- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

Είχα κάποτε το 500 το GT, ο εφιάλτης στον δρόμο με τις λευκες.

Και φλογέρες,μπουρδέλα ρε.........και γω το RD 250 Daytona ...... που σε οδηγουσε στον δρομο με τις λευκες με certificate αν εμπαινες με σταθερο γκαζι σε στροφη .......( οverboost-αριζε σε καποιες r.p.m, σαν σκαλοπατι .....):D
..... Τελικα βγαζει καλα αρμονια η ΥΑΜΑΗΑ ...... ετσι ακουγεται .........!
δανεικη φωτο του ιστορικου RD 250
View attachment 14188

ειναι μια καλη αρχή για να ...αγοράσω panigale........μου λειπουν μονο 44800 ευρω.......ειμαι σε δίλημμα.........

Τα Ducati δεν θα γίνουν ποτέ μηχανάκια, κουβαλανε την νοοτροπία την Ιταλική...
Τα Ducati δεν θα γίνουν ποτέ μηχανάκια, κουβαλανε την νοοτροπία την Ιταλική...
Nicely written!..... ναι , παιζουν τον ρολο των κακων κοριτσιων που ονειρευονται κρυφα ολα τα σοβαροφανη 'ρσενικα ..... αν με καταλαβαινεις, που δεν ειναι και υποχρεωτικο ..... για ολους .......!:p

Η Ducati δημιούργησε ένα... ψηφιακό καφέ στο YouTube, to Ducati Caffe, για να κρατάσει παρέα στους εγκλωβισμένους αποό την καραντίνα μοτοσυκλετιστές. Στο πρώτο βίντεο, ο test rider της εταιρείας δείχνει μια σειρά από ασκήσεις για να διατηρούμαστε σε φόρμα!
![]()
Πρόγραμμα γυμναστικής για αναβάτες στο Ducati Caffe! MOTOMAG
Με τους αναβάτες να παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι και να μην μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάσταση, η μοναδική εναλλακτ...
stelios62 που εισαι σου εχω γυμναστικη για το σπιτι :)![]()

Η Ducati δημιούργησε ένα.....stelios62 που εισαι σου εχω γυμναστικη για το σπιτι ....

Ρε αλήθεια τώρα για πες μας για την αξιοπιστίαDucati και ειδικά για το Μουλτι...... μπα , οχι αλλη γυμναστικη .... εχω τρεξει μαραθωνοδρομους εγω για να βρω ταξι , πηγαινο-ερχομενος στα συνεργεια ..... νοιωθω πληρως fit .....!![]()
fghg.... μου ειπαν αργοτερα πως ειχε κανει ανακληση εγκεφαλου η ducati.
Εγω το 1100 ειχα , το αεροψυκτο ..... μεχρι τα 25.οοο χιλ. που το πουλησα , ρολοι ..... μια φορα που το εσβησα δεν ξαναπηρε και εκανα reset απο τον πολο της μπαταριας ....... ητανε μερα για καλη του τυχη ....fghg.... μου ειπαν αργοτερα πως ειχε κανει ανακληση εγκεφαλου η ducati.
Για τα υδροψυκτα ξερω μονο οτι τα πρωτα μοντελα ειχαν θεμα με τις κεφαλες (φθορα απο σπηλαιωση στον χωρο ψυξης ειπανε ή αστοχια χυτευσεως λεω εγω) , τα επομενα μοντελα τα γνωστα ψιλο-θεματα με ολα αυτα τα χιλιαδες γερμανικα ηλεκτρονικα μπιμπλικια ...... τα οποια και σταματημενο να'ναι αυτα παλι χαλανε .....!
.... αλλα γιατι ρωτας ? αφου ξερεις , αυτα τα μηχανακια θελουν τυφλη αφοσιωση και ........ πολυυυυυυυυυυυ βαθεια τσεπη για να τα κυκλοφορησεις , οπως ολα τα top-model ....... τωρα βεβαια θα με ρωτησεις τι ειναι το top-model , εμ! ......! Middle finger dancing banana