apache
Μαθουσάλας member
Μου στέλνουν μηνύματα που ανακοινώνονται οι βόλτες παύλα ταξίδια της motopareas και απαντώ στο φόρουμ.... Γινόμαστε φίρμεςη απαντηση δεν μπορει να δωθει ξεροσφυρι αν δεν καταλαβουμε τι ακριβως εννοείς
Μου στέλνουν μηνύματα που ανακοινώνονται οι βόλτες παύλα ταξίδια της motopareas και απαντώ στο φόρουμ.... Γινόμαστε φίρμεςη απαντηση δεν μπορει να δωθει ξεροσφυρι αν δεν καταλαβουμε τι ακριβως εννοείς
Φαντασου να ανακοινώσουμε το Πηλιο στο ΦΒ ούτε πέντε ξενοδοχεία δεν θα φτασουν.ετσι ακριβως συνηθως δινουμε μεγαλυτερη βαση στο φορουμ παρα στο ΦΒ ....αυτό το κραταμε σαν ντελάλη των δρασεων του φορουμ....
Βρε το ξέρουμε, αν είναι καλά ρωταω.....Ο Νικόλας ειναι κομήτης!
Ερχεται κ φευγει αποτομα,χρονια τώρα...
Αυτος οταν λειπει ειναι καλα!Βρε το ξέρουμε, αν είναι καλά ρωταω.....
Το λαμόγιο.. Πάλι για παπια και σκούτερ θα τους λεει....Ναναι καλά.....Αυτος οταν λειπει ειναι καλα!
Τώρα σε ποιο φόρουμ κάνει "νεο" ντεμπούτο δεν ξερω να σου πω...

Βρε το ξέρουμε, αν είναι καλά ρωταω.....
Mια χαρα ειναι.Αυτη την περιοδο ειναι σε διασταση με το πληκτρολογιο.
...και έχει πιάσει τα joypad...
To έχω ρίξει στο gaming και ξεδίνω, δεν ασχολούμαι με τα μηχανάκια ούτε με φόρουμ σχετικά, χαλάω όλα τα λεφτά που μου περισσεύουν σε παιχνίδια και κονσόλες...
από το Μάϊο βλέπουμε...
PS...κυκλοφοράω με το αμάξι κιόλας :p το μηχανάκι είναι στο γκαράζ και η μπαταρία στη φόρτιση :D
Νικόλα μουουουουου...Καλά νάσαι ρε και ας πλέκεις......και έχει πιάσει τα joypad...
To έχω ρίξει στο gaming και ξεδίνω, δεν ασχολούμαι με τα μηχανάκια ούτε με φόρουμ σχετικά, χαλάω όλα τα λεφτά που μου περισσεύουν σε παιχνίδια και κονσόλες...
από το Μάϊο βλέπουμε...
PS...κυκλοφοράω με το αμάξι κιόλας :p το μηχανάκι είναι στο γκαράζ και η μπαταρία στη φόρτιση :D
...και έχει πιάσει τα joypad...
από το Μάϊο βλέπουμε...

Έχει ξεκινήσει με το που ζέστανε ο καιρός. Αρκετά όταν κλείνω το γκάζι ή σε κατεβάσματα. Τώρα ποσο δυνατά;... Τα ακούω με τέρμα μουσική μέσα στο κράνος.

Βρε, εμένα μου αρέσει! Αλλά κάτι μου έλεγε ένας συνάδελφος για ακαύστη και βαλβίδες και είπα να ψαχτώ λιγο. Τουλάχιστον να μάθω και κάτι.μια χαρα μου ακουγετε ...............
πισιρικαδες το καναμε εξω απο τα κοσμηματοπωλεια και παιρνανε οι συναγερμοι και ξεσηκωναμε τον κοσμο
ΤΕΡΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑ .............![]()
Βρε, εμένα μου αρέσει! Αλλά κάτι μου έλεγε ένας συνάδελφος για ακαύστη και βαλβίδες και είπα να ψάχνω λιγο. Τουλάχιστον να μάθω και κάτι.
Καλά, εγώ θα μάθω είτε μου πείτε εσείς :p είτε από αλλού.σωπα μωρε ........οσα λυγοτερα ξερεις τοσο καλυτερο
Ναι ,εγω γιαυτο εβαλα τελικο ,επανω.μια χαρα μου ακουγετε ...............
πισιρικαδες το καναμε εξω απο τα κοσμηματοπωλεια και παιρνανε οι συναγερμοι και ξεσηκωναμε τον κοσμο
ΤΕΡΜΑ ΑΛΗΤΕΙΑ .............![]()
Καλησπέρα. Με τα σκασίματα της εξάτμισης τι παίζει; Φοράω τελικό χωρίς dB killer.
Τι βαλβιδες ;Βρε, εμένα μου αρέσει! Αλλά κάτι μου έλεγε ένας συνάδελφος για ακαύστη και βαλβίδες και είπα να ψάχνω λιγο. Τουλάχιστον να μάθω και κάτι.
Βενζίνη εννοείς;Φτωχό μίγμα Νατάσσα.