N
notakos600
Guest
Ναι.Βενζίνη εννοείς;
Με την εξάτμιση άλλαξες της αναλογία.
Ναι.Βενζίνη εννοείς;
Και; Κάνουμε κάτι για αυτό; Μπορεί να κάνει κάποιο κακό στη μηχανή; Η απλά τα ακούμε και νιώθουμε κάγκουρες (και μας αρέσει);Ναι.
Ναι.
Και; Κάνουμε κάτι για αυτό; Μπορεί να κάνει κάποιο κακό στη μηχανή; Η απλά τα ακούμε και νιώθουμε κάγκουρες (και μας αρέσει);
Και παλι ,ελεγχομενα ειναι τα πραγματα σε ενα επωνυμο τελικο.Ναι.
Μπορείς να μου εξηγήσεις με το φίλτρο τι πετυχαίνουμε;εγω αλλαξα και φιλτρο για να με πιο σιγουρος οτι θα πετυχει ...![]()
Ακριβώς αυτό...η ECU το διαχειρίζεται αυτόματα μέσα σε ένα ευρύ φάσμα...άρα κανένα πρόβλημα.Και παλι ,ελεγχομενα ειναι τα πραγματα σε ενα επωνυμο τελικο.
Εννοω τις ανοχες του μοτερ στην καυση.
Καλά, εγώ θα μάθω είτε μου πείτε εσείς :p είτε από αλλού.
Δεν παθαίνει τίποτα, μη φοβάσαι.Και; Κάνουμε κάτι για αυτό; Μπορεί να κάνει κάποιο κακό στη μηχανή; Η απλά τα ακούμε και νιώθουμε κάγκουρες (και μας αρέσει);
Δε με ενοχλεί. Και τάπα θα βάλω μόνο όταν περάσω ΚΤΕΟ. Ρωτάω να μαθαίνω.Πιθανόν το sv να δουλεύει με πλούσιο μείγμα.
Το οτι δεν έχεις db killer ,δεν παιζει ρολο στο γιατί ,αλλά στην ενταση του ήχου του σκασίματος.
Σε μηχανάκια με καρμπ αφού έχει ζεσταθεί το μοτέρ ,κλειναμε το σβηστηρι και παίζαμε με την γκαζιερα.
Αυτή έστελνε παραπανω βενζίνη ανοίγοντας τα σλάιντ κλπ ,γέμιζε ο θάλαμος καύσης με άκαυστη και διναμε ρεύμα απότομα και ακολουθούσε ενα ωραιότατο μπαμ
Συνοδευόμενο απο σεβαστή ποσότητα φλόγας.
Είναι σύνηθες στους πιτσιρικαδες με παπάκια ( όχι δεν το κάνω πλέον)
Αν σε ενοχλεί τόσο βάλε ξανά την τάπα
Δε με ενοχλεί. Και τάπα θα βάλω μόνο όταν περάσω ΚΤΕΟ. Ρωτάω να μαθαίνω.

Μπορείς να μου εξηγήσεις με το φίλτρο τι πετυχαίνουμε;
Εξισορροπείς την διαφορά εισαγωγής-εξαγωγής κατά έναν μπακαλίστικο τρόπο ερμηνείας.
βασικα αναπνεει καλυτερα και βοηθαει στο δικο μου τουλαχιστον την καλυτερη ροη του στροφομετρου ..και ανεβαζει κατι τις την καταναλωση
Καλύτερη αναπνοή
Αλλά αυτή είναι η μια παράμετρος.
Η καλύτερη αναπνοή σημαίνει οτι μεταβάλλεται ο λόγος αέρα - καυσίμου που είναι ρυθμισμένος ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης.
Οπότε
Βάζοντας ενα ελεύθερο φίλτρο θέλουμε και παραπάνω καύσιμο και καλύτερη εξαγωγή καυσαερίων απο τον θάλαμο καύσης
Εξισορροπείς την διαφορά εισαγωγής-εξαγωγής κατά έναν μπακαλίστικο τρόπο ερμηνείας.
Δημήτρη στα ψεκαστά όταν αλλάζεις εξάτμιση από λαιμούς θέλει αναγκαστικά πρόγραμμα.Όχι σε όλα τα μηχανάκια.
Σε κάποια είναι μονόδρομος το πρόγραμμα μετά.
Στα καινούργια μηχανάκια η ecu αντιλαμβάνεται την διαφορά και στέλνει παραπανω καύσιμο.σε μηχανακι με καρμπ θέλει ψάξιμο με αέρα - ζιγκλέρ.

Όχι σε όλα τα μηχανάκια.
Σε κάποια είναι μονόδρομος το πρόγραμμα μετά.
Στα καινούργια μηχανάκια η ecu αντιλαμβάνεται την διαφορά και στέλνει παραπανω καύσιμο.σε μηχανακι με καρμπ θέλει ψάξιμο με αέρα - ζιγκλέρ.
Τίποτα μην κάνεις, άστο όπως είναι.Τελικά να ψαχτω να βάλω ή όχι;
Δημήτρη στα ψεκαστά όταν αλλάζεις εξάτμιση από λαιμούς θέλει αναγκαστικά πρόγραμμα.
Μόνο τελικό, όχι.