Να προσεχεις το ιξωδες Γιαννη!!!

Έτσι λιγδώνει το εντεράκι σου Γιαννάκη!!!Ρε φατε πιειτε τα παντα.
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει .
Να εδω εγω:![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγάλη προσβόλα για τον giamar η παραπάνω φωτό...Πινωντας τον πρώτο και περιμένοντας την λαίλαπα![]()

Μητσαρα ειπαμε ,ο καφες ειναι απολαυση.Μεγάλη προσβόλα για τον giamar η παραπάνω φωτό...
Αναμένουμε απάντηση...
Καλή βόλτα Πάνο και χαιρετισμούς στον Μάνο...
![]()
Δεν άντεξα κι εγώ .. βγήκα για ένα καφεδάκι προς τον κάμπο. Γιατί στα βουνά μας χωρίς αλυσίδες δεν πας πουθενά ...
Αστην ,μην ξαναπροσπαθησεις...κι εγώ δεν άντεξα.
Έβγαλα την μπαταρία από το φορτιστή και την έβαλα επάνω στο GS.
Χάρμα!!!!!!
Με δύο μιζιές και λίγα κομπιάσματα,παρέδωσε πνεύμα.
Άλλη μια ευκαιρία.. Δώστε μπαταρία στο φτωχό καλέ κυρία...!!!
![]()
Άρχοντας....Μακρυγυαλος ,2°βαθμοι με νταλα ηλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εμεις βρηκαμε μια ομαδα ποδηλατες ,μπορει και 10 να 'ταν.Όλοι οι τρελοί στο δρόμο σήμερα. Συν τοις άλλοις, οι ποδηλάτες που κάνουν την προπόνηση τους στην παραλιακή του Σουνίου. Δεν αναφέρομαι στις μεγαλες ομαδες, αλλά σε αυτους που πάνε δυο δυο, διπλά ο ένας από τον άλλο και πιάνουν σε δρόμο με μονές λωρίδες, όλη τη λωρίδα για πάρτη τους.
Μαζευτήτε, ρε φίλοι .
Και δε λέω, εγώ θα σε σεβαστώ, ο παππούς πχ όμως, που ούτως ή άλλως πάει ζιγκ ζαγκ με το αυτοκίνητο του χωρίς λόγο, γιατί έτσι, τι;
Τον εαυτό τους δεν τον σκέφτονται;;;;
Αντε Κυριακο ,με το καλο να ερθει το καινουριο φιλεΤο έχετε ρίξει όλοι στη βόλτα!!
Τι σου κάνει η ανάπτυξη !
Να περάσετε όλοι καλά!!!!

Όλοι οι τρελοί στο δρόμο σήμερα. Συν τοις άλλοις, οι ποδηλάτες που κάνουν την προπόνηση τους στην παραλιακή του Σουνίου. Δεν αναφέρομαι στις μεγαλες ομαδες, αλλά σε αυτους που πάνε δυο δυο, διπλά ο ένας από τον άλλο και πιάνουν σε δρόμο με μονές λωρίδες, όλη τη λωρίδα για πάρτη τους.
Μαζευτήτε, ρε φίλοι .
Και δε λέω, εγώ θα σε σεβαστώ, ο παππούς πχ όμως, που ούτως ή άλλως πάει ζιγκ ζαγκ με το αυτοκίνητο του χωρίς λόγο, γιατί έτσι, τι;
Τον εαυτό τους δεν τον σκέφτονται;;;;