Red Shogun
well know member
- Περιοχή
- Βόλος
- Μοτοσυκλέτα
-
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
- Όνομα
- Τάσος
- Περιοχή
- Βόλος
Είχα σκεφτεί πολλες φορες να δώσω το παπι για κανα CBF125/R125. Ε και μόνο που έδωσα με παπι δεν... θα το είχα κάνει αν είχα το δίπλωμα αλλά nope.Μόνο που εγώ δεν σου είπα να πάρεις ούτε 250, ούτε 500 κυβικά
Σου είπα να πάρεις τα ίδια κυβικά αλλά σε μοτοσυκλέτα που θα έχει 4-5 άλογα παραπάνω, αλλά και στήσιμο μότο
Σε λεφτά τα 125άρια μεταχειρισμένα μοτοσυκλετάκια είναι πολύ υποτιμημένα χρηματικά, επειδή όλοι τα παίρνουν για 2-3 χρονάκια μέχρι να ανέβουν κατηγορία. Αντίθετα τα παπιά στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένα, άρα χρηματικά θα σου έβγαινε μια η άλλη Και θα είχες μοτοσυκλέτα, με ίδια κόστη με το παπί ακόμη και στην συντήρηση.
Αυτό που δεν γνώριζα είναι πως το δίπλωμα σου είναι το εντελώς βασικό. Αυτό το δέχομαι σαν ανασταλτικό παράγοντα. Αν γνώριζα πως δεν έχεις δίπλωμα με συμπλέκτη δεν θα πρότεινα κάτι.
Το πότε θα πάρεις μηχανή είναι δικό σου θέμα. Αλλά όταν ψάχνεις να βγάλεις καλύτερη απόδόση από την πάπια για να κερδίσεις 0,3 άλογα σε μια περιοχή χάνοντας τα από μια άλλη, θεώρησα καλύτερο να σε κατευθύνω σε ίδια κυβικά μοτοσυκλέτας, χωρίς ξαναλέω να δώσεις έξτρα λεφτά ούτε σε μότο, ούτε στο να βγάλεις άλλο δίπλωμα.
Τώρα που ξέρω πως έχεις δίπλωμα για αυτόματο, δεν στο ξαναπροτείνω.![]()
Αλήθεια όμως παντα αιώνια απορία: αυτά τα 4-5 άλογα παραπανω ποση διαφορά έχουν στον δρόμο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk