Eπανερχομαι λοιπον αφου κλεινω ενα ετος χρησης (παρά 3 μερες

)και μετα απο 18.200 χλμ.,για να γραψω ενα συντομο ιστορικο,και εναν μικρο απολογισμο για την κινεζουλα μου την αγαπημενη
ΤΣΟΥ-ΛΙ.(voge ds500)
Την αγορασα λοιπον πριν ενα χρονο,παιρνοντας πολυ γρηγορα (μεσα σε 2 λεπτα) την αποφαση μετα απο αναρτηση του εκλεκτου μελους του φορουμ Dr.Monty (αν θυμαμαι καλα) περι της προσφορας της αντιπροσωπειας,για την μηχανη
μαζι με τριβαλιτσο στα 6500 ευρω.Καθοριστικο ρολο στην επιλογη του καταστηματος αγορας,επαιξε οτι ο συγκεκριμμενος πωλητης,μου αγορασε το Αprilia scarabeo 200 που ειχα,και το οποιον δεν το ανταλλασσε κανεις αλλος.
Ετσι λοιπον,ξεπερνωντας τους ομολογουμενως υπαρχοντες φοβους και προκαταληψεις (κινεζικο μηχανακι γαρ),αλλα και μετα απο εξαντλητικη διερευνηση και αναλυση ολων των υπαρχοντων εκεινη την εποχη πληροφοριων στο ιντερνετ (15ωρα κυριολεκτικα σε 2 μερες,)πηρα την αποφαση και το αγορασα.
Μετα λοιπον απο 1 χρονο χρησης και 18200 χλμ,παραθετω πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
1)φτηνη τιμη με ολα τα εξτρα,εν σχεσει με ομοειδεις μηχανες αλλων εταιρειων
2) Ψηλη αρχοντικη μηχανη (ειδικα για τον σωματοτυπο μου),με ανετες γωνιες ποδιων,και ανετο ευρος τιμονιου.
3)Επαρκεις (για μενα ) επιδοσεις,πολυ καλη ροπη (λογω κοντου γραναζωματος)
ειδικα σε ορεινο στροφιλικι.Τελικη γυρω στα 165-170,αναλογως συνθηκων,και με το βαρος μου που ειναι ουσιαστικα δυο ατομα.(ανδρογυνο).
4)Οικονομικη στην βενζινη ,ειδικα στην φυση των διαδρομων που κανω (επαρχιακες οδοι,δευτερευόντος δικτυου ,αποφυγη γενικα αυτοκινητοδρομων ).
5)αξιοπιστια,ομαλη λειτουργια,
6)πολυ καλη οδικη συμπεριφορα,και εξαιρετικα φρενα,ειδικα το ABS ,που με εχει κυριοκεκτικα σωσει 2-3 φορες.Πολιτισμικο σοκ εν σχεσει με αυτα που οδηγουσα ,στον τομεα των φρενων μεχρι τωρα.
7)εξαιρετικη αντιπροσωπεια,με απολυτη καλυψη.
8)Ομορφη στα ματια μου.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
1)ΣΚΛΗΡΗ σελλα.
2)ελαφρως τραχεια λειτουργια μοτερ ειδικα απο 4,5 εως 5,5 χιλιαδες στροφες.
3)θορυβωδης εξατμιση για τα γουστα μου.
4)κοντο γραναζωμα (ελαττωμα στους αυτοκινητοδρομους,πλεονεκτημα στο ορεινο στροφιλικι)
5)Επαρκη αλλα μετρια φωτα.Θα τα ηθελα λιγο δυνατωτερα,και με ευρυτερη δεσμη στα μεσαια.Η λυση ειναι προβολακια για να βλεπεις καλυτερα στο εσωτερικο των στροφων.
Εν κατακλειδι μια
τιμιωτατη μοτοσυκλεττα,για τα χρηματα της,που δεν εχει καψει ουτε λαμπα μεχρι τωρα,με επωνυμα περιφεριακα,εναν αξιοπιστο (μεχρι στιγμης) κλωνο κινητηρα της Χοντα,και οπου χρειαστηκε με απολυτη καλυψη απο την θαυμασια αντιπροσωπεια (αλλαγη μεσα στην εγγυηση ντιζας συμπλεκτη στα 10000 χλμ ,λογω ελαχιστης φθορας.)
Στην ερωτηση
''τι θα ηθελε αυτη η μηχανη ,για να ειναι ιδανικη για σενα?''
Η απαντηση ειναι
''καλυτερη και πιο παχια σελλα(για βουβαλους),λιγωτερο θορυβο απ την εξατμιση,λιγοτερη τραχυτητα κινητηρα (οπως της χοντα ),καλυτερα φωτα.
Λιγο πιο μακρυα μεταδοση.''
Την συνιστω ανεπιφυλακτα.