cube
new member
- Μοτοσυκλέτα
- Αλυσοπρίονο.
- Όνομα
- Γιωργος
Ευχαριστώ πολύ.Αυτό που έχω στο link ,τα χρώματα τα αλλάζουν από καιρό σε καιρό
Ευχαριστώ πολύ.Αυτό που έχω στο link ,τα χρώματα τα αλλάζουν από καιρό σε καιρό
Τι λαδακι θα χρειαστει Στελιο;
Στελιο σε μειωτηρα στροφων σε μηχανημα συσκευασιας περιπου ενος ιππου τι λαδι βαζουμε αν γνωριζεις?

Ειμαι χωμα με το klr.Καποια στιγμη πεφτω,σβηνω,το σηκωνω και παω να ξαναβαλω μπροστα.Καλησπέρα φίλοι μου, τα φώτα σας γιατί δε ξέρω τι μαμακία έκανα.
Έβγαλα φικτροκούτι και καθάρισα εισαγωγές εξαγωγές αισθητήρες και τα ξαναέβαλα όπως ήταν. Εξάλλου δε μπορείς και να τα βάλεις αλλιώς γιατί έχουν συγκεκριμένη θέση τα καλώδια.
Συνδέω πάλι την μπαταρία αλλά στο καντράν είναι σαν να μην έχω γυρίσει στο on. Κάνει τσεκ κανονικά αλλά βενζίνη έχει λαμπάκι και δείχνει μηδέν. Σα να έβαλα το διακοπτάκι στο off.
Παιδιά άκυρο. Πείτε το σαν ανέκδοτο ή αν θέλετε σβήστε και το ποστ να μην υπάρχει.
Θα μπορούσα να πω ότι δε σύνδεσα κάτι, αλλά τελικά είχα μέσα ταχύτητα. Μη το πείτε πουθενά.
Πως το εκανες λεβεντη μου αυτοαν σας πω εγω βλακειες που έχω κάνει θα αισθανθείτε όλοι διάνοιες
.. Εχω βαλει λάδι κινητήρα με ανοιχτή την τάπα απο κάτω και έλεγα .... "μα αφού 1.5 λίτρο παίρνει, γιατί δε βλέπω ακόμα το λάδι να έχει ανέβει στο δεικτη?"

Άμα βρέχει τι κουκούλα να βάλεις ;Επίκαιρη Ερώτηση
Ενόσω βρέχει ή αφότου φτάσουμε στο προορισμό μας κατά την διάρκεια βροχής, το μηχανάκι το σκεπάζουμε με την κουκουλα για να γλυτώσουμε ότι μπορούμε
ή
ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται και το αφήνουμε εκτεθειμένο καθώς ή κουκουλα θα τα κάνει χειρότερα, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, δημιουργώντας το φαινόμενο του θερμοκηπίου ,επιτρέποντας στην υγρασία να διεισδύσει περισσότερο?
(Ps to mixanaki Eina italiko )
Εννοείται το δεύτερο!Επίκαιρη Ερώτηση
Ενόσω βρέχει ή αφότου φτάσουμε στο προορισμό μας κατά την διάρκεια βροχής, το μηχανάκι το σκεπάζουμε με την κουκουλα για να γλυτώσουμε ότι μπορούμε
ή
ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται και το αφήνουμε εκτεθειμένο καθώς ή κουκουλα θα τα κάνει χειρότερα, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, δημιουργώντας το φαινόμενο του θερμοκηπίου ,επιτρέποντας στην υγρασία να διεισδύσει περισσότερο?
(Ps to mixanaki Eina italiko )
Μαζεύει όλη την υγρασία μέσα. Δεν την σκεπάζουμε ενώ η μηχανή είναι ζέστη.Πχ
Σήμερα έφτασα στην δουλειά με ψιλοβροχο η πρόγνωση ήταν ότι θα ρίξει αρκούδες αργότερα όπως και έγινε.
Της έβαλα κουκουλα
Ενόσω ήταν ζεστη .
Έκανα σωστά η θα το πληρώσω κάποια στιγμή ?