διάστημα, άλλοι πάλι όχι..
Εγώ έκανα 1 μερα πυρετό με πόνο στα κόκαλα, και μετά ταλαιπωρηθηκα με φλεμματα κ αδυναμια...πήρα αποχρεμπτικα... . είχα και κάποια αντισώματα απ τη μετάλλαξη A.. Η γυναίκα μου χωρίς αντισώματα, μόνο δέκατα έκανε και την 4η μέρα πήγε γυμναστήριο....

Δεν παίζει πια κανένα ρόλο το εμβολιο και το βλέπουμε..
Έχω φίλους τριπλόεμβολιασμενους που ταλαιπωρηθηκαν και αυτοί με τα φλεμματα..
Ευτυχώς την περνάνε όλοι χωρίς πρόβλημα, πλην των ευαλωτων ομάδων..
Σε αυτούς, δυστυχώς δεν κάνει τίποτα η τρίτη δόση...
Εκεί είναι το πρόβλημα ...
Τώρα όλα open... Συρτάκι κ σουβλακι

Τελευταία επεξεργασία:

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Η όμικρον είναι η 3η ίωση που περνάω απ το καλοκαίρι και μετά.. Οι άλλες 2 με ταλαιπωρησαν περισσότερο, με πιο επίμονο πυρετό, στη μία μάλιστα πήγα στο γιατρό να με ακροαστει και μου έδωσε εισπνεόμενα..

Τελευταία επεξεργασία:

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Χθες βράδυ βάρεσα ένα 37.8, παραπάνω δεν πήγε. Μαζί με πολύ μπούκωμα στην μύτη και βήχα...

Σήμερα το μπούκωμα βελτιώθηκε, ο βήχας μου δεν είναι τόσο βαθύς, έπεσε και η θερμοκρασία στο 37.2, αλλά έχω και εγώ φλέμα αρκετό. Σε κάνα 4 μέρες το βλέπω να γίνομαι εντελώς καλά.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Χθες βράδυ βάρεσα ένα 37.8, παραπάνω δεν πήγε. Μαζί με πολύ μπούκωμα στην μύτη και βήχα...

Σήμερα το μπούκωμα βελτιώθηκε, ο βήχας μου δεν είναι τόσο βαθύς, έπεσε και η θερμοκρασία στο 37.2, αλλά έχω και εγώ φλέμα αρκετό. Σε κάνα 4 μέρες το βλέπω να γίνομαι εντελώς καλά.
Ξεκουραση Τασο...μην ξεθαρευεις κατσε ξάπλα.. Ο πυρετός πάντα είναι χαμηλότερος το πρωι
..
Και αμα επιμενει ο βαθυς βηχας να πας να σε ακροαστει γιατρος...

Τελευταία επεξεργασία:

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Βασικά έπεσε στο 36.7 τώρα, χωρίς χαπάκωμα.

Ο βήχας έχει καλυτερεύσει....είτε στο PC κάθομαι είτε ξάπλα και λιώνω στο Playstation. Όταν γίνω καλά όμως, έχει καταδρομική....

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Σε ολους έτσι πηγαινει.
Πυρετός μέχρι 3 μέρες μαξ. .. Μετά καποιοι έχουν φλεμματα που τους ταλαιπωρούν για ένα διάστημα, άλλοι πάλι όχι..
Εγώ έκανα 1 μερα πυρετό με πόνο στα κόκαλα, και μετά ταλαιπωρηθηκα με φλεμματα κ αδυναμια...πήρα αποχρεμπτικα... . είχα και κάποια αντισώματα απ τη μετάλλαξη A.. Η γυναίκα μου χωρίς αντισώματα, μόνο δέκατα έκανε και την 4η μέρα πήγε γυμναστήριο....

Δεν παίζει πια κανένα ρόλο το εμβολιο και το βλέπουμε..
Έχω φίλους τριπλόεμβολιασμενους που ταλαιπωρηθηκαν και αυτοί με τα φλεμματα..
Ευτυχώς την περνάνε όλοι χωρίς πρόβλημα, πλην των ευαλωτων ομάδων..
Σε αυτούς, δυστυχώς δεν κάνει τίποτα η τρίτη δόση...
Εκεί είναι το πρόβλημα ...
Τώρα όλα open... Συρτάκι κ σουβλακι

Μπάμπη το εμβόλιο απλά βοηθάει να μην σε πιάσει βαριά και σε ρίξει εντατική!
Από την αρχή το έχουν πει ότι δεν είναι εμβόλιο το οποίο θα σου φτιάξει τέτοια αντισώματα που δεν θα νοσήσεις ποτέ!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το αυτό...

Απλά φροντίζει να το περάσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Κανένας δεν είπε δεν πως κολλάς καν...που μακάρι να δούλευε έτσι, αλλά δεν.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Μπάμπη το εμβόλιο απλά βοηθάει να μην σε πιάσει βαριά και σε ρίξει εντατική!
Από την αρχή το έχουν πει ότι δεν είναι εμβόλιο το οποίο θα σου φτιάξει τέτοια αντισώματα που δεν θα νοσήσεις ποτέ!
Ξέρεις κανέναν ανεμβολιαστο που μπήκε εντατική ...η εστω απλή νοσηλεία με όμικρον? Εγώ ούτε έναν.
Ενώ με δέλτα όχι απλά νοσηλευτηκαν γνωστοί μου... έχω χάσει και 2

Άλλαξαν τα πραγματα, αλλά το story παραμένει ιδιο..

Μακάρι να έκανε δουλειά το εμβόλιο στην όμικρον..
Οι ευάλωτες ομάδες.. Γιατί απ την όμικρον μόνο αυτοί κινδυνεύουν.. Είναι απροστατευτοι.. Αυτοί νοσηλευονται....
Λες να είναι ανεμβολιαστοι?.
Μπήκε γηροκομείο ο μπάρμπας μου και απαγορεύεται το επισκέπτηριο σε όλους... Ούτε με εμβόλιο ούτε με ραπιντ.. Εκεί θα κλείσει τα μάτια του ο άνθρωπος.. Μονος

..

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ξέρεις κανέναν ανεμβολιαστο που μπήκε εντατική ...η εστω απλή νοσηλεία με όμικρον? Εγώ ούτε έναν.
Ενώ με δέλτα όχι απλά νοσηλευτηκαν γνωστοί μου... έχω χάσει και 2

Άλλαξαν τα πραγματα, αλλά το story παραμένει ιδιο..

Μακάρι να έκανε δουλειά το εμβόλιο στην όμικρον..
Οι ευάλωτες ομάδες.. Γιατί απ την όμικρον μόνο αυτοί κινδυνεύουν.. Είναι απροστατευτοι.. Αυτοί νοσηλευονται....
Λες να είναι ανεμβολιαστοι?.
Μπήκε γηροκομείο ο μπάρμπας μου και απαγορεύεται το επισκέπτηριο σε όλους... Ούτε με εμβόλιο ούτε με ραπιντ.. Εκεί θα κλείσει τα μάτια του ο άνθρωπος.. Μονος

..
Κάθε μέρα πως πεθαίνουν τόσα άτομα;

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
ΑΝ δεν κάνω λάθος πάντως η Όμικρον είναι θεωρητικά πιο ελαφριά σε σχέση με την Δέλτα.
Ναι είναι πολυ ελαφριά σαν μια συνηθισμένη ιωση, έχει όμως μεγάλη μεταδοτικοτητα..
Αυτό την κάνει επικίνδυνη για ανθρώπους μεγάλης ηλικιας με χρονια προβλήματα υγειας, μια απλή ιωση μπορεί να τους στειλειι σε νοσοκομειο.

Τελευταία επεξεργασία:

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ναι είναι πολυ ελαφριά σαν μια συνηθισμένη ιωση, έχει όμως μεγάλη μεταδοτικοτητα..
Αυτό την κάνει επικίνδυνη για ανθρώπους μεγάλης ηλικιας με χρονια προβλήματα υγειας, μια απλή ιωση μπορεί να τους στειλειι σε νοσοκομειο.
Το ξέρω...

Εδω για την συγχωρημένη γιαγιά μου, ακόμα και ένα συνάχι θα το περνούσε βαριά. Πέρα των εμβολίων, θαρρώ πως η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η συνειδητή προσοχή του καθενός.

Εντάξει, όχι να γίνεις και μικροβιοφοβικός. Λογική θέλει κυρίως.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Από το βράδυ Τρίτης κράτησε η όλη ιστορία, πάει και αυτό...λίγο κούραση νιώθω μόνο, αλλά λογικό, ούτε κοιμόμουν σωστά, ούτε έτρωγα και σωστά. Τώρα όμως όλα οκ, από αύριο θα μπορώ να βγαίνω κανονικά! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Άντε μπας και επανέλθει η ταχύτητα....

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Από το βράδυ Τρίτης κράτησε η όλη ιστορία, πάει και αυτό...λίγο κούραση νιώθω μόνο, αλλά λογικό, ούτε κοιμόμουν σωστά, ούτε έτρωγα και σωστά. Τώρα όμως όλα οκ, από αύριο θα μπορώ να βγαίνω κανονικά! Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Άντε μπας και επανέλθει η ταχύτητα....
Εγκύος;

Τελευταία επεξεργασία:

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Αν και αργήσαμε λίγο ,τα βάψαμε και φέτος
Και του χρονου φιλε να χαιρεσαι την οικογενια υγεια και χαμογελα Smileys drinking beer Emoticon

Top Bottom