Σάββας
Μαθουσάλας member
Μαζί σου, ότι αγαπά ο καθένας.Ο Αποστόλης και γω μάλλον δεν χωράμε...
Είπαμε οι ψηλοί είναι οι αδικημένοι στο θέμα μοτο... Στις Japan!
Γι αυτό ευρωπη
Αν βρήκες αυτό που σε βολεύει εκεί είσαι.

Μαζί σου, ότι αγαπά ο καθένας.Ο Αποστόλης και γω μάλλον δεν χωράμε...
Είπαμε οι ψηλοί είναι οι αδικημένοι στο θέμα μοτο... Στις Japan!
Γι αυτό ευρωπη

Καλά με βολεύει όσο κανένα άλλο..Μαζί σου, ότι αγαπά ο καθένας.
Αν βρήκες αυτό που σε βολεύει εκεί είσαι.![]()
![]()
![]()
Πόσο καίει?Καλά με βολεύει όσο κανένα άλλο..
Αλλά είναι φαγανο το άτιμο!
Όσο 2 nc700.. Αμ γι αυτό μου θες 500αρες βολτες... Έχεις καθαρίσει με ένα 20ρικο εσυΠόσο καίει?

Ωχ.....Όσο 2 nc700
Δεν καιει παραπάνω από τα άλλα που είχα..Ωχ.....
Μπάμπη δεν είναι το μόνο, υπάρχουν και άλλα και μάλιστα dct που δουλεύουν delivery Αγγλία που έχουν ξεπεράσει τις 200.000 χλμ προ πολλού αλλά δεν τα βάζω γιατί είναι ιντερνετικές πληροφορίες και δεν τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.Δεν καιει παραπάνω από τα άλλα που είχα..
το δικό σου καιει αέρα..
Απλά δεν περίμενα με τόσο φτωχα μείγματα να βγάλει 300.000χλμ... Ακαπνα!
Δε φαίνεται φθορά.. Ιρίδιου είναι... Εγώ θα τα ξανάβαζα μεσαΜπάμπη δεν είναι το μόνο, υπάρχουν και άλλα και μάλιστα dct που δουλεύουν delivery Αγγλία που έχουν ξεπεράσει τις 200.000 χλμ προ πολλού αλλά δεν τα βάζω γιατί είναι ιντερνετικές πληροφορίες και δεν τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη.
Ο Βασίλης όμως είναι παιδί που το ξέρω προσωπικά και οι πληροφορίες του είναι πλήρως αξιόπιστες γιαυτό άνοιξα το θέμα και για να πληροφορηθούν βέβαια σχετικά με το μοντέλο όποιοι σύντροχοι τυχόν ενδιαφέρονται.
Έδειχνες τις προάλλες το μπουζί πούβγαλες. Θες να δεις μπουζί NC που βγήκε στις 48.200 χλμ ?
Για δες και πες μου :
![]()
![]()
Ρε φίλε μεγαλώνουμε.. Γι αυτό έχουμε μηχανάρες.. Όχι για τα γκάζια..Ελα, δεν το συζητάμε. βγαίνω βόλτα 500αρίσια με το Capo και για αυτά τα χλμ θέλω 35 λίτρα. Το 50άρικο-60άρικο φεύγει για πλάκα.
Κάθε βόλτα θέλει οικονομικό προγραμματισμό.
Συζητούσα με ένα φίλο πενφε τσι-ές για το NC (πριν πάρω το Κάπο) και μου έλεγε να μην το σκέφτομαι καν...και έτσι, και γιουβέτσι, και 55 άλογα, και ψόφιο, και αλλιώς.
Μέχρι που του είπα "Ρε φίλε, εμένα με νοιάζει η βόλτα. Να χτυπήσει αέρας το πρόσωπο μου, να μυρίσω φύση".
Δεν μπορούσε να το αντιληφθεί.
Γενικά πολύς κόσμος θεωρεί πως το να πας με μοτο βόλτα πρέπει ή να είσαι εξοπλισμένος για τον γύρο του κόσμου, ή να εχεις το πιο άνετο μηχανάκι, ή να έχεις το πιο στριφτερό μηχανάκι, ή να έχεις το πιο γρήγορο μηχανάκι και ακόμη πολλά...
Παρότι βρέθηκα πάλι με Capo εγώ θα πω αυτό που έλεγα και πέρσι και πρόπερσι και πάντα. Μια μοτο 50-60 άλογα να μου προσφέρει 140 άνετα χλμ/ώρα πορεία και άλλα 30-40 χλμ/ώρα για προσπεράσεις, που θα είναι άνετο, μου είναι υπεραρκετό. Αν ήμουν πιο κοντός θα είχα τεράστιο εύρος επιλογών για τα θέλω μου. Τώρα περιορίζομαι στα ψηλά κυβικά και στα μαστόδοντα.![]()
Δεν διαφωνώ. Μεγαλώνουμε.Ρε φίλε μεγαλώνουμε.. Γι αυτό έχουμε μηχανάρες.. Όχι για τα γκάζια..
Εγω δεν αντέχω... Το αφρικα το έδωσα και ξαναπήγα στα μεγάλα λόγω πόνου.
Μετα απο ολοήμερη βόλτα δε μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα την επόμενη μέρα...
Με άλλα πάλι (fjr) είχα θέματα, αυχενικου και άλλα σοβαρότερα..
ερείπιο έγινα.. Για απόσυρση.

Το σκούτερ έχει θέση οδήγησης σαν να κάθεσαι σε καρέκλα..σαν goldwing.. . Εγώ δε βολεύομαι . Θέλω να μπορώ να ρίξω λίγο βάρος στο τιμόνι ώστε να μην το τρώει όλο ο κωλος κ η μέση..Δεν διαφωνώ. Μεγαλώνουμε.
Αλλά τρώμε και τα κολλήματα μας. Επειδή αν θέλαμε μονο άνεση θα παίρναμε απο μια κλασομπανιέρα μέγκασκούτερ και θα σωνόμασταν.
Θέλουμε να φαίνεται λίγο και το λιλί μας
Προσωπικά όταν φτάσω σε μια ηλικία να πονάνε όλα, θα πάρω μια σκουτεράκλα ΝΑ με το συμπάθιο! Μέχρι και καφέ θα φτιάχνουν τότε!![]()
Αυτό λέει και το εγχειρίδιο συνεργείου.Δε φαίνεται φθορά.. Ιρίδιου είναι... Εγώ θα τα ξανάβαζα μεσα
Κοίτα να δεις Αποστόλη.Ελα, δεν το συζητάμε. βγαίνω βόλτα 500αρίσια με το Capo και για αυτά τα χλμ θέλω 35 λίτρα. Το 50άρικο-60άρικο φεύγει για πλάκα.
Κάθε βόλτα θέλει οικονομικό προγραμματισμό.
Συζητούσα με ένα φίλο πενφε τσι-ές για το NC (πριν πάρω το Κάπο) και μου έλεγε να μην το σκέφτομαι καν...και έτσι, και γιουβέτσι, και 55 άλογα, και ψόφιο, και αλλιώς.
Μέχρι που του είπα "Ρε φίλε, εμένα με νοιάζει η βόλτα. Να χτυπήσει αέρας το πρόσωπο μου, να μυρίσω φύση".
Δεν μπορούσε να το αντιληφθεί.
Γενικά πολύς κόσμος θεωρεί πως το να πας με μοτο βόλτα πρέπει ή να είσαι εξοπλισμένος για τον γύρο του κόσμου, ή να εχεις το πιο άνετο μηχανάκι, ή να έχεις το πιο στριφτερό μηχανάκι, ή να έχεις το πιο γρήγορο μηχανάκι και ακόμη πολλά...
Παρότι βρέθηκα πάλι με Capo εγώ θα πω αυτό που έλεγα και πέρσι και πρόπερσι και πάντα. Μια μοτο 50-60 άλογα να μου προσφέρει 140 άνετα χλμ/ώρα πορεία και άλλα 30-40 χλμ/ώρα για προσπεράσεις, που θα είναι άνετο, μου είναι υπεραρκετό. Αν ήμουν πιο κοντός θα είχα τεράστιο εύρος επιλογών για τα θέλω μου. Τώρα περιορίζομαι στα ψηλά κυβικά και στα μαστόδοντα.![]()

Εσύ είσαι άγρια νεοΛέρα βρε και ένα Tracer θα σου κάνει κουτί !Αξιοπιστία, χρηστικότητα, οικονομία, και εκδρομικές ικανότητες είναι δεδομένα για το NC, ΑΛΛΑ είναι σάν να τρώς φακές αλάδωτες όπως έλεγα σ'ένα φίλο, το τσιτσί στα κάρβουνα με το λιπάκι το ξεροψημένο έχει άλλη χάρη και ας έχει χολιστερίνες και ίσως προκαλεί εμφράγματα έναντι του υγιεινού σιδήρου που έχουν οι φακές............![]()

:Κι εγώ μονοκάβαλος.Έφαγα μια φλασιά και θέλω να προσθέσω επί του θέματος πως ότι γράφω αφορά μονοκάβαλο αποκλειστικά μιας και η γυναίκα μου φτιάχνει μεν άριστες φακές αλλά δεν μπορεί να συνταξιδέψουμε λόγο προβλήματος υγείας.
Αν και εφόσον πήγαινα ταξίδια δικάβαλος προσωπικά θα επέλεγα περισσότερα κυβικά - άλογα αν και υπάρχει και αυτό το παράδειγμα:
Έχει και τα πλεονεκτήματά του το μονοκάβαλο.Κι εγώ μονοκάβαλος.
Εξάλλου θεωρώ πως η μηχανή είναι όχημα για έναν.
Περί ορέξεως.......Όπως νομίζει ο καθένας.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω για την πλειονότητα αλλά προσωπικά ναι σκούτερ είχα πριν γιατί οι ανάγκες μου αυτό επέβαλλαν.Περί ορέξεως.......
Και μια ερώτηση, γιατί η πλειονότητα των κατόχων NC είχε σκούτερ πρίν?
Επειδή το NC έχει αυτόματο κιβώτιο κ είναι πιο εύχρηστο.Περί ορέξεως.......
Και μια ερώτηση, γιατί η πλειονότητα των κατόχων NC είχε σκούτερ πρίν?
Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, δηλαδή ότι όποιος οδηγάει αυτόματο είναι άσχετος, ίσα ίσα μακάρι να έβγαζε και η Πενφέ κάτι παρόμοιο με το DCT θα το είχα πάρει, δεν το κουβεντιάζω....Επειδή το NC έχει αυτόματο κιβώτιο κ είναι πιο εύχρηστο.
Προσωπικά βαριέμαι στην κίνηση να πατάω συμπλέκτη κ να αλλάζω ταχύτητες κάποιες δεκάδες φορές.
Κάτι σαν τα αυτόματα αυτοκίνητα.
Αμάξια είναι κ αυτά με χειροκίνητο κιβώτιο, αμάξια κ αυτά με αυτόματο.
Κάποια ακριβά σπορ αμάξια βγαίνουν μόνο αυτόματα.
Για ευκολία χρήσης κ πιο γρήγορες αλλαγές.
Δεν σημαίνει πως αυτός που τα οδηγεί είναι άσχετος από οδήγηση.
Ψάχνω τώρα για νέο αμάξι κ θα πάρω αυτόματο με χειροκίνητες αλλαγές.
Κ οδηγώ χειροκίνητο από τα 18 μου.
Προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο.