Ααα μου μιλάς γιατί νόμιζα ότι είμαι παν και πλοκ....![]()
Άσε... σημερα συνήλθα :confused:
Ματιασμενη και εσυ ;;;Άσε... σημερα συνήλθα :confused:
Έπρεπε όντως άλλη μηχανή τώραΜια βελτίωση που του χρειάζεται, σωστός.

fgh
fgh
fghκαλά είναι περάσαμε ωραία όμωςΌλοι οι τρελοί στο δρόμο σήμερα. Συν τοις άλλοις, οι ποδηλάτες που κάνουν την προπόνηση τους στην παραλιακή του Σουνίου. Δεν αναφέρομαι στις μεγαλες ομαδες, αλλά σε αυτους που πάνε δυο δυο, διπλά ο ένας από τον άλλο και πιάνουν σε δρόμο με μονές λωρίδες, όλη τη λωρίδα για πάρτη τους.
Μαζευτήτε, ρε φίλοι .
Και δε λέω, εγώ θα σε σεβαστώ, ο παππούς πχ όμως, που ούτως ή άλλως πάει ζιγκ ζαγκ με το αυτοκίνητο του χωρίς λόγο, γιατί έτσι, τι;
Τον εαυτό τους δεν τον σκέφτονται;;;;
Κι εμεις βρηκαμε μια ομαδα ποδηλατες ,μπορει και 10 να 'ταν.
Ενας δρομος δεν τους φτανει...
οταν εχει κινηση σε τετοιο δρομο δοκιμασε να πας σιγα δεξια και θα τους καταλαβεις ..........

Τους λυπαμαι .....οταν εχει κινηση σε τετοιο δρομο δοκιμασε να πας σιγα δεξια και θα τους καταλαβεις ..........
Δεν έχω κυκλοφορήσει ποτέ με ποδήλατο, παρά μόνο όταν ήμουν παιδι, και δεν ξέρω τι τραβάνε.
Ότι λέω το λέω με απλή κοινή λογική και όχι γιατί μου κόβουν εμένα, του ροσσι, τη φόρα και χάνω δευτερόλεπτα στο γύρο.
Οπως οδηγουν μηχανη ή αυτοκινητο, ετσι οδηγουν και ποδηλατο
Μην το ψαχνετε αλλο
Ομαδικώς σε δυάδες;
Θα προτιμούσατε ο ένας πίσω από τον άλλο;
Τι θα πει ναι ....;;;
Ο ένας
Πίσω
Απο
Τον
Άλλο...
Έγινε και το πλύσιμο για να φύγουν τα αλατια από χθες...
Γιατι θα ξαναχιονισει:pΜισες δουλειες .....τα χιονια γιατι δεν τα καθαρισες ;;;
^
Για να πιάνουν το διπλάσιο μήκος, να κινδυνεύουν περισσότερο από αυτοκίνητα που θα τους περνάνε ξυστά εντός λωρίδας, για να εισπράττουν περισσότερα νεύρα, καντήλια, φάσκελα και άλλα πολιτιστικά, από τους καθώς πρέπει νομοταγείς πρότυπα ανθρωπιάς μεγαλοφυείς χεράδες οδηγούς μηχανοκίνητων, γιατί κινητήρας ίσον μαγκιά και αρχίδια.
Γιατί όσοι οδηγούν ποδήλατο έτσι οδηγούν και φορτηγό, μπουλούκι σε δυάδες.
Μηπως ετσι που παν ανα δυο,τρες η ακομη και τεσσερις δεν ειναι επικινδυνο.Απο την εμπειρια μου θεωρω οτι το λιγοτερο επικινδυνο ειναι ο ενας πισω απο τον αλλο.
Το αυτό
Ομοίως και τα μηχανάκια, όταν είναι πολλά καθ αυτό τον τρόπο πρέπει να πηγαίνουν