Σοβαρεψου ρεΚαλού κακού θα ανοίξω κι εγώ τη φούσκα του άξονα μαζί με το αμορτισέρ.
Που μπλέξαμε ρε γμτ.
Ήμασταν άρχοντες και μας έβλεπαν τα συνεργεία αραιά και που και τώρα μας έμαθαν με το μικρό μας.fgh
ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ..
![]()
Πολύ καθαρός ο άξονας. Έτσι είναι και ο δικός μου. Έτσι ήταν και του αδερφού πέρσι. Πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε. Δεν το περιμέναμε. Κάπου μπήκε υγρασία μέσα και έκανε ύπουλα την ζημιάΠαράξενο .
Τα ίδια κι εγώ ,αλλά έχω αποτέλεσμα
![]()
Η φωτό στα 60 .
Και στα 40 έτσι ηταν
Δεν υπάρχει σύγκριση. Αυτό λέω και εγώ. Ένα καλό σετ αλυσίδα γρανάζια έχει την ίδια τιμή. Και δεν νομίζω να βγάζει 144.000 χιλιόμετρα. Απλά η αλυσίδα θεωρείται αναλώσιμο άνω ο άξονας όχι. Το θέμα ειναι να κάνεις την σύγκριση με άλλα ίδιου είδους μηχανάκια και κατά πόσο αντέχουν οι δικοί τους άξονες. Βλέπε σούπερ τενεκε, cross tourer κλπ.144 χιλιάδες έχει ο φίλος.
Ημαρτον δλδ.
Κάνα 300αρι ταβάνι ο νέος άξονας .
Πόσες αλυσίδες και γρανάζια θα άλλαζες μεχρι τα 144?
Να μην πω για τα σπρέι
Παράξενο .
Τα ίδια κι εγώ ,αλλά έχω αποτέλεσμα
![]()
Η φωτό στα 60 .
Και στα 40 έτσι ηταν
Δεν μπήκε απλά υγρασία... μπήκε πολύ νερό. Να τσεκάρετε τις φλάντζες στεγανοποίησης και θυμηθείτε αν το βάλατε σε κανένα ποτάμι να το περάσετε....Πολύ καθαρός ο άξονας. Έτσι είναι και ο δικός μου. Έτσι ήταν και του αδερφού πέρσι. Πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε. Δεν το περιμέναμε. Κάπου μπήκε υγρασία μέσα και έκανε ύπουλα την ζημιά
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε αυτό για τα τενερε και τα κροτουρερ ,εγώ κρατώ μικρό καλάθι με την Ομερτά που κρατούν οι φίλοι που τα έχουν.Δεν υπάρχει σύγκριση. Αυτό λέω και εγώ. Ένα καλό σετ αλυσίδα γρανάζια έχει την ίδια τιμή. Και δεν νομίζω να βγάζει 144.000 χιλιόμετρα. Απλά η αλυσίδα θεωρείται αναλώσιμο άνω ο άξονας όχι. Το θέμα ειναι να κάνεις την σύγκριση με άλλα ίδιου είδους μηχανάκια και κατά πόσο αντέχουν οι δικοί τους άξονες. Βλέπε σούπερ τενεκε, cross tourer κλπ.
Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Έχουν φάει πολύ νερό τα μηχανάκια μας όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά δεν είχαμε θέμα. Ανοίγαμε τα μηχανάκια και οι άξονες ήταν σε άψογη κατάσταση. Τώρα έγινε αυτό. Επίσης, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, διαλύθηκε και το πλαϊνό ρουλεμάν που κρατάει το ψαλίδι. Κάτι παίχτηκε εκεί. Η το ρουλεμάν ξεκίνησε και μετά έφτασε άξονα, η (το πιο πιθανό) χάλασε ο άξονας και επιβαρύνε το ρουλεμάν που δεν άντεξε και διαλύθηκεΔεν μπήκε απλά υγρασία... μπήκε πολύ νερό. Να τσεκάρετε τις φλάντζες στεγανοποίησης και θυμηθείτε αν το βάλατε σε κανένα ποτάμι να το περάσετε....
Γιατί ψέμματα λέω;Σοβαρεψου ρε
Μάλλον το τελευταίο .Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Έχουν φάει πολύ νερό τα μηχανάκια μας όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά δεν είχαμε θέμα. Ανοίγαμε τα μηχανάκια και οι άξονες ήταν σε άψογη κατάσταση. Τώρα έγινε αυτό. Επίσης, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, διαλύθηκε και το πλαϊνό ρουλεμάν που κρατάει το ψαλίδι. Κάτι παίχτηκε εκεί. Η το ρουλεμάν ξεκίνησε και μετά έφτασε άξονα, η (το πιο πιθανό) χάλασε ο άξονας και επιβαρύνε το ρουλεμάν που δεν άντεξε και διαλύθηκε
Φλάντζες είναι χαλάνε.... μπορεί να γίνει ζημιά και εκεί που το πλένεις.Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Έχουν φάει πολύ νερό τα μηχανάκια μας όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά δεν είχαμε θέμα. Ανοίγαμε τα μηχανάκια και οι άξονες ήταν σε άψογη κατάσταση. Τώρα έγινε αυτό. Επίσης, όπως θα δεις στις φωτογραφίες, διαλύθηκε και το πλαϊνό ρουλεμάν που κρατάει το ψαλίδι. Κάτι παίχτηκε εκεί. Η το ρουλεμάν ξεκίνησε και μετά έφτασε άξονα, η (το πιο πιθανό) χάλασε ο άξονας και επιβαρύνε το ρουλεμάν που δεν άντεξε και διαλύθηκε
Λογικό το να φτάνει Καστελόριζο το παραμικρό ,τα μηχανακια πουλάνε - και τα κυνηγούνε με εμπάθεια- σαν τρελα .Γιατί ψέμματα λέω;
Γνώρισα όλη την Ελλάδα με το BMW.
Παρηγοράει ο ένας τον άλλον...
Ότι γίνεται κάνει φτάνει στο Καστελοριζο σε χρόνο ντε-τε.

Γιάννη επειδή σε βλέπω να στηρίζεις BMW θα σου πω αυτό και κρατα το σαν δική μου άποψη μιας και από σποοοοοοοοντα πήρα το δικό μου.Λογικό το να φτάνει Καστελόριζο το παραμικρό ,τα μηχανακια πουλάνε - και τα κυνηγούνε με εμπάθεια- σαν τρελα .
Σκουριά (επιφανειακή ) σε αερόψυκτο σε παραπονέθηκε κανένας να τον παρηγορήσεις;
Καλού κακού θα ανοίξω κι εγώ τη φούσκα του άξονα μαζί με το αμορτισέρ.
Που μπλέξαμε ρε γμτ.
Ήμασταν άρχοντες με τα Ιαπωνικα και μας έβλεπαν τα συνεργεία αραιά και που. Τώρα μας έμαθαν με το μικρό μας.fgh
ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ..
![]()

Ναι φιλε.
Θυμάμαι κάποια χρόνια πριν, τα πράγματα ήταν αντίστροφα...
Είχες τον Ιάπωνα και είχα τον Ιταλό
Η έννοια σου ήταν μονο η τιμή της βενζίνας, ενώ εγώ έψαχνα τα τηλέφωνα του γκουρού των Απρίλια στην Αθήνα.
Πως γυρνάει ο ρημάδης ο τροχός!
![]()

Ναι φιλε.
Μπήκα στην κατηγορία: Για Γνώστες!!!
![]()

Βγάζει η ΒΜW;Ααααα, ωραία κατηγορία! Ήμουν μέλος για χρόνια!
Βαζελίνη πάρε!
![]()

Δεν στηρίζω τίποτα και κανέναν.Γιάννη επειδή σε βλέπω να στηρίζεις BMW θα σου πω αυτό και κρατα το σαν δική μου άποψη μιας και από σποοοοοοοοντα πήρα το δικό μου.
Τα μηχανάκια είναι ακριβά,θέλουν ευλαβική συντήρηση(και πάλι μπορεί να σου την κάνουν),έχουν μια καλή ποιότητα κατασκευής αλλά είναι πολύ μακριά από το "έχω το κεφάλι μου ήσυχο".
Αυτό που σου δίνει το πληρώνεις πολύ ακριβά και σίγουρα για εμένα ΔΕΝ αξίζει την τοση διαφορά με τον ανταγωνισμό.
Δεν περίμενα να πάρω BMW για να πω ότι έκανα το πιο άνετο ταξίδι..
Δεν περίμενα να πάρω BMW για να πω ότι πάει τρένο μόνο αυτό..
Πολύ δε περισσότερο δεν περίμενα να πάρω BMW για να νιώσω ότι πήρα κάτι καλό..
Επίσης αν επιθυμεί κάποιος ας ανοίξει θέμα για να εκτεθεί και να μπει στο όποιο ζυγι το πώς βλέπει ο κάθε ένας το καλό μηχανημα και τι οφειλει να κάνει ένα καλό μηχανημα.
Άδικος είσαι. Συγκρίνεις το χάρο με σοβαρό μηχανάκι. Σύγκρινε το νέο Άφρικα με το GS να είσαι δίκαιος.Δεν στηρίζω τίποτα και κανέναν.
Έχω αυτό το μηχανάκι που για εμένα είναι (με τα σημερινά δεδομένα) τιμιοτατο.
Θα μπορούσα να πάρω καινούριο μεσαιο στα ίδια λ7 ,αλλά δεν το έκανα γιατί αυτό το μηχανάκι με κάνει να χαμογελάω όταν το καβαλάω.
Τώρα, ναι ,αν κοιταζω συνέχεια πισω το τρανσαλπ μια χαρά ήταν δεν έβγαλε τπτα γιατί δεν είχε τίποτα να βγαλει.
Όπως δεν είχε φρένα ,δεν είχε σέλα ,δεν είχε ροπή ,δεν είχε γκάζι,δεν είχε φώτα,δεν είχε αναρτήσεις όταν το φορτωνες τριβαλιτσο ,δεν είχε ιντζεσιον και δεν είχε τον αγλεουρα σε βενζίνη και λάδι ,όταν το πήγαινες σαν μηχανάκι ,δεν είχε κεντρικό Σταν και κοψομεσιαζοσαν για να λαδωσεις αλυσίδα ή να κάνεις μια σωστή δλεια σε ένα σερβις,δεν είχε ,δεν είχε....
Κατά τ'αλλα είχες μηχανακι !
Αυταααα