ζηλεύετεεεεε;γιομησαμεεεε
γιομησαμεεεε
ειμαι μαγαζι μεχρι 13:00λιγακι![]()
και ειχαμε μια φαγουρα θα εισαι δεν θα εισαι?
Έλειψες καιρό καρδιά μου ψσχσχσΝαι παράθεμα τα....
ποναααειΤο πρωι οπως περπατουσα ξυπολητος, χτυπησα το δαχτυλακι του ποδιου στο επιπλο..
Τωρα εχει πρηστει και ειναι ελαφρως μπλε...ποναααει
Ελπιζω να μην τοχω σπασει..
Γιατι το γραφω?
Γιατι μεχρι τωρα ολο το καλοκαιρι με αθλητικο παπουτσακι καβαλαγα...
Απο δω κ στο εξης..μποτες, και στον καυσωνα

Άστα φίλε, εγώ σε τέτοια φάση ανακάλυψα ότι μιλάω Κορεάτικα...Το πρωι οπως περπατουσα ξυπολητος, χτυπησα το δαχτυλακι του ποδιου στο επιπλο..
Τωρα εχει πρηστει και ειναι ελαφρως μπλε...ποναααει
Ελπιζω να μην τοχω σπασει..
Γιατι το γραφω?
Γιατι μεχρι τωρα ολο το καλοκαιρι με αθλητικο παπουτσακι καβαλαγα...
Απο δω κ στο εξης..μποτες, και στον καυσωνα
Θα τον πιείτε δλδ;Έφτασε και ο ακατανομαστος....![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
69 το λένεΘα τον πιείτε δλδ;
Πολύ ωραία η Αφρικάνα ρε φίλε, παπί.....Χωρίς αναισθητικό Apache εθεάθη στην πλατεία Μέμου πάνω σε κόκκινο δαίμονα χαχαχα με το φιλαράκι μου πίναμε καφέ!!
Επίσης εγώ για πρώτη φορά καβάλησα εν στάση το θηρίο του Μανώλη και δεν κρύβω τον ενθουσιασμό μου χαχα τελικά το φτάνω δεν είμαι κοντός βρε λες... Όλοι Πεν φε θα πάρουμε χαχαχα.
Πολύ καλό για διπλή χρήσηΠολύ ωραία η Αφρικάνα ρε φίλε, παπί.....
Αχαχαχααααα....Μου βγήκε η μπύρα από την μύτη στα διάλα. ..Πολύ καλό για διπλή χρήση
Αντε να βγάλει η Χόντα και κάνα ψηλό street με αξιώσεις, μπας και γυρίσουμε στα τζαπόνια

Μα ετοιμάζει το cb1100x με 102,3 αλογατα.Αχαχαχααααα....Μου βγήκε η μπύρα από την μύτη στα διάλα. ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις ρε φίλε μια μύτη τώρα που το λες χαχα . Γιατί δεν κατάλαβα έπρεπε να σε βγάλω φωτογραφίες με την γλώσσα έξω γατάκι το γουστάρες μωρη τρέλα σε είδα χαχαχά. Εγώ λέω να κάνουμε τραμπα για να δούμε πως είναι να οδηγό φάλαινα και εσύ να φαίνεσαι κουκλάκι σαν εμένα χαχαχα σε πετσωκοψα χαχαχΑχαχαχααααα....Μου βγήκε η μπύρα από την μύτη στα διάλα. ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παπί είχα 18 χρονώνε...Έχεις ρε φίλε μια μύτη τώρα που το λες χαχα . Γιατί δεν κατάλαβα έπρεπε να σε βγάλω φωτογραφίες με την γλώσσα έξω γατάκι το γουστάρες μωρη τρέλα σε είδα χαχαχά. Εγώ λέω να κάνουμε τραμπα για να δούμε πως είναι να οδηγό φάλαινα και εσύ να φαίνεσαι κουκλάκι σαν εμένα χαχαχα σε πετσωκοψα χαχαχ

Ακόμα όμως η ψυχή σού εκεί είναι γι'αυτό το πας σαν παπί χαχαχαχα.Παπί είχα 18 χρονώνε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()