- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Ρε πάρτε μια Λαίλαπα να σωθείτε....
την καινούργια ομως ετσι ;;;; !!!!! να γλυτωσεις και τις ανακλήσεις...
Ρε πάρτε μια Λαίλαπα να σωθείτε....
Εσύ το πήρες το σώβρακο από τηντην καινούργια ομως ετσι ;;;; !!!!! να γλυτωσεις και τις ανακλήσεις...
ανάκληση;Είναι τόσο τάφος που δεν το χρειάζεται...Σε transalp 650 μοντελο 05-07,μπαινει ΑBS?????

Μπορεί να μου πει κάποιος λίγο αναλυτικά σε περίπτωση πώλησης αυτοκινήτου η μοτοσικλέτας πέρα απο το χρήμα τι άλλο χρειάζεται ;;
Πχ πουλάω το μηχανάκι μου ποιες οι διαδικασίες;;
Αγοραστης και πωλητης με ταυτοτητες αδεια κυκλοφοριας ...κτεο σε ισχυ και βεβαιωση τελων κυκλοφοριας.Μπορεί να μου πει κάποιος λίγο αναλυτικά σε περίπτωση πώλησης αυτοκινήτου η μοτοσικλέτας πέρα απο το χρήμα τι άλλο χρειάζεται ;;
Πχ πουλάω το μηχανάκι μου ποιες οι διαδικασίες;;
Την βεβαιωση τελων πλεον την εκδιδει και ο λογιστης συνηθως του πωλητη.. .
Έτσι. Μπορούμε μόνοι μας με τους κωδικούς μέσα από την aadeΠλέον και από το ίντερνετ..
Συν το ανάλογο ηλεκτρονικό παράβολο και ίσως καλό θα είναι να ανταλλάξετε Υπεύθυνες Δηλώσεις στις οποίες να αναφέρεται το πόσο της αγοραπωλησίας.Αγοραστης και πωλητης με ταυτοτητες αδεια κυκλοφοριας ...κτεο σε ισχυ και βεβαιωση τελων κυκλοφοριας.
Την βεβαιωση τελων πλεον την εκδιδει και ο λογιστης συνηθως του πωλητη.
Αν ειναι το οχημα σε ακινησια αλλαζει η διαδικασια.
Συνήθως είναι αυτορυθμιζομενοι με ελατήριο Τάσο.Ο τεντωτήρας καδένας εκκεντροφόρου στο Address είναι αυτόματος ή μπορείς να τον ρυθμίσεις; Δεν είναι καν κοντά σε σημείο να πηδήξει δόντι και να τα κουρέψει όλα μέσα αλλά ακούγεται ελάχιστα όταν είναι κρύο ειδικά. Γίνεται να το τεντώσω εγω ή το κάνει μόνο του;
Ο τεντωτήρας του Address είναι αυτός:
![]()
Ένας φίλος μου είπε οτι στα παπάκια συνήθως δεν είναι αυτόματοι μπορείς να το ρυθμίσεις αλλά δεν ξέρει τρόπο.

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια μη μασαςΔεν είναι ερώτηση, είναι μούντζα προς τον εαυτό μου.
Έκαψα δύο μάτια προθέρμανσης στο τρακτερι γιατί άλλαξα τους προθερμαντηρες κι έβαλα όλα τα χάλκινα γεφυρωματα πάνω από τις πορσελάνες...
Να με χαίρεστε![]()
Αλτχαιμερ Μητσε...Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια μη μασας
Αλτχαιμερ Μητσε...
Μου τυχαίνει κι εμένα σε πράγματα που κάνω...Αλυσιδογραναζα έχω αλλάξει άπειρες φορές, σε μικρά ,σε μεγαλα σε χωματερα,σε στριταδικα.
Σε κάποια έχει μια ασφάλεια με εγκοπές την οποία περιστρέφεις να φύγει απο τις εγκοπές και μετα βιδωνεις τις βίδες πανω στο γρανάζι.
Ε έτυχε πριν λίγο καιρό σε αλλαγή να ανακαλύψω οτι στην προηγούμενη αλλαγή, ΔΕΝ είχα περιστρέψει την ασφάλεια.
Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα
Τα ουίσκια...Μάγκες επειδή το βλέπω συχνα:Τα λαγκαβουλια τι είναι? Τρωγονται ή πινονται?

Μσαάλιστα...Τα ουίσκια...![]()
Μάγκες επειδή το βλέπω συχνα:Τα λαγκαβουλια τι είναι? Τρωγονται ή πινονται?
Πολύ γενικό. Whiskey παίρνεις και απο το lidl με 7 ευρώ.Τα ουίσκια...![]()
Το γνωρίζω Απόστολε...Πολύ γενικό. Whiskey παίρνεις και απο το lidl με 7 ευρώ.
"Λαγκαβούλια" είναι upper class αποστάγματα.
Τα single malt περιoρισμένης παραγωγής κυρίως απο νησιά στην βόρεια Σκωτία. Το νερό εκεί δίνει μια αίσθηση καπνιστού και η τύρφη που φιλτράρει τα νερά τους δίνει μια βελούδινη υφή. Το Lagavulin θεωρείται η κορωνίδα με εξαιρετικά μικρή παραγωγή, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη, επίσης εξαιρετικά αποστάγματα. Φυσικά όλα σε τιμές ανάλογες.