Στα μεταλλικά μέρη που έχει φύγει το χρώμα διατηρώ αμφιβολίες....O detailer που μου είπε ότι μπορεί να το επαναφέρει θα ισχύει άραγε;
Ψωρίαση τι εννοείς Ηρακλή ; Τι είναι αυτό ;Φίλε μου δεν είναι από σουαζ αυτό έχω επιφυλάξεις,αν δεν με ξεγελάει η φωτογραφία η τρίτη που έχει το πλαϊνό καπάκι μου κάνει σαν ψωρίαση,με κάθε επιφύλαξη,στο φτερό οκ σουαζ παίζει να είναι τι να πω ρώτα έναν ειδικό σε αυτά τα μαγαζιά που κάνουν τις επισκευές να σου πουν
Σίγουρα στην έπλυνε με κάτι πολύ αλκαλικό....Ψωρίαση τι εννοείς Ηρακλή ; Τι είναι αυτό ;
Του Γιώργου Μάνο ! Στο ίδιο τις πλυναμε εμένα δεν έβγαλε κάτι . Αλλά φοβήθηκα τώρα . Μόνος καλύτεραΣίγουρα στην έπλυνε με κάτι πολύ αλκαλικό....
Ξέρεις πόσα πλυντήρια χρησιμοποιούν While Spirit???Του Γιώργου Μάνο ! Στο ίδιο τις πλυναμε εμένα δεν έβγαλε κάτι . Αλλά φοβήθηκα τώρα . Μόνος καλύτερα
Είναι φθορά του μετάλλου συνήθως γινόταν στα εισαγωγής μηχανάκια έχω καιρό να δω κάτι όμοιο. Ας το δεί κάποιος σε ένα συνεργείο πιο ειδικός αλλά δεν μου άρεσε η όψη του.Ψωρίαση τι εννοείς Ηρακλή ; Τι είναι αυτό ;
Κούλη σε λατρεύω ρε γιατί δεν μασάς τα λόγια σου.Υπάρχουν και τα, εξειδικευμένα πλυντήρια για μότο τώρα πια, όπου οι κάτοχοι τους είναι γνώστες, και βάζουν τα σαπούνια που πρέπει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν τέτοιου είδους ζημιές!!
Εγώ σε τέτοιο το πηγαίνω τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα!
Εδώ να τονίσω ότι δεν υπάρχουν υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης είναι και ο υπεύθυνος πλυντης!!
ΥΓ. Σε κάθε πλύσιμο παιρνω από τρία έως πέντε χλμ τελική!! gpsατη εεεεε!!!!
Το έχω σπάσει το φράγμα φίλε Νοτη!!Κούλη σε λατρεύω ρε γιατί δεν μασάς τα λόγια σου.
Λογικά στο επόμενο πλύσιμο θα τρακοσαρίζεις...
Μλκ, καβαλάς busa και δεν το ξέρεις...Το έχω σπάσει το φράγμα φίλε Νοτη!!
Υπολογιζω τέλος Ιουλίου να περνάω τα 310!!!

Από αυτά που ακούω Κυριάκο από τους λοιπούς εδώ μέσα μάλλον δεν το πλένεις πολύ.Υπάρχουν και τα, εξειδικευμένα πλυντήρια για μότο τώρα πια, όπου οι κάτοχοι τους είναι γνώστες, και βάζουν τα σαπούνια που πρέπει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν τέτοιου είδους ζημιές!!
Εγώ σε τέτοιο το πηγαίνω τα τελευταία 10 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα!
Εδώ να τονίσω ότι δεν υπάρχουν υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης είναι και ο υπεύθυνος πλυντης!!
ΥΓ. Σε κάθε πλύσιμο παιρνω από τρία έως πέντε χλμ τελική!! gpsατη εεεεε!!!!
Όλοι σε έχουν(έτσι λένε) στις βόλτες.Μην τον φτιάχνεις γιατί θα μας περάσει από πάνω στην επόμενη Άγγελε.Από αυτά που ακούω Κυριάκο από τους λοιπούς εδώ μέσα μάλλον δεν το πλένεις πολύ.Όλοι σε έχουν(έτσι λένε) στις βόλτες.

Τι δηλαδή πελάτης???Από αυτά που ακούω Κυριάκο από τους λοιπούς εδώ μέσα μάλλον δεν το πλένεις πολύ.Όλοι σε έχουν(έτσι λένε) στις βόλτες.
Θα ελεγα καμμενα απο καποιο καθαριστικο.Δυσκολα επανερχονται.Να εδώ μερικά![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk