Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Θερμαινόμενο ρούχο με ένα λεπτό καλωδιάκι usb δεν λειτουργεί και η ζημιά οφείλεται στο λεπτό καλώδιο κοντά στο βύσμα. Θέλω να κόψω σε ένα σημείο το καλώδιο (οπουδήποτε) και να ενώσω ένα άλλο καλώδιο Usb.
Γίνεται με πολλή υπομονη γιατί τα καλωδιακια είναι τρίχες. Το είχα κάνει παλιά σε ένα ποντίκι.

ANGELO

member
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Μοτοσυκλέτα
YAMAHA MT07
Όνομα
ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Γίνεται με πολλή υπομονη γιατί τα καλωδιακια είναι τρίχες. Το είχα κάνει παλιά σε ένα ποντίκι.
Απευθύνομαι σε κάποιον επαγγελματία, π.χ ηλεκτρονικό?

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Ναι γιατί θέλει καλάι.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Σε ηλεκτρονικό θα πας. Τα κολλητήρια του εμπορίου δεν μπορούν να κάνουν σωστή δουλειά. Είναι τόσο ψιλό το καλώδιο που θες κολλητήρι με την ανάλογη μύτη, που συνήθως μόνο ηλεκτρονικοί έχουν.

Τι ρούχο είναι αν επιτρέπεται; Το γνωστό γιλέκο; Εντυπώσεις;

ANGELO

member
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Μοτοσυκλέτα
YAMAHA MT07
Όνομα
ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Σε ηλεκτρονικό θα πας. Τα κολλητήρια του εμπορίου δεν μπορούν να κάνουν σωστή δουλειά. Είναι τόσο ψιλό το καλώδιο που θες κολλητήρι με την ανάλογη μύτη, που συνήθως μόνο ηλεκτρονικοί έχουν.

Τι ρούχο είναι αν επιτρέπεται; Το γνωστό γιλέκο; Εντυπώσεις;
Ναι το γνωστό γιλέκο. Με ένα PowerBank 10000mAh η διάρκειά του είναι 5 - 6 ώρες max.
H αλήθεια είναι ότι είναι περίεργη η αίσθηση γιατί ενώ κάνει κρύο έξω εσύ το σώμα σου το αισθάνεσαι ζεστό.
Έχει ζώνες θέρμανσης, πλάτη και μέση καθώς και μπροστά τις τσέπες. Αυτό που θα ήθελα είναι να είχε ζώνη θέρμανσης στο στήθος.
Θα έγραφα εντυπώσεις αλλά με πρόλαβε η ζημιά καθώς το καλώδιο είναι λεπτό και κάπου θα το έστριψα και προκάλεσα εσωτερική ζημιά.
Χθες, με θερμοκρασία στο -3 ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο μέσα με σβηστή μηχανή, εγώ ήμουν μια χαρά.
Σήμερα, θα πάω δίχως γιλέκο και μάλλον θα έχω δύσκολη νύχτα. Stoned Emoticon

ANGELO

member
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Μοτοσυκλέτα
YAMAHA MT07
Όνομα
ΑΓΓΕΛΟΣ
Περιοχή
ΛΑΜΙΑ
Απευθύνομαι σε κάποιον επαγγελματία, π.χ ηλεκτρονικό?
Καλημέρα σε όλη τη Motoparea!
Πήγα σήμερα το γιλέκο σε ηλεκτρονικό για να το δει και αν μπορεί να το επισκευάσει και προς έκπληξή μου απάντησε θετικά.
Θα κόψει σε ένα σημείο το καλώδιο και θα ενώσει ένα άλλο πιο χοντρό και ανθεκτικό usb. H χαρά μεγάλη και αναμένω τελικό αποτέλεσμα.
Μετά, θα ανοίξω ένα Νέο Θέμα και θα δεχθώ ερωτήσεις για να σας λύσω τυχόν απορίες σχετικά με το συγκεκριμένο gadget. cdef

cube

new member
Μοτοσυκλέτα
Αλυσοπρίονο.
Όνομα
Γιωργος
Για ανακατασκευές παλιών η ακόμα και καινούργιων εργαλείων υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ;;;

επειδη αποκτήσα 3 εργαλειακια κατά σκουριασμένα και λέω να τα κάνω restore να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα;; Και αν ναι σε ποια ενότητα;;

ευχαριστω.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Για ανακατασκευές παλιών η ακόμα και καινούργιων εργαλείων υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ;;;

επειδη αποκτήσα 3 εργαλειακια κατά σκουριασμένα και λέω να τα κάνω restore να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα;; Και αν ναι σε ποια ενότητα;;

ευχαριστω.
εγώ θα έλεγα να το βάλεις στο θρεντ με τιτλο ''εργαλεία΄΄

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.

ευχαριστω.

Νομιζω οτι οπως ειπε και ο Θανος εδω ειναι η καταλληλη ενοτητα:

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Βρήκα και οργανάκι που είχα από παλιά στο μαγαζί, αμπερομετρακι DC, διακριτικό, βολικό, σε μίνι διαστάσεις να το βολέψω δίπλα στα όργανα !!Tooth View attachment 26748

Είχαμε κάτι τέτοια στο Τ.Ε.Λ που πήγαινα κααααποτε

N

notakos600

Guest
Βρήκα και οργανάκι που είχα από παλιά στο μαγαζί, αμπερομετρακι DC, διακριτικό, βολικό, σε μίνι διαστάσεις να το βολέψω δίπλα στα όργανα !!Tooth View attachment 26748
Κεραυνοβολειται οποιος υπάρχει γύρω του και αυτό παραμένει απτόητο Rolling

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Aναλωσιμα γενικως ολες οι εταιριες εχουν καποιους προμηθευτες που τα κατασκευαζουν,κι αυτες απλα βαζουν τ ονομα τους!!
Στο δικο μου τα μαμα τακακια για μπροστα κοστιζουν140 ευρω,οταν για τα CL,η ATRAX, η EBC κοστιζουν60 ευρω!!
Αλλα γιατι ομως με μαμα εχω καλυτερο φρεναρισμα,και περισσοτερα χιλιομετρα αποδοσης οεο???
Αλλη παστα??μεταλικα παντα μιλαμε!!!

Πηρες της ATRAX, την μαλακια παστα και τα μαμα ηταν καλυτερα?

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Τα premier ειχα βάλει τα μεταλλικά!!
Τα bandit θελουν τα μαλακα για να αποκτησεις σωστη αισθηση.Και τα σκληρα κανουν εξισου καλη δουλεια αλλα δεν σου δινουν την αισθηση οτι φρεναρεις.Τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα εγω.

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Τα bandit θελουν τα μαλακα για να αποκτησεις σωστη αισθηση.Και τα σκληρα κανουν εξισου καλη δουλεια αλλα δεν σου δινουν την αισθηση οτι φρεναρεις.Τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα εγω.
Τα μαλακα τα τρώει για πλάκα!!!

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
View attachment 25922

Στο GS του 2005 τα τακάκια ήταν BREMBO...2 κώδικοι. Ενας αυτά που βάζει εργοστασιακα και ένας για πελάτες που παραπονιούνται για θόρυβο (only with customer complaint of brake)

Αρα λοιπόν τα πράγματα ειναι απλά...και ναι φυσικά και η Brembo φέρνει στην Ελλαδα 4 διαφορετικές πάστες για τα τακάκια του GS. Το θέμα είναι να πέσεις στον πωλητή που έχει όρεξη να σε ακούσει και να σου εξηγήσει. Το ότι κάποιος έβαλε τακάκια που του κράτησαν λιγότερο εξαρτάται από πολλά θέματα. Κατάσταση δισκόπλακας, συνθήκες οδήγησης (το καλοκαίρι τα τακάκια φθείρονται πιο γρήγορα, στην πόλη φθείρονται πιο γρήγορα), και πάστα από τακάκι. Aν θυμαμαι καλα ο κωδικός της Brembo για το ιδιο τακακι με το BMW ειναι ο BR71780...και φυσικά έχει μεγάλη σημασία η χώρα καταστασκεύης από το τακακι. Η Brembo (μια που μιλάμε γι αυτη) έχει την πρωτη σειρα (την καλή) και την οικονομική της σειρά την επονομαζόμενη και Breco με χώρα προέλευσης Ινδία.

Τώρα για λάδια...εκει ειναι το μεγάλο ανέκδοτο. Αναλόγως με ποια εταιρία συνεργάζεται η αντιπροσωπεία της χώρας αυτά τα λάδια θα σου λεει για καλυτερα. Παλιότερα η BMW είχε συνεργασία με τα Aral, τα Aral ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ...σημερα έχει με την Castrol, τα Castrol είναι κορυφαία. Και φυσικά το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις μάρκες. Προσοχή φυσικά στα λιπαντικά που έρχονται από Βουλγαρια που γράφουν πανω Castrol, Motul κλπ και ειναι εντελως μαϊμου. Αν δείτε τεραστια διαφορά στην τιμή το πιο πιθανο ειναι πως αγοράζετε κάτι που δεν έχει καμμια σχεση με την μαρκα
Τα φρένα στο GS του 2005 είναι μεν Brembo αλλά δεν κατασκευάζονται από αυτήν . Γνωστός μου , μηχανικός της μάρκας και πρώην εισαγωγέας της μάρκας σε έρευνα που έκανε , μιλώντας και με κόσμο εντός και εκτός Ελλάδας , έμαθε πως τα κατασκευάζει η Tociko. Αυτό που μπόρεσε να μάθει είναι για μια συμφωνία μεταξύ τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Κάποτε που δούλευα και γω στα νυχτομαγαζα μου λέει ο μαέστρος στην πρόβα.. Όχι αυτό.. Θέλω εδώ να βάλεις ένα break ναναι πολύ ροκ..Αχαχαχα.. Έπαιζα τυμπανα
.
Και κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά πήρα ύφος κάτσε καλά.. Σπάσιμο της μέσης κλπ.
Αυτό είναι μου λεει μπραβο
Καλά έχω κάνει άπειρες φορές πως πειράζω την κονσόλα . Μου λέγανε βάλε πρίμα . Έκανα πως βάζω και τους ρωτούσα "τώρα εντάξει;" Ναι μου λέγανε . Άπειρες φορές . Αφού έχουν κάψει τα αυτιά τους από τα γκάζια και τα πρίμα.

Caesarsk

well know member
Τα φρένα στο GS του 2005 είναι μεν Brembo αλλά δεν κατασκευάζονται από αυτήν . Γνωστός μου , μηχανικός της μάρκας και πρώην εισαγωγέας της μάρκας σε έρευνα που έκανε , μιλώντας και με κόσμο εντός και εκτός Ελλάδας , έμαθε πως τα κατασκευάζει η Tocico. Αυτό που μπόρεσε να μάθει είναι για μια συμφωνία μεταξύ τους.

Σωστό κι αυτό. Υπήρχαν δυο παρτίδες. Ότι κατασκευάστηκε όμως μέχρι 06/2005 ήταν μόνο brembo. Από εκεί και πέρα ότι υπήρχε στο ράφι διαθέσιμο. Όλη η προδιαγραφή ήταν η ίδια. Η μόνη διαφορά ήταν ότι τα Tociko είχαν μικρότερη διάρκεια ζωής λόγω μετάλλου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Top Bottom