Caesarsk
well know member
Ελα ρε...Μην του λες τετοια γιατί μετά μου στέλνει μυνηματα ο κλάψας!!!!Ναι σε διεσυρα λες και δεν ξερουν τη φρουτο εισαι![]()
Ελα ρε...Μην του λες τετοια γιατί μετά μου στέλνει μυνηματα ο κλάψας!!!!Ναι σε διεσυρα λες και δεν ξερουν τη φρουτο εισαι![]()
Τώρα που πήρε και συμπίεση, άνεταΠαίξε παντιά με σούζα να το ψαρώσεις το μωρό, μάθε μπαλίτσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Νομίζεις τον νοιάζει; Φτιάχνει καινούργιο που θα έχει και τέντες γύρω γύρω.Ήδη να ξέρεις το κουβούκλιο που άφησες στο μαγαζί πήγε για παλιοσίδερα!![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι σιγα μη βαλω ερκοντισιο & χ@στραΝομίζεις τον νοιάζει; Φτιάχνει καινούργιο που θα έχει και τέντες γύρω γύρω.

Ρε βγάζει τον V4 σε Caponord να σου πω εγώ...Μην παίρνετε Ιταλικά ρε!
Χονδα και πενφέ μονο! Για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας!
Ναι ρε .Ρε βγάζει τον V4 σε Caponord να σου πω εγώ...
Eιναι πΕλουσιος ο Απαπατσιος!!!Ναι ρε .
Να πας να το πάρεις ,να καις στα 160-170 13λιτρ/100.

Εγώ τον έχω στην Μπούκα από την Μπούκα, που εξαφανίστηκε το βράδυ, πρέπει να ηταν TEFAL το τηγάνι....Στα βουνα και στα λαγκαδια παρεα με Sapiokaravo FJR και κατι Ομορφες
![]()
![]()
Δειτε τη φτιαχνει ο αλλος οταν του τη βαραει 35 ποντους με το συμπαθειο
![]()

Στον Μεθυστάνα να παγαίνεις...Κορυφή...Ρε αι κατεβείτε Βόλο λέμε....
![]()
Μια φορά πήγα και ήτανε ψιλοαποτυχία για κάποιο λόγο....Στον Μεθυστάνα να παγαίνεις...Κορυφή...
Εγω έχω πάθει πλάκα, βεβαια έχω να πάω από το καλοκαίρι του 2018,λές να χάλασε;Μια φορά πήγα και ήτανε ψιλοαποτυχία για κάποιο λόγο....
Ωχ, άκυρος λοιπόν...Το ξέρω ρε Μάνο...πιο πάνω από το σπίτι μου είναι, κοντά στο ποτάμι.
Απλά την μια φορά που πήγαμε δεν μας άρεσε. Καταρχάς το χύμα που πήραμε ήτανε βενζίνη, δεύτερον οι μεζέδες νταξ, έχω φάει και αρκετά καλύτερους...τρίτον την επόμενη μέρα το ένα το παιδί έπαθε γαστρεντερίτιδα για κάποιο λόγο...
Τον Μάνο μην τον φοβάσαι ,δεν τον πιάνει τπτ...ην επόμενη μέρα το ένα το παιδί έπαθε γαστρεντερίτιδα για κάποιο λόγο...