N
notakos600
Guest
Ποιο scooter είναι Κώστα;Σημερινό test ride (απλά για την εμπειρία μην παρεξηγηθώ)
View attachment 28890
Ποιο scooter είναι Κώστα;Σημερινό test ride (απλά για την εμπειρία μην παρεξηγηθώ)
View attachment 28890
AK 550 "φονέας γιγάντων"Ποιο scooter είναι Κώστα;
Κουκλάκι είσαιΚάνεις λάθος. Τα μαύρα κόβουν κιλακια Θάνο μου. Εν τούτοις σ'ευχαριστώ τα μάλα!

Ποιο scooter είναι Κώστα;
Αυτό Νοτη μου που είπε ο Αποστόλης.AK 550 "φονέας γιγάντων"
Να τώρα...αυτα με λες και κοκκινίζω που να πάρειΚουκλάκι είσαι![]()

Αχ εζυυυ, δεν σε αγγίζει ο χρόνοςΝα τώρα...αυτα με λες και κοκκινίζω που να πάρει![]()

Time untouchable.. η κάρχια....Αχ εζυυυ, δεν σε αγγίζει ο χρόνος![]()

Δεν φταίω εγώ ωρε συντροχοι. Τα κύτταρα....Time untouchable.. η κάρχια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν φταίω εγώ ωρε συντροχοι. Τα κύτταρα....![]()
Αντε και έχει κέρασμα στη βόλτα![]()

Οκ...θα με κερασεις εσύ τοτενες για ξεφουσκώσειςΟχι αλλα κερασματα , δεν αντεχουμε ρε παιδι μου ..... φουσκωσαμε ....!

Το αυτόΟκ...θα με κερασεις εσύ τοτενες για ξεφουσκώσεις![]()

Αααααχαχα χαχαχαχα παραφουσκωσες Στέλιο μου νομίζω. Πάμε Αλεξίου για λουκουμάδες μου 'ρχεταιΤο αυτό![]()

..... απο ορφανο παιδι , για μια αγορα 330 c.c. μηχανακι για τις βιοποριστικες του αναγκες .... περιμενετε να κεραστειτε οταν αλλοι ..... αλλοι λεω και επαναλαμβανω , αγοραζουν και πουλανε χιλιαρες σφυριζοντας αδιαφορα .....!
Δεν κοιτάμε τους άλλους. Το σπίτι μας να κοιτάμεαει, δεν ντρεπεστε! .......... απο ορφανο παιδι , για μια αγορα 330 c.c. μηχανακι για τις βιοποριστικες του αναγκες .... περιμενετε να κεραστειτε οταν αλλοι ..... αλλοι λεω και επαναλαμβανω , αγοραζουν και πουλανε χιλιαρες σφυριζοντας αδιαφορα .....!
![]()
Σε αγαπάμε και σε πειράζουμε ρεαει, δεν ντρεπεστε! .......... απο ορφανο παιδι , για μια αγορα 330 c.c. μηχανακι για τις βιοποριστικες του αναγκες .... περιμενετε να κεραστειτε οταν αλλοι ..... αλλοι λεω και επαναλαμβανω , αγοραζουν και πουλανε χιλιαρες σφυριζοντας αδιαφορα .....!
![]()

Χοντρούλα λες την er6;Σήμερα ήταν η μέρα του καθαρισμού. Καθάρισα λίγο την μεγάλη χοντρούλα μου er6 της άλλαξα την μπαταρία γιατί η παλιά ήταν στα όρια της και έφτιαξα το λεβιέ ταχυτήτων στην μικρούλα cbf. Είχαν γίνει πράσινες γιατί κοντά έχω ένα πεύκο και είναι η εποχή που πετάει σαν γύρη πράσινη και τα σκεπάζει όλα.![]()

Γουρουνάκια ή αγελαδίτσες ΑποστόληΧοντρούλα λες την er6;![]()
![]()
![]()
![]()
Ωφ ωφ ωφ.....πως πρέπει να πουμε εμείς τα δικά μας;![]()

Εγώ το λέω ποταμόπλοιο, επειδή περναέι ποτάμια.Γουρουνάκια ή αγελαδίτσες Αποστόλη![]()
![]()
Εγώ την λέω έτσι γιατί φαίνεται λες και της έχουν ρίξει φάπα από πάνω και έχει κοντύνει και φαρδύνει.Εγώ το λέω ποταμόπλοιο, επειδή περναέι ποτάμια.
Αγελαδίτσες λένε τα άλλα με τα μαστάρια που κρέμονται δεξιά - ζερβά.

Αντιδράσεις της παραπάνω δηλώσεώς μου που δεν γράφτηκαν..Γλεντήστε λίγο ακόμα γιατί μετά έρχεται "δικαστήριο"..![]()
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ...![]()
Ναι.... Κοίτα μη σκιστούν τα δίχτυα στο ανέβασμα... και μείνει ρέστη η ψαραγορά..
Μητσάρα μουυυυ![]()
Όμορφε μην ξεχάσεις να βάλεις λουλάκι και λεβάντα στα εσώρουχα..
Πρεβεζάνε δεν μας ειπες τί οδική έχεις..
..κι όπως έλεγε κι ένας Σοφός αρχαίος... Στο τέλος σαν τον @Ωmega θα καταντήσετε...

Τι έγινε ρε Μήτσο την ατυχία μέσα?Έχω παραγγείλει,πληρώσει και περίμενα από 02/03 το βράδυ,σοβαρή βελτίωση που θα κάνει αίσθηση για το GS.
Χθες 16/03,αφού με έσκασαν παρέλαβα.
Ανοίγω και... έστειλαν άλλοκαι το λάθος σε όχι καλή κατάσταση η συσκευασία.
Τους πήρα άμεσα 5 φορές.Ήμουν στην αναμονή πόση ώρα κι όταν κάποια στιγμή μίλησα με εκπρόσωπο αντί να το διευθετήσει,μου ζήτησε να κάνω αίτημα με email.Αναφορά του τι έγινε καθως και φωτογραφία του αντικειμένου και... θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
Γλεντήστε λίγο ακόμα γιατί μετά έρχεται "δικαστήριο"..![]()
Η λάθος αποστολή είναι λάθος. Ένα το κρατούμενο.Έχω παραγγείλει,πληρώσει και περίμενα από 02/03 το βράδυ,σοβαρή βελτίωση που θα κάνει αίσθηση για το GS.
Χθες 16/03,αφού με έσκασαν παρέλαβα.
Ανοίγω και... έστειλαν άλλοκαι το λάθος σε όχι καλή κατάσταση η συσκευασία.
Τους πήρα άμεσα 5 φορές.Ήμουν στην αναμονή πόση ώρα κι όταν κάποια στιγμή μίλησα με εκπρόσωπο αντί να το διευθετήσει,μου ζήτησε να κάνω αίτημα με email.Αναφορά του τι έγινε καθως και φωτογραφία του αντικειμένου και... θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
Γλεντήστε λίγο ακόμα γιατί μετά έρχεται "δικαστήριο"..![]()