- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Καφεδιά με ψοφοκρυο
Πρέπει να έχουν κι εκεί φωλιά Γιάννη ,δεν εξηγείται αλλιώς![]()
![]()
Εγώ πάλι είχα καλό καιρό!
![]()

Εδώ σε εμένα ένα ήταν μαναχό!!!Endo me taxi πέρασαν καμία 15αρια ,πρέπει να το δάγκωσαν ,έχει ένα βοριά ,ξυριζζζζ![]()
Και τού χρόνου με υγεία για όλους μαςΑν και αργήσαμε λίγο ,τα βάψαμε και φέτος![]()
![]()
Και τού χρόνου με υγεία για όλους μας
Το κουνελάκι τρώγεται η είναι ντεκόρ χααχχαα το γλυκό κοιτάζω
Ποσα χρόνια έχω να φάω αχινούς!Λαγκαβούλια δεν έχουμε αλλά κάτι καμνώμενε...![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά έκανεςΗ άτιμη η Άνοιξη τελικά είναι άπαιχτη.
Ξεκινάω 8 το πρωί να κατέβω στο μαγαζί (το σπίτι μου είναι λίγο πιο έξω από την Καλαμάτα ~ 4χλμ).Η μέρα φωτεινή αλλά όχι εντελώς ηλιόλουστη,έχει μια ελαφριά καταχνιά αλλά ζεστή 20°.
Όπως προχωράω το δρόμο και κοντεύω να φτάσω, μπροστά μου είναι η διασταύρωση που βγάζει στον περιφερειακό που οδηγεί έξω από την πόλη,σα να λέμε Αττική οδός περίπου.Ενστικτωδώς κάνω αριστερά και μπάινω στη αούτομπαν,καρφώνω μια 5η και πηγαίνω χαλαρουίτα οδηγώντας με το ένα χέρι,ο δρόμος ερημιά.Έχω ανοίξει και τη ζελατίνα του κράνους και μπαίνουν μυρωδιές από τις πορτοκαλιές και λεμονιές που έχουν ανθίσει,ο περιφερειακός περνάει μεσα από περιβόλια.
Κάποια στιγμή βάζω και το cruise control,αμολάω και τα τιμόνια και πηγαίνω όλη τη διαδρομή με ένα ηλίθιο χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη μου μέχρι το τέρμα στην έξοδο της πόλης!
Τελικά άνοιξα το μαγαζί μετά από μισή ώρα αλλά ποιος νοιάζεται.
Ωραίος!!! Έχουμε και εμείς στο Κερατσίνι κάτι αντίστοιχο χααχαχαχ με μυρωδικά από Πακιστάν αλλά δεν θέλω να σου χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα που μας έδωσες χαχαχά. Πάντως ζηλεύω πολύ όσους μένουν στα χωριά κάτι με τραβάει από παιδί. Καλή Ανάσταση και πάλι.Η άτιμη η Άνοιξη τελικά είναι άπαιχτη.
Ξεκινάω 8 το πρωί να κατέβω στο μαγαζί (το σπίτι μου είναι λίγο πιο έξω από την Καλαμάτα ~ 4χλμ).Η μέρα φωτεινή αλλά όχι εντελώς ηλιόλουστη,έχει μια ελαφριά καταχνιά αλλά ζεστή 20°.
Όπως προχωράω το δρόμο και κοντεύω να φτάσω, μπροστά μου είναι η διασταύρωση που βγάζει στον περιφερειακό που οδηγεί έξω από την πόλη,σα να λέμε Αττική οδός περίπου.Ενστικτωδώς κάνω αριστερά και μπάινω στη αούτομπαν,καρφώνω μια 5η και πηγαίνω χαλαρουίτα οδηγώντας με το ένα χέρι,ο δρόμος ερημιά.Έχω ανοίξει και τη ζελατίνα του κράνους και μπαίνουν μυρωδιές από τις πορτοκαλιές και λεμονιές που έχουν ανθίσει,ο περιφερειακός περνάει μεσα από περιβόλια.
Κάποια στιγμή βάζω και το cruise control,αμολάω και τα τιμόνια και πηγαίνω όλη τη διαδρομή με ένα ηλίθιο χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη μου μέχρι το τέρμα στην έξοδο της πόλης!
απ την αλλη βδομαδα αυτα νικολα,τωρα μας εχει παει κωπηλασιαΗ άτιμη η Άνοιξη τελικά είναι άπαιχτη.
και φρουτα..Καλά έκανες
Ποιο μαγαζί σήμερα;
Αν δεν πουλάς παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες ή κρέας δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις

Τι φτώχειες είναι αυτές ρε Μάνο;Λαγκαβούλια δεν έχουμε αλλά κάτι καμνώμενε...![]()

Ρημάζει και τους αχινούς με τις επιλογές του!!Τι φτώχειες είναι αυτές ρε Μάνο;
Πέρδικα;;;;
Με δελτίο την πήρες;;![]()
Και τού χρόνου φίλε!Αν και αργήσαμε λίγο ,τα βάψαμε και φέτος![]()
![]()
Με νερό ρε Μιχάλη;

Παλικαρμ τα ηπια Μ Παρασκευη απο το μεσημερι 2.30 και τελειωσα 11 η ωρα τη νυχτα δεν χωραγε αλλο μεσαΜε νερό ρε Μιχάλη;
ΓκαρσΌν φέρε μια μπετζινα με μεζέ στον κύριο!!!
![]()
Παλικαρμ τα ηπια Μ Παρασκευη απο το μεσημερι 2.30 και τελειωσα 11 η ωρα τη νυχτα δεν χωραγε αλλο μεσα![]()
Χριστός ΑνέστηΧριστός Ανέστη μάγκες! Υγεία και ευτυχία πάνω από όλα!
Καλά χιλιόμετρα!