Συμβαίνει τώρα....

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Ασ'τα να πάνε...
Αύριο μεθαύριο σκοπεύω να βάλω μπουγάδα... :)
Να σε φερω και το δικομ ,βαριεμαι το πλυσιμο

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Σημερα για την κοπη πιτας της ΜΟΠ
(Μοτοσυκλετιστικος ομιλος Πατρων) η αντιπροσωπεια μου ειχε δωσει απο χθες το νεο
GS 1250......για να παραστει στην κοπη της πιτας.

Ειναι οντως ενα κλικ πανω απο το δικό μου που ειναι το προηγουμενο μοντελο Gs 1200 του 2018. Μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Σημερα για την κοπη της ΜΟΠ
(Μοτοσυκλετιστικος ομιλος Πατρων) η αντιπροσωπεια μου ειχε δωσει απο χθες το νεο

Ειναι οντως ενα κλικ πανω απο το δικό μου που ειναι το προηγουμενο μοντελο Gs 1200 του 2018. Μου αφησε τις καλυτετες τον εντυπωσεων

Την σκέφτεσαι δηλαδή την αγορά του εεε;;;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Σημερα για την κοπη της ΜΟΠ

Ειναι οντως ενα κλικ πανω απο το δικό μου που ειναι το προηγουμενο μοντελο Gs 1200 του 2018. Μου αφησε τις καλυτετες τον εντυπωσεων

Για πές διαφορές Γρηγόρη;

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Για πές διαφορές Γρηγόρη;
Πολυ περισσότερη ροπή απο χαμηλα και ενα κιβωτιο που νομιζεις οτι δεν οδηγας bmw δηλαδη δεν υπαρχουν τα γνωστα γκαπ και γκουπ η νεκρα κουμπωνει αψογα κιβωτιο βουτηρο θα το χαρακτηριζα. Τελος στα καπου 150 χλμ που της εκανα μου εκαναν εντυπωση οι ημιενεργητικες αναρτήσεις της παρολο που τις ειχε και η δικη μου μηχανη αυτες ειναι ακομα πιο βελτιωμενες φιλτραρουν ακομα πιο ανετα τις ανωμαλιες του δρομου !!!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Πολυ περισσότερη ροπή απο χαμηλα και ενα κιβωτιο που νομιζεις οτι δεν οδηγας bmw δηλαδη δεν υπαρχουν τα γνωστα γκαπ και γκουπ η νεκρα κουμπωνει αψογα κιβωτιο βουτηρο θα το χαρακτηριζα. Τελος στα καπου 150 χλμ που της εκανα μου εκαναν εντυπωση οι ημιενεργητικες αναρτήσεις της παρολο που τις ειχε και η δικη μου μηχανη αυτες ειναι ακομα πιο βελτιωμενες φιλτραρουν ακομα πιο ανετα τις ανωμαλιες του δρομου !!!

Φρένα, ευκινησία Γρηγόρη; Πάντως δεν πρέπει να έχει τεράστιες διαφορές από το δικό σου...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Δεν άντεξα κι εγώ .. βγήκα για ένα καφεδάκι προς τον κάμπο. Γιατί στα βουνά μας χωρίς αλυσίδες δεν πας πουθενά ...
Βαγγέλη, τι διαφορές έχει το 1290 του 19 με το δικό σου; Είναι έτοιμος ο αξάδερφος με το χέρι στην τσέπη, τώρα έχει το πενφέ 1150

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μανο μου το απλο το Gs oντως ειναι πιο ευελικτο απο το δικο μου το adve !!! Φρενα δεν ειδα διαφορα αν και τα μπροστινα δεν ειναι brebo πλεον αλλα αμερικανικης εταιριας δεν θυμαμαι το ονομα της... αλλα μου φανηκαν εξισου καλα με τα δικα μου που ειναι οντως πολυ πολυ καλα !!

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Την σκέφτεσαι δηλαδή την αγορά του εεε;;;
Πανο ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι θα κανω καθοτι αμηχανος πλεον αφου η μηχανη μου πουληθηκε χθες οποτε ειμαι σε δίλημμα αναμεσα στο νεο 1250 αντβε και το μουλτιστραντα το 1260 το enduro ! Ερωτας και απωθημενο χρονια το multi αλλα η λογικη λεει παλι το περιπτερο !!

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Πανο ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι θα κανω καθοτι αμηχανος πλεον αφου η μηχανη μου πουληθηκε χθες οποτε ειμαι σε δίλημμα αναμεσα στο νεο 1250 αντβε και το μουλτιστραντα το 1260 το enduro ! Ερωτας το multi η λογικη λεει το περιπτερο !!

Για το ΚΤΜ δεν το σκέφτεσαι καθόλου ε;

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Mανο περσι πριν παρω το περιπτερο οπως το λετε χαριτωμένα ktm υπολογιζα να παρω για να γλυτωσω και ενα σκασμο λεφτα αλλα οδηγησα και το 1290T & το 1290 s και μου φανηκαν παρα πολυ αγρια για το δικο μου στυλ οδηγησης παρα πολυ γρηγορα και και με πολυ σκληρες αναρτησεις παρολο που ειναι και αυτες ημιενεργητικες και γιαυτο δυστηχως δεν αγορασα ενα απο τα δυο προς λυπη μου διοτι ξηλωθηκα ενα αρκετα σεβαστο ποσο εξτρα για να αγορασω τελικα παλι adve της BMW καθως και το προηγουμενο ηταν παλι BMW adve.

Τελευταία επεξεργασία:

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μερικες φωτο απο την σημερινη κοπη πιτας της ΜΟΠ (μοτοσυκλετιστικος ομιλος Πατρων)
Υπηρχε και show απο τον πρωταθλητη Λευτερη Πιππο οποιος ηταν ακρως εντυπωσιακός

Τελευταία επεξεργασία:

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Βαγγέλη, τι διαφορές έχει το 1290 του 19 με το δικό σου; Είναι έτοιμος ο αξάδερφος με το χέρι στην τσέπη, τώρα έχει το πενφέ 1150

Οι διαφορές απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι μόνο στο χρώμα (και οι περισσότεροι λένε πως το καινούργιο από κοντά δείχνει πιο όμορφο) και στο λεβιέ με τον οποίο ανεβοκατεβαίνει η ζελατίνα. Κατά τ'αλλα έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά.

Τα όσα λέει ο @grigoris gs περί σκληρότητας τα επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου. Σε μια χαλαρή οδήγηση που θες να απολαύσεις τη διαδρομή ενοχλεί (είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται βέβαια) η σκληρότητα των αναρτήσεων. Στη γρήγορη οδήγηση όμως αυτή η αίσθηση εξαλείφεται.
Σε γενικές γραμμές, ναι. Δε σε αφήνει να πας και πολύ χαλαρά θα έλεγα.

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Οι διαφορές απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι μόνο στο χρώμα (και οι περισσότεροι λένε πως το καινούργιο από κοντά δείχνει πιο όμορφο) και στο λεβιέ με τον οποίο ανεβοκατεβαίνει η ζελατίνα. Κατά τ'αλλα έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά.

Τα όσα λέει ο @grigoris gs περί σκληρότητας τα επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου. Σε μια χαλαρή οδήγηση που θες να απολαύσεις τη διαδρομή ενοχλεί (είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται βέβαια) η σκληρότητα των αναρτήσεων. Στη γρήγορη οδήγηση όμως αυτή η αίσθηση εξαλείφεται.
Σε γενικές γραμμές, ναι. Δε σε αφήνει να πας και πολύ χαλαρά θα έλεγα.
Βαγγελη οπως τα λες ειναι ακριβως αλλα με 2 εγχειρησεις τα τελευταια 15 χρονια στην μεση μου ελπιζω να καταλαβαινετε και εσεις γιατι εχω συγκεκριμενες ελαχιστες επιλογες σε τουριστικα μηχανακια......και ισως σας φανει περιεργο εμενα παντως με ξαφνιασε το γεγονος οτι πηγαινα για RT kαι οχι Gs αλλα οδηγωντας το rt και οντας στο 1.90 υψος με τσακισε στην μεση παρολο τις ημιενεργητικες αναρτήσεις του και δεν μπορω να το εξηγησω ακομα και σημερα ενα χρονο μετα. Οι φιλοι μου που το οδηγησαν ειπαν οτι δεν ειχαν προβλημα.....ισως ειναι η θεση οδηγησης ή οτι ειναι αρκετα χαμηλο το μηχανακι για τον δικο μου σωματοτυπο δεν ξερω !!

Τελευταία επεξεργασία:

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
Πανο ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι θα κανω καθοτι αμηχανος πλεον αφου η μηχανη μου πουληθηκε χθες οποτε ειμαι σε δίλημμα αναμεσα στο νεο 1250 αντβε και το μουλτιστραντα το 1260 το enduro ! Ερωτας το multi η λογικη λεει το περιπτερο !!

σου εύχομαι να πάρεις αυτό που γουστάρεις πραγματικά και να είναι ασπαστο και καλοτάξιδο Γρηγόρη ....

Dimitris Amaliada

old member
Motoparea Team
Περιοχή
Αμαλιάδα
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GS ADV 2006
Όνομα
Dimitris Amaliada
Περιοχή
ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Βαγγελη οπως τα λες ειναι ακριβως αλλα με 2 εγχειρησεις τα τελευταια 15 χρονια στην μεση μου ελπιζω να καταλαβαινετε και εσεις γιατι εχω συγκεκριμενες ελαχιστες επιλογες σε τουριστικα μηχανακια......και ισως σας φανει περιεργο εμενα παντως με ξαφνιασε το γεγονος οτι πηγαινα για RT kαι οχι Gs αλλα οδηγωντας το rt και οντας στο 1.90 υψος με τσακισε στην μεση παρολο τις ημιενεργητικες αναρτήσεις του και δεν μπορω να το εξηγησω ακομα και σημερα ενα χρονο μετα. Οι φιλοι μου που το οδηγησαν ειπαν οτι δεν ειχαν προβλημα.....ισως ειναι η θεση οδηγησης ή οτι ειναι αρκετα χαμηλο το μηχανακι δεν ξερω !!

Εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα φίλε μου...!!

panostsi

well know member
Περιοχή
Χαϊδάρι
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όνομα
panostsi
@panostsi εντυπώσεις απο το βελτιωμένο bandit?
Καμία σχέση με πριν στρίβει χωρίς να με προβληματισει φρενάρει απίστευτα λες και ρίχνω άγκυρες όπως έλεγε και ο @apache θα είναι άλλη μηχανή και όντως έτσι είναι ...

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη

kalampokas

member
Περιοχή
Κυψέλη
Μοτοσυκλέτα
"Σούζυ" GsxF 650 "Σκλάβος" Cbf 125
Όνομα
Θανάσης
Περιοχή
Κυψελάρα πάουα
Καμία σχέση με πριν στρίβει χωρίς να με προβληματισει φρενάρει απίστευτα λες και ρίχνω άγκυρες όπως έλεγε και ο @apache θα είναι άλλη μηχανή και όντως έτσι είναι ...
Τι του έκανες Πανο;

kalampokas

member
Περιοχή
Κυψέλη
Μοτοσυκλέτα
"Σούζυ" GsxF 650 "Σκλάβος" Cbf 125
Όνομα
Θανάσης
Περιοχή
Κυψελάρα πάουα
Έβαλα ελατήρια ohlins μαζί με λάδι ohlins στο μπροστινό άλλαξα και τακάκια με υγρά φρένων
Μια βελτίωση που του χρειάζεται, σωστός.

Top Bottom