ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Οχι αλλα κερασματα , δεν αντεχουμε ρε παιδι μου ..... φουσκωσαμε ....!
Οκ...θα με κερασεις εσύ τοτενες για ξεφουσκώσεις abcd

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
αει, δεν ντρεπεστε! ..... Hate..... απο ορφανο παιδι , για μια αγορα 330 c.c. μηχανακι για τις βιοποριστικες του αναγκες .... περιμενετε να κεραστειτε οταν αλλοι ..... αλλοι λεω και επαναλαμβανω , αγοραζουν και πουλανε χιλιαρες σφυριζοντας αδιαφορα .....!Tooth

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
αει, δεν ντρεπεστε! ..... Hate..... απο ορφανο παιδι , για μια αγορα 330 c.c. μηχανακι για τις βιοποριστικες του αναγκες .... περιμενετε να κεραστειτε οταν αλλοι ..... αλλοι λεω και επαναλαμβανω , αγοραζουν και πουλανε χιλιαρες σφυριζοντας αδιαφορα .....!Tooth
Δεν κοιτάμε τους άλλους. Το σπίτι μας να κοιτάμε

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΑ

N

notakos600

Guest
Σε αγαπάμε και σε πειράζουμε ρε HugSmileys drinking beer Emoticon

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Σήμερα ήταν η μέρα του καθαρισμού. Καθάρισα λίγο την μεγάλη χοντρούλα μου er6 της άλλαξα την μπαταρία γιατί η παλιά ήταν στα όρια της και έφτιαξα το λεβιέ ταχυτήτων στην μικρούλα cbf. Είχαν γίνει πράσινες γιατί κοντά έχω ένα πεύκο και είναι η εποχή που πετάει σαν γύρη πράσινη και τα σκεπάζει όλα. Bcdef

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Σήμερα ήταν η μέρα του καθαρισμού. Καθάρισα λίγο την μεγάλη χοντρούλα μου er6 της άλλαξα την μπαταρία γιατί η παλιά ήταν στα όρια της και έφτιαξα το λεβιέ ταχυτήτων στην μικρούλα cbf. Είχαν γίνει πράσινες γιατί κοντά έχω ένα πεύκο και είναι η εποχή που πετάει σαν γύρη πράσινη και τα σκεπάζει όλα. Bcdef
Χοντρούλα λες την er6; Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Ωφ ωφ ωφ.....πως πρέπει να πουμε εμείς τα δικά μας;Tooth

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Χοντρούλα λες την er6; Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

Ωφ ωφ ωφ.....πως πρέπει να πουμε εμείς τα δικά μας;Tooth
Γουρουνάκια ή αγελαδίτσες Αποστόλη Rolling Rolling

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Γουρουνάκια ή αγελαδίτσες Αποστόλη Rolling Rolling
Εγώ το λέω ποταμόπλοιο, επειδή περναέι ποτάμια.
Αγελαδίτσες λένε τα άλλα με τα μαστάρια που κρέμονται δεξιά - ζερβά.

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Εγώ το λέω ποταμόπλοιο, επειδή περναέι ποτάμια.
Αγελαδίτσες λένε τα άλλα με τα μαστάρια που κρέμονται δεξιά - ζερβά.
Εγώ την λέω έτσι γιατί φαίνεται λες και της έχουν ρίξει φάπα από πάνω και έχει κοντύνει και φαρδύνει. Rolling

User V

Μαθουσάλας member
Έχω παραγγείλει,πληρώσει και περίμενα από 02/03 το βράδυ,σοβαρή βελτίωση που θα κάνει αίσθηση για το GS.
Χθες 16/03,αφού με έσκασαν παρέλαβα.

Ανοίγω και... έστειλαν άλλο Banging head και το λάθος σε όχι καλή κατάσταση η συσκευασία.

Τους πήρα άμεσα 5 φορές.Ήμουν στην αναμονή πόση ώρα κι όταν κάποια στιγμή μίλησα με εκπρόσωπο αντί να το διευθετήσει,μου ζήτησε να κάνω αίτημα με email.Αναφορά του τι έγινε καθως και φωτογραφία του αντικειμένου και... θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Γλεντήστε λίγο ακόμα γιατί μετά έρχεται "δικαστήριο".. Bcdefgh

User V

Μαθουσάλας member
Αντιδράσεις της παραπάνω δηλώσεώς μου που δεν γράφτηκαν..

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ... Tooth

Ναι.... Κοίτα μη σκιστούν τα δίχτυα στο ανέβασμα... και μείνει ρέστη η ψαραγορά..Bcdefgh

Μητσάρα μουυυυ abcabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Όμορφε μην ξεχάσεις να βάλεις λουλάκι και λεβάντα στα εσώρουχα..

Πρεβεζάνε δεν μας ειπες τί οδική έχεις..

..κι όπως έλεγε κι ένας Σοφός αρχαίος... Στο τέλος σαν τον @Ωmega θα καταντήσετε...

Παιδιά σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σας λόγια...
Rolling Rolling Rolling Rolling

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Έχω παραγγείλει,πληρώσει και περίμενα από 02/03 το βράδυ,σοβαρή βελτίωση που θα κάνει αίσθηση για το GS.

Ανοίγω και... έστειλαν άλλο Banging head και το λάθος σε όχι καλή κατάσταση η συσκευασία.

Τους πήρα άμεσα 5 φορές.Ήμουν στην αναμονή πόση ώρα κι όταν κάποια στιγμή μίλησα με εκπρόσωπο αντί να το διευθετήσει,μου ζήτησε να κάνω αίτημα με email.Αναφορά του τι έγινε καθως και φωτογραφία του αντικειμένου και... θα επικοινωνήσουν μαζί μου.

Τι έγινε ρε Μήτσο την ατυχία μέσα?
Για πες καμιά παραπάνω λεπτομέρεια αν μπορείς βέβαια διότι αυτά είναι σοβαρά πράγματα και αν φέρονται έτσι πρέπει να ξέρουμε και τους αμνούς αλλά και τα ερίφια ε ?

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

Η λάθος αποστολή είναι λάθος. Ένα το κρατούμενο.
Όμως σου είπαν πως δεν πρόκειται να στο αλλάξουν;
Αν ναι, φάουλ. Αν όχι, και απλώς σου είπαν την διαδικασία που τηρεί η εταιρία τους, δεν είναι πρόβλημα. Επειδή κάποιες εταιρίες δυστυχώς είναι πολύ πιο δυσκίνητες απο άλλες.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση γραφειοκρατία υπάρχει σε ορισμένες εταιρίες για επιστροφές!
Πρέπει να κάνεις RMA, να βγάλεις φώτο, να εγκρίνουν την αποστολή επιστροφής, να στείλεις το αντικείμενο, να παραλάβουν, να ελέγξουν, να πιστοποιήσουν το πρόβλημα, να πιστώσουν τα χρήματα, να επικοινωνήσουν μαζί σου για το αν θες η πίστωση να εξοφληθεί με έμβασμα ή με προϊόν και τέλος να στείλουν το προϊόν. Διαδικασία που μπορεί να πάρει απο μία έως πολλές εβδομάδες.

Επίσης το πόσο μεγάλη είναι η εταιρία έχει και αυτό το αντίκτυπο του και επιδρά αρνητικά. Αγοράζοντας απο μεγάλη εταιρία (που σε εξυπηρετεί ο υπάλληλος των 586 ευρώ συνήθως) σε βλέπει σαν κωδικό ΡΤ56993-04 σε μια σειρά προβλημάτων που πρέπει να διεκπεραιώσει. Αγοράζοντας απο το μαγαζί της γειτονιάς σου, θα σε εξυπηρετήσει ο υπάλληλος/ιδιοκτήτης/αποθηκάριος/γραμματέας/τεχνικός Επαμεινώνδας άμεσα με αλλαγή (παραγγέλνοντας νέο ή δίνοντας σου απο στοκ) και μετά θα κάνει εκείνος όλη αυτή την γραφειοκρατία και την χαρτούρα για την επιστροφή του λάθους.

Top Bottom