StepaS
well know member
- Μοτοσυκλέτα
- KTM 1290 Super Adventure S
- Όνομα
- Vagelis
να ξεπλυνεις μετα γιατι εχει παντου αλατια ........
Ασ'τα να πάνε...
Αύριο μεθαύριο σκοπεύω να βάλω μπουγάδα... :-)
να ξεπλυνεις μετα γιατι εχει παντου αλατια ........
Να σε φερω και το δικομ ,βαριεμαι το πλυσιμοΑσ'τα να πάνε...
Αύριο μεθαύριο σκοπεύω να βάλω μπουγάδα... :)
Την σκέφτεσαι δηλαδή την αγορά του εεε;;;Σημερα για την κοπη της ΜΟΠ
(Μοτοσυκλετιστικος ομιλος Πατρων) η αντιπροσωπεια μου ειχε δωσει απο χθες το νεο
GS 1250......για να παραστει στην κοπη της πιτας.
Ειναι οντως ενα κλικ πανω απο το δικό μου που ειναι το προηγουμενο μοντελο Gs 1200 του 2018. Μου αφησε τις καλυτετες τον εντυπωσεων![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για πές διαφορές Γρηγόρη;Σημερα για την κοπη της ΜΟΠ
(Μοτοσυκλετιστικος ομιλος Πατρων) η αντιπροσωπεια μου ειχε δωσει απο χθες το νεο
GS 1250......για να παραστει στην κοπη της πιτας.
Ειναι οντως ενα κλικ πανω απο το δικό μου που ειναι το προηγουμενο μοντελο Gs 1200 του 2018. Μου αφησε τις καλυτετες τον εντυπωσεων![]()
![]()
Πολυ περισσότερη ροπή απο χαμηλα και ενα κιβωτιο που νομιζεις οτι δεν οδηγας bmw δηλαδη δεν υπαρχουν τα γνωστα γκαπ και γκουπ η νεκρα κουμπωνει αψογα κιβωτιο βουτηρο θα το χαρακτηριζα. Τελος στα καπου 150 χλμ που της εκανα μου εκαναν εντυπωση οι ημιενεργητικες αναρτήσεις της παρολο που τις ειχε και η δικη μου μηχανη αυτες ειναι ακομα πιο βελτιωμενες φιλτραρουν ακομα πιο ανετα τις ανωμαλιες του δρομου !!!Για πές διαφορές Γρηγόρη;
Φρένα, ευκινησία Γρηγόρη; Πάντως δεν πρέπει να έχει τεράστιες διαφορές από το δικό σου...Πολυ περισσότερη ροπή απο χαμηλα και ενα κιβωτιο που νομιζεις οτι δεν οδηγας bmw δηλαδη δεν υπαρχουν τα γνωστα γκαπ και γκουπ η νεκρα κουμπωνει αψογα κιβωτιο βουτηρο θα το χαρακτηριζα. Τελος στα καπου 150 χλμ που της εκανα μου εκαναν εντυπωση οι ημιενεργητικες αναρτήσεις της παρολο που τις ειχε και η δικη μου μηχανη αυτες ειναι ακομα πιο βελτιωμενες φιλτραρουν ακομα πιο ανετα τις ανωμαλιες του δρομου !!!
Βαγγέλη, τι διαφορές έχει το 1290 του 19 με το δικό σου; Είναι έτοιμος ο αξάδερφος με το χέρι στην τσέπη, τώρα έχει το πενφέ 1150![]()
Δεν άντεξα κι εγώ .. βγήκα για ένα καφεδάκι προς τον κάμπο. Γιατί στα βουνά μας χωρίς αλυσίδες δεν πας πουθενά ...
Πανο ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι θα κανω καθοτι αμηχανος πλεον αφου η μηχανη μου πουληθηκε χθες οποτε ειμαι σε δίλημμα αναμεσα στο νεο 1250 αντβε και το μουλτιστραντα το 1260 το enduro ! Ερωτας και απωθημενο χρονια το multi αλλα η λογικη λεει παλι το περιπτερο !!Την σκέφτεσαι δηλαδή την αγορά του εεε;;;
Για το ΚΤΜ δεν το σκέφτεσαι καθόλου ε;Πανο ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι θα κανω καθοτι αμηχανος πλεον αφου η μηχανη μου πουληθηκε χθες οποτε ειμαι σε δίλημμα αναμεσα στο νεο 1250 αντβε και το μουλτιστραντα το 1260 το enduro ! Ερωτας το multi η λογικη λεει το περιπτερο !!
Βαγγέλη, τι διαφορές έχει το 1290 του 19 με το δικό σου; Είναι έτοιμος ο αξάδερφος με το χέρι στην τσέπη, τώρα έχει το πενφέ 1150
Βαγγελη οπως τα λες ειναι ακριβως αλλα με 2 εγχειρησεις τα τελευταια 15 χρονια στην μεση μου ελπιζω να καταλαβαινετε και εσεις γιατι εχω συγκεκριμενες ελαχιστες επιλογες σε τουριστικα μηχανακια......και ισως σας φανει περιεργο εμενα παντως με ξαφνιασε το γεγονος οτι πηγαινα για RT kαι οχι Gs αλλα οδηγωντας το rt και οντας στο 1.90 υψος με τσακισε στην μεση παρολο τις ημιενεργητικες αναρτήσεις του και δεν μπορω να το εξηγησω ακομα και σημερα ενα χρονο μετα. Οι φιλοι μου που το οδηγησαν ειπαν οτι δεν ειχαν προβλημα.....ισως ειναι η θεση οδηγησης ή οτι ειναι αρκετα χαμηλο το μηχανακι για τον δικο μου σωματοτυπο δεν ξερω !!Οι διαφορές απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα είναι μόνο στο χρώμα (και οι περισσότεροι λένε πως το καινούργιο από κοντά δείχνει πιο όμορφο) και στο λεβιέ με τον οποίο ανεβοκατεβαίνει η ζελατίνα. Κατά τ'αλλα έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά.
Τα όσα λέει ο @grigoris gs περί σκληρότητας τα επιβεβαιώνω κι εγώ με τη σειρά μου. Σε μια χαλαρή οδήγηση που θες να απολαύσεις τη διαδρομή ενοχλεί (είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται βέβαια) η σκληρότητα των αναρτήσεων. Στη γρήγορη οδήγηση όμως αυτή η αίσθηση εξαλείφεται.
Σε γενικές γραμμές, ναι. Δε σε αφήνει να πας και πολύ χαλαρά θα έλεγα.
σου εύχομαι να πάρεις αυτό που γουστάρεις πραγματικά και να είναι ασπαστο και καλοτάξιδο Γρηγόρη ....Πανο ειμαι μπερδεμενος και δεν ξερω τι θα κανω καθοτι αμηχανος πλεον αφου η μηχανη μου πουληθηκε χθες οποτε ειμαι σε δίλημμα αναμεσα στο νεο 1250 αντβε και το μουλτιστραντα το 1260 το enduro ! Ερωτας το multi η λογικη λεει το περιπτερο !!
Εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα φίλε μου...!!Βαγγελη οπως τα λες ειναι ακριβως αλλα με 2 εγχειρησεις τα τελευταια 15 χρονια στην μεση μου ελπιζω να καταλαβαινετε και εσεις γιατι εχω συγκεκριμενες ελαχιστες επιλογες σε τουριστικα μηχανακια......και ισως σας φανει περιεργο εμενα παντως με ξαφνιασε το γεγονος οτι πηγαινα για RT kαι οχι Gs αλλα οδηγωντας το rt και οντας στο 1.90 υψος με τσακισε στην μεση παρολο τις ημιενεργητικες αναρτήσεις του και δεν μπορω να το εξηγησω ακομα και σημερα ενα χρονο μετα. Οι φιλοι μου που το οδηγησαν ειπαν οτι δεν ειχαν προβλημα.....ισως ειναι η θεση οδηγησης ή οτι ειναι αρκετα χαμηλο το μηχανακι δεν ξερω !!
Τι του έκανες Πανο;Καμία σχέση με πριν στρίβει χωρίς να με προβληματισει φρενάρει απίστευτα λες και ρίχνω άγκυρες όπως έλεγε και ο @apache θα είναι άλλη μηχανή και όντως έτσι είναι ...
Έβαλα ελατήρια ohlins μαζί με λάδι ohlins στο μπροστινό άλλαξα και τακάκια με υγρά φρένωνΤι του έκανες Πανο;
Τώρα πάει μόνο τουΠηγαίνει πιο γρήγορα και σταθερά για παϊδάκια και τσίπουρα!!!

Μια βελτίωση που του χρειάζεται, σωστός.Έβαλα ελατήρια ohlins μαζί με λάδι ohlins στο μπροστινό άλλαξα και τακάκια με υγρά φρένων