Δεν κοιτάω mediatek καθόλου. Θέλω να μπορεί να πάρει μοντάρισμα και καστομιές όταν παλιώσει (να του βάλω δηλαδή ελαφρύτερη ρομ και να του δώσω 1-2 χρόνια παραπάνω), και αυτά για την ώρα μονο με snapdragon γίνονται εύκολα
Γι' αυτά που ρωτάω όλα snapdragon έχουν. Απλά κάποια έχουν LCD και κάποια Amoled. Και δεν ξέρω τι τρώει η μπαταρία στις amoled.
Επίσης έχω και μια επιθυμία που θέλω να κάνει το κινητό, αλλά είναι τόσο εξειδικευμένη λειτουργία που αμφιβάλω αν θα μπορέσει κανείς να μου απαντήσει.
Θέλω το google assistand να μπορεί να ανοίξει φωνητικά χωρίς να ακουμπάω το κινητό για να το ξεκλειδώσω, απο κλειστή οθόνη. Η Siri στο iphone το κάνει. Στα android που έχουμε σπίτι (xiaomi και mls tablet) δεν το κάνει. Πρέπει να είναι ανοικτή η οθόνη για να λειτουργήσουν οι φωνητικές εντολές. Κάποιος μου είπε πως σε κάποια μοντέλα οι amoled έχουν επιλογή να είναι πάντα σε κατάσταση αναμονής, άρα πάντα ανοικτές οι φωνητικές εντολές, ακόμη και με κλειστή οθόνη. Δυστυχώς πρέπει κάποιος και να έχει κάποιο απο αυτά τα κινητά και να χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές για να το διαπιστώσουμε.