Transalp!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εγώ άλλο είπα Μπαμπίνο.
Να εξηγήσουν τι εννοούν ακριβώς όταν λένε 5-6 και με τι ταχύτητες και που για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα και να συγκρίνεις.

Όπως και συ που λες 7 μέχρι διψήφια τι ακριβώς εννοείς?
Το χώνεις ξέρω γω στο κέντρο της Αθήνας και το πας σαν παπί?
Πας στην εθνική τελικές σερί μέχρι Σπάρτη?
Μικρές διαδρομές? Μεγάλες διαδρομές?
Μέσος όρος είναι το 7 με μικτές διαδρομές πόλη και έξω?

Τι ακριβώς ρε φίλε μου καλέ να καταλάβουμε?
Δεν έχω ακριβή εικόνα.
2 - 3 φορές μετρησα κατανάλωση όσο το έχω, στις αρχές.
Μου κανε υπερχυλιση μια φορά στο φουλάρισμα. Και από τότε δεν φουλαρω μέχρι πάνω, οπότε δεν μετράω κ κατανάλωση..
Μυρίζει βενζίνη σαββα.. Στο ρελαντί οποίος είναι πίσω μου μαστουρωνει

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Δεν έχω ακριβή εικόνα.
Μου κανε υπερχυλιση μια φορά στο φουλάρισμα. Και από τότε δεν φουλαρω μέχρι πάνω, οπότε δεν μετράω κ κατανάλωση..
Κάνε υπομονή τότε να ανοίξουνε να λευτερωθούμε να αρχίσουμε τις βόλτες να δεις καθαρά τι συμβαίνει.
Άμα μυρίζει άκαυστη τότε κάτι δεν πάει καλά με το μίγμα φίλε μου ήτοι είναι πλούσιο.

Ανέφερες κάτι για λ μου φαίνεται και αν δεν είναι εντάξει αυτός τότε δεν θάναι και ο λόγος μίγματος ήτοι θάναι πολύ παραπάνω από το ιδανικό 1.

Θέλει μπρίζωμα να δεις τι συμβαίνει και σίγουρα συγχρονισμό των μονάδων ψεκασμού που δυστυχώς λόγο παλαιότητας σχεδιασμού τα κάνουν αυτά που λες ήτοι σε διαφορά υψομέτρου δεν ρυθμίζονται αυτόματα αν θυμάμαι καλά τι μούπε ο φίλος μου που τόχει.
Γι' αυτό σούπα να ρωτήσεις κατόχους άλλους τι παίζει.
Από ότι βλέπω όμως δεν λένε κάτι ουσιώδες ή δεν ξέρουν να σου πούνε.

N

notakos600

Guest
Δεν έχω ακριβή εικόνα.
Βάλε πάλι επάνω τον λ (αλήθεια γιατί τον έβγαλες? εξατμίσεις δεν έχεις αλλάξει, πρόγραμμα δεν έχεις βάλει).
Καις πολλή βενζίνη χωρίς λόγο Μπάμπη.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Καλά έχει βγάλει τελείως τον λ και ψάχνει να βρει τι και πώς?
Εγώ νόμιζα ότι υπολειτουργούσε ο λ όχι ότι τον έβγαλε τελείως.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Κάνε υπομονή τότε να ανοίξουνε να λευτερωθούμε να αρχίσουμε τις βόλτες να δεις καθαρά τι συμβαίνει.
Άμα μυρίζει άκαυστη τότε κάτι δεν πάει καλά με το μίγμα φίλε μου ήτοι είναι πλούσιο.

Ανέφερες κάτι για λ μου φαίνεται και αν δεν είναι εντάξει αυτός τότε δεν θάναι και ο λόγος μίγματος ήτοι θάναι πολύ παραπάνω από το ιδανικό 1.

Θέλει μπρίζωμα να δεις τι συμβαίνει και σίγουρα συγχρονισμό των μονάδων ψεκασμού που δυστυχώς λόγο παλαιότητας σχεδιασμού τα κάνουν αυτά που λες ήτοι σε διαφορά υψομέτρου δεν ρυθμίζονται αυτόματα αν θυμάμαι καλά τι μούπε ο φίλος μου που τόχει.
Γι' αυτό σούπα να ρωτήσεις κατόχους άλλους τι παίζει.
Από ότι βλέπω όμως δεν λένε κάτι ουσιώδες ή δεν ξέρουν να σου πούνε.
Δε ρωτησα τίποτα..
Αμα θέλω να ρωτήσω στέλνω pm.
O λόγος Σάββα μου που δεν τοχω ψάξει, είναι γιατί δουλεύει ωραία.. Εχω καβαλήσει κάτι gs αρυθμιστα δουλεύουν χάλια..
Και έλεγα, άστο μην το χαλάσεις..
Βασικά είναι ένα ρελεδακι στην ασφαλειοθηκη (γεφυρωτηρας είναι στην ουσία) που επιλέγεις χαρτογράφηση..
Κάθε μοντέλο.. Ρs rt gs Με η άνευ καταλύτη, έχει άλλο γεφυρωτηρα για επιλογή αλλού χάρτη.. Η πενφε έβαλε τon ίδιο εγκέφαλο σε όλα, και με διαφορετικο γεφυρωτηρα που ενώνει κάθε φορά κ άλλες επαφές επιλέγεις χάρτη..
Το πρόβλημα είναι ότι θέλει καλές ρυθμίσεις να δουλεύει στρωτά..
Μια λύση είναι να βγάλεις τελείως το γεφυρωτηρα.. Τότε τα 1100 και μόνο αυτά, μπαίνουν σε χαρτογράφηση με χαμηλότερο αβανς ( χάρτης για τρικοκοσμικες βενζίνες)
Βγαίνει και ο Λ εκτός, δεν διαβάζει και το μηχανάκι δουλεύει σούπερ.. Οπως δούλευαν τα πρώτα 1100 χωρις λ κ καταλύτη.
Αυτό κάνανε πολλές αντιπροσωπείες.. Και το δικό μου έτσι το πηρα.

Το δοκίμασα και με γεφυρωτηρα.. Δηλ με τον σωστό χάρτη.. Πέφτει ένα κλικ η κατανάλωση.. Μισό λίτρο και αν... Αλλα χαλάει το γλυκό δούλεμα,

Τελευταία επεξεργασία:

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Δε ρωτησα τίποτα..
Αμα θέλω να ρωτήσω στέλνω pm.
O λόγος Σάββα μου που δεν τοχω ψάξει, είναι γιατί δουλεύει ωραία.. Εχω καβαλήσει κάτι gs αρυθμιστα δουλεύουν χάλια..
Και έλεγα, άστο μην το χαλάσεις..
Βασικά είναι ένα ρελεδακι στην ασφαλειοθηκη (γεφυρωτηρας είναι στην ουσία) που επιλέγεις χαρτογράφηση..
Κάθε μοντέλο.. Ρ rt gs Με η άνευ καταλύτη, έχει άλλο γεφυρωτηρα για επιλογή αλλού χάρτη.. Η πενφε έβαλε τon ίδιο εγκέφαλο σε όλα, και με διαφορετικο γεφυρωτηρα που ενώνει κάθε φορά κ άλλες επαφές επιλέγεις χάρτη..
Το πρόβλημα είναι ότι θέλει καλές ρυθμίσεις να δουλεύει στρωτά..
Μια λύση είναι να βγάλεις τελείως το γεφυρωτηρα.. Τότε τα 1100 και μόνο αυτά, μπαίνουν σε χαρτογράφηση με χαμηλότερο αβανς ( χάρτης για τρικοκοσμικες βενζίνες)
Βγαίνει και ο Λ εκτός, δεν διαβάζει και το μηχανάκι δουλεύει σούπερ.. Οπως δούλευαν τα πρώτα 1100 χωρις λ κ καταλύτη.
Αυτό κάνανε πολλές αντιπροσωπείες.. Και το δικό μου έτσι το πηρα.

Το δοκίμασα και με γεφυρωτηρα.. Δηλ με τον σωστό χάρτη.. Πέφτει ένα κλικ η κατανάλωση.. Μισό λίτρο και αν... Αλλα χαλάει το γλυκό δούλεμα,
Δεν ξέρω φίλε μου και σηκώνω τα χέρια ψηλά σε τέτοιες επεμβάσεις.
Προσωπικά δεν τα κάνω αυτά για περιβαντολογικούς λόγους. Γι' αυτό μεταξύ άλλων θερίζει ο καρκίνος.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Δεν ξέρω φίλε μου και σηκώνω τα χέρια ψηλά σε τέτοιες επεμβάσεις.
Προσωπικά δεν τα κάνω αυτά για περιβαντολογικούς λόγους. Γι' αυτό μεταξύ άλλων θερίζει ο καρκίνος.
δεν τον εχω βγαλει τον καταλυτη..
Για να ξεκινησω να ασχοληθω, πρεπει πρωτα να επισκευασω τα σωματα ψεκασμου.
Εχουν κανει τζογο στην εδραση του αξονα της πεταλουδας με το σωμα..
Υπαρχει κιτακι κομπλε με αξονακι απο πολωνια με 90, η αλλαζεις μονο τα χαλκινα δαχτυλιδια με μηδαμινο κοστος..Αν γινεται.
Διαφορετικα λογω τζογου δεν μπορεις να ρυθμισεις σωστα.
Και πρεπει να παρω και το τσιπ του john με 80 , γιατι με το μαμα τσιπ οσο και να ρυθμισεις τελειο δεν προκειτε να γινει,,,,
αυτα με την προυποθεση ο 25ετιας Λ να δουλευει σωστα ...αλλιως θες και Λ

ε ολα αυτα περα απο λεφτα θελουν και προσωπικη εργασια...εγω γ*******θηκα φετος πολλα προβληματα υγειας...ασε που μπορει και να το κανω χειροτερο αντι να το φτιαξω!

γι αυτο ειπα...να το διωξω να παρω τρανσαλπαρα..τα κατεχω τα καρμπ..
βαζω και βαζελινη στις μεμβρανες δεν σκιζονται ποτε Rolling

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Υπαρχει κιτακι κομπλε με αξονακι απο πολωνια με 90, η αλλαζεις μονο τα χαλκινα δαχτυλιδια με μηδαμινο κοστος..Αν γινεται.
Και πρεπει να παρω και το τσιπ του john με 80 , γιατι με το μαμα τσιπ οσο και να ρυθμισεις τελειο δεν προκειτε να γινει,,,,
αυτα με την προυποθεση ο Λ να δουλευει σωστα ...αλλιως θες και Λ

ε ολα αυτα περα απο λεφτα θελουν και προσωπικη εργασια...εγω γ*******θηκα φετος πολλα προβληματα υγειας...ασε που μπορει και να το κανω χειροτερο αντι να το φτιαξω!

Σωστός ρε φίλε!Yes
Ποιος να κάθεται τώρα να χώνει 300-400 ευρώ που θέλει η Πόρσε να γίνει ξανα αμάξι. Σπρώχτην και πάρε το LADA Niva.
Πάει και χώματα eye

Τι; Δεν μιλάμε για αυτοκίνητα; Πάλι μπέρδεψα τα φλόρουμ; ooops

N

notakos600

Guest

Με τη βαζελίνη στη μεμβράνη θα σου έρθει μια η άλλη Μπάμπη Rolling

Last edited by a moderator:

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα

Ένα αμορτισέρ νάχει κλασμένο το τρανσαλπάκι μια 140-150άρα για επισκευή την έχεις μέσα στο νερό, αν έχει και κανά ψυγειάκι δεν θέλω καν να στο πω....

Μπαμπίνο φίλε μου τα λεφτά πάντα θα τα δώσεις ξαναλέω είτε στην αρχή είτε μετά.
Δεν γλυτώνει κανείς.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Σωστός ρε φίλε!Yes
Ποιος να κάθεται τώρα να χώνει 300-400 ευρώ που θέλει η Πόρσε να γίνει ξανα αμάξι. Σπρώχτην και πάρε το LADA Niva.
Πάει και χώματα eye

Ναι Αρκούδε το τερμάτισες τώρα με την Πόρσε, Λαμποργκίνι είναι βρε συ το πλοίο της αγάπης... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ναι Αρκούδε το τερμάτισες τώρα με την Πόρσε, Λαμποργκίνι είναι βρε συ το πλοίο της αγάπης... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling
Μηχανάρα το RT. Το μόνο μοντέλο που του ταιριάζει γάντι ο boxer κατα την γνώμη μου και επίσης απο τα λίγα BMW που δεν το βλέπουν οι υποψήφιοι αγοραστές για το σήμα που έχει, αλλά για αυτό που είναι.
Εχει την αμέριστη συμπάθεια και σεβασμό μου. Yes

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Σωστός ρε φίλε!Yes
Πάει και χώματα eye

Την πρώτη φορά είπες την πηγαδοπομονα φερραρι
Τώρα λες πορσε
Τι πίνεις παιδάκι μου?

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Την πρώτη φορά είπες την πηγαδοπομονα φερραρι
Τώρα λες πορσε
Τι πίνεις παιδάκι μου?
Δεν ξέρω τι με ποτίζουν....αλλά τώρα διάβασα φεγγάρι! Tooth
Και λέω "πότε με έπιασε το ρομαντικό μου....και δη για την γελάδα"! abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Το RT στην κατηγορία του δεν έχει αντίπαλο . Στο ταξίδι δεν μετράνε οι τελικές αλλά συνδυασμός πολλών παραμέτρων και αυτό το ξέρουν άψογα οι Γερμανοί .
Μπαμπίνο η μηχανή είναι σούπερ και θα βαρείς την κεφαλή σου αμα τηνΕδώκεις...
Δεν σου έχει βγάλει τίποτα και θέλει την συντήρηση που της πρέπει για την ηλικία της και όχι κάτι παραπάνω .

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Το RT στην κατηγορία του δεν έχει αντίπαλο . Στο ταξίδι δεν μετράνε οι τελικές αλλά συνδυασμός πολλών παραμέτρων και αυτό το ξέρουν άψογα οι Γερμανοί .
Μπαμπίνο η μηχανή είναι σούπερ και θα βαρείς την κεφαλή σου αμα τηνΕδώκεις...
Δεν σου έχει βγάλει τίποτα και θέλει την συντήρηση που της πρέπει για την ηλικία της και όχι άτι παραπάνω .
Ρε ....το παιδί αγόρασε 5 Αφρικα επειδή θεώρησε πως ο φίλος του ο Επαμεινώντας/θυμιος (δεν θυμάμαι το όνομα) ξέρει καλύτερα....

Εγώ λέω αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί θα τον κάνουμε να πάρει CM200!
Τι λέτε; :cool:

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Ρε ....το παιδί αγόρασε 5 Αφρικα επειδή θεώρησε πως ο φίλος του ο Επαμεινώντας/θυμιος (δεν θυμάμαι το όνομα) ξέρει καλύτερα....

Rolling Rolling Rolling

Και να κρατήσουμε το ΡΤ για εμάς έ ;
Σατανικό...

ToothToothTooth

(Μου έχει κοκκινίσει την μπάρα και δεν μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά , να βάλω εμοτικονς ή οτιδήποτε άλλο)(Έσαξε η μ@....ι@)

Τελευταία επεξεργασία:

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής

Αποστόλη ο Μπάμπης είναι γάτα1619170635877.png αν θέλει μας πουλάει και μας αγοράζει όλους μαζί. Κάτσε μην σκάσει μύτη με κανένα εργαλείο περίεργο και τρίβουμε τα μάτια. Rolling

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Άμα μπείτε στα αμερικανικά φόρουμ.. Γιατί εγώ είμαι εκεί από αρχές 2000...θα δείτε ότι μετά τα rt το χάος.
Δεν έχουν γκάζια.. Έχουν κραδασμούς, αλλά η ισσοροπια που έχουν δεν υπάρχει αλλού.. Ρε έχουν 1485 μεταξόνιο... Απο το 95 μέχρι και τώρα!
Για να φτιάξεις τουρερ με τετρακυλινδρο μοτέρ θες και μεγάλο μεταξόνιο.. Τα 6κυλινδρα άστο.. Φυσικά είναι τρένα..
Η διαφορά των μποξερ rt με όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας, είναι η ευκολία στα κλειστά, κ στις μανουβρες..
Φτιάξανε και το st1300 πιο κοντό και εύκολο... Αλλα μετά τα 160 ψαρευει..
Γιατί εδώ έχουμε μετωπικές επιφάνειες μεγάλες!
Τα rt ειναι βράχος τριβαλιτσα με 1485 μεταξόνιο....

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Μπαμπηηηηη κινδυνεύει το εργΚαλείο βρεεεε, θα στο φάει ο Αρκούδος την βλέπω τη δουλειά ! Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth
Ειναι ψυχαρα ο Μπαμπης.....εμενε μου εστειλε μπαγκστερ απο τον φουτζουρα, και μου ειπε και ευχαριστω! Tooth
Σειρα εχει το RT για δωρο!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ειναι ψυχαρα ο Μπαμπης.....εμενε μου εστειλε μπαγκστερ απο τον φουτζουρα, και μου ειπε και ευχαριστω! Tooth
Σειρα εχει το RT για δωρο!
Αμα είχες ακόμα το τρανς, θα παιζε τραμπα

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Οχι ρε φουστη και το σκότωσα το 600άρι για ψίχουλα!
Τώρα θα βρισκόμουν με RT και θα μ***** καουμπόης! Stoned Emoticon

Το παραδέχομαι. Οσο δεν γουστάρω τα TσιEς, τόσο γουστάρω τα RT!

Top Bottom