Βρε Μπάμπη τα πράματα είναι απλά.παντως στο motorcycle ergonomics το βγαζει πιο στριμοκολο απ το τρεισερ..
Αν και το site αυτο ειναι ολιγον ακυρο...oτι ναναι δηλ. τι λιγο
Βολεύει εκεί Σάββα!!! Μπορείς να κάνεις και ανεφοδιασμό εν κινήσει σαν τα αεροσκάφη!!!! Και γλυτώνεις και τις στάσεις για ανακούφισηΚαι πιάνει μέχρι κάτω από τη σέλα, άμα συμβεί καμιά στραβή εκτοξεύεσαι και πας και διάστημα τζάμπα !![]()

Στάνταρ είναι πιο στρυμοκωλο από το τελευταιο τρεησερ.παντως στο motorcycle ergonomics το βγαζει πιο στριμοκολο απ το τρεισερ..
Αν και το site αυτο ειναι ολιγον ακυρο...oτι ναναι δηλ. τι λιγο
Αχά εύγε Αποστόλη αυτό δεν τόχα σκεφτεί...τώρα θα δεις καταναλώσεις! Θα πηγαίνω πρατήριο και θα τους πουλάω κιόλας !Βολεύει εκεί Σάββα!!! Μπορείς να κάνεις και ανεφοδιασμό εν κινήσει σαν τα αεροσκάφη!!!! Και γλυτώνεις και τις στάσεις για ανακούφιση
Αλλά θα πρέπει να ριθμισεις λίγο τα μίγματα να μη μπερδεύει με το.... βιοκαύσιμο!!!!![]()
![]()

Κ εγώ δικαβαλος με βαλίτσες, μετά από γρήγορη βόλτα.Έλα Μπάμπη σούχω και δύο καλά από Βουλγαρία - Ρουμανία να δεις μικτά, μέσα στο δεύτερο και η επιστροφή από Σαλόνικα σερί με 170.
Πρώτο από Ρουμανία σε μια στάση (πηγαίνοντας με τα όρια ταχύτητας) :
![]()
Δεύτερη το συνολικό βολτάκι, μέσος όρος από το σπίτι μου στο σπίτι μου και με κυκλοφορία και μέσα στη Σαλονίκη πούμεινα το Σ/Κ σε φιΛαράκι. Τέλος και η επιστροφή είπαμε σερί με 170 από Σαλονίκη :
![]()
Ε ναι ,το ιντεγκρα είναι μεταμφιεσμένο nc-x σε σκουτιΚ εγώ δικαβαλος με βαλίτσες, μετά από γρήγορη βόλτα.
Διαβάστε κ το σχόλιο στο βιντεάκι να γελάσετε!
Υπάρχουν κάτι κιτ που βάζουν και στους κουβάδες στα σκούτερακια 6λιτρων,δεξαμενή και πνεύμονα νομίζω προς Ιταλία μεριάΚάπου είχα πετύχει μετατροπή NC σε υγραεριοκίνητο με το ντεπόζιτο στο ρεζερβουάρ.
Μιλάμε για μικτή αυτονομία βενζίνης και υγραερίου κάπου 1200 χλμ
Α καλά, αυτό σημαίνει τερμάτισμα....οι Αμεριχάνοι βγάζουνε το πίσω σελάκι του συνεπιβάτη, βάζουνε βάση και εξτρά τεπόζιτο αλλά εντάξει πάνε Αλάσκα οπότε καλά κάνουν και εγώ θα τόκανα. Δεν χρειάζεται παντως στα μέρη μας και γυρω γύρω τέτοια κόλπα. Παντού έχει βανζίνη εκτός αν πας σε κανά Σταν και στέπες.Κάπου είχα πετύχει μετατροπή NC σε υγραεριοκίνητο με το ντεπόζιτο στο ρεζερβουάρ.
Μιλάμε για μικτή αυτονομία βενζίνης και υγραερίου κάπου 1200 χλμ
Και εδώ είδα ένα σε πλυντήριο μοτό, ένα Μπέβερλυ αν θυμάμαι καλά.Υπάρχουν κάτι κιτ που βάζουν και στους κουβάδες στα σκούτερακια 6λιτρων,δεξαμενή και πνεύμονα νομίζω προς Ιταλία μεριά
κατσε βρε πανο...σκουτερ δεν εχεις εσυ?Κ εγώ δικαβαλος με βαλίτσες, μετά από γρήγορη βόλτα.
Διαβάστε κ το σχόλιο στο βιντεάκι να γελάσετε!
εγω ειδα σημερα στην καποδιστριου kle 500 με καλαθι..και σενιο λεμεΚαι εδώ είδα ένα σε πλυντήριο μοτό, ένα Μπέβερλυ αν θυμάμαι καλά.
Ιδιο μοτέρ, άλλο κουστούμικατσε βρε πανο...σκουτερ δεν εχεις εσυ?

Τον ίδιο κινητήρα - μετάδοση φοράμε Μπάμπη και με αυτό και με το X ADV και με ένα άλλο που δεν συγκρατώ, τώρα βγήκε.κατσε βρε πανο...σκουτερ δεν εχεις εσυ?
ναι ρε δεν τα ξερω τα καινουριαΙδιο μοτέρ, άλλο κουστούμι
Καλά...μονο απο πενφέ και Αφρικα ξες ρε συ;![]()
Πάντως έξω παίζουν πολύ!Και εδώ είδα ένα σε πλυντήριο μοτό, ένα Μπέβερλυ αν θυμάμαι καλά.
Όλα πάνε χώμα αν πας σαν άνθρωπος.α το ξεχασα....και σαν να μην εφταναν ολα αυτα.....παει και στο χωμα!
Δε γινονται ρε παιδια αυτα...μηχανακι ειναι αυτο η φιλιππινεζα?? ολα τα κανει και συμφερει
Πάμε μια βόλτα το Σάββατο απόγευμα που έχω λίγο ελεύθερο χρόνο να το δεις.κατσε βρε πανο...σκουτερ δεν εχεις εσυ?
Μόνο ποδαράτες αυτό τον καιρό Πάνο.Πάμε μια βόλτα το Σάββατο απόγευμα που έχω λίγο ελεύθερο χρόνο να το δεις.
ΧΑ, ΧΑ!
Πλάκα πλάκα, θέλει να έρθει κάποιος;