KostasT
old member
Πότε θα σε δω να σε κεράσω λουκουμάδες;Σειρά έβγα όξω,βρες έναν προσφάτως εμβολιασμένο και πες του να ακουμπήσει το μπράτσο του στην πόρτα.
Γκαραντίί σε λέω.

Πότε θα σε δω να σε κεράσω λουκουμάδες;Σειρά έβγα όξω,βρες έναν προσφάτως εμβολιασμένο και πες του να ακουμπήσει το μπράτσο του στην πόρτα.
Γκαραντίί σε λέω.

Αυτό θα έλεγα κι εγώ Σάββα. Το μυαλό μου πήγε στη μπαταρία!Δοκίμασε και με βγαλμένο τον πόλο της μπαταρίας μήπως ανοίξει από μέσα. Μήπως την έχει κολλήσει κλειστή και εκτός ρεύματος την ανοίξει χειροκίνητα.
Ειναι μηχανικο το προβλημα και οχι ηλεκτρονικο...αυτο το ελατηριο κρατα κλειστο το κλειστρο και δεν το αφηνει να επιστρεψει εντελως στην αλλη θεση...γι αυτο το βγαζαμεΔεν υπάρχει η περίπτωση να έχασε η πόρτα την εντολή;
Να διορθωθεί δλδ με διαγνωστικό;
Θα το χώσω στο χειρουργείο κανονικά.Δυστυχως οσοι ειχαν ερθει αναγκαστηκαν να ανοιξουν ταπετσαρια...
Μπα δεν έχει τέτοια εντολή το VAG COM.Δεν υπάρχει η περίπτωση να έχασε η πόρτα την εντολή;
Να διορθωθεί δλδ με διαγνωστικό;
Ακριβώς.Ειναι μηχανικο το προβλημα και οχι ηλεκτρονικο...αυτο το ελατηριο κρατα κλειστο το κλειστρο και δεν το αφηνει να επιστρεψει εντελως στην αλλη θεση...γι αυτο το βγαζαμε
Μπορει να ξεκλειδωσε με ΠΟΛΛΕΣ επαναληψεις με το κλειδι αλλα ΜΠΟΡΕΙ δεν ειναι σιγουρο
Πονουν εκει αυτες οι κλειδαρες...διναμε 20-30 κλειδαριες καθε μερα
Ευχαριστώ Γιάννο, θα ξεμπλέξω φίλε μου, τίποτα δεν είναι άφτιαχτο σιγά σάμπως πρώτη φορά θα τα ανοίξω?Μακάρι να ξεμπλέξεις όσο πιο ανώδυνα φιλε
Το ξέρω, εσένα για Χονταίο σε έχω κόψει ΚΑΙ στο αμάξι (κάνω λάθος?) για το δουκάτι το λέω ......... δεν εχω ιταλικο αυτοκινητο ..... καρντια μου .....!![]()
![]()

Το ξέρω, εσένα για Χονταίο σε έχω κόψει ΚΑΙ στο αμάξι (κάνω λάθος?) για το δουκάτι το λέω .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....και αντί να πάρεις ένα σοβαρό ευρωπαϊκό μηχανάκι να ευχαριστηθεις οδηγημα πας και παίρνεις γιαπωνέζικες μετριότητες ....! 
Σε συγκριση με το τι μπουρουχα εβγαλαν απ το 2005 και μετα...καλο ειναι..... Εμ! αντί να πάρεις ένα σκυλί γιαπωνέζικο Ι.Χ. , μέχρι το 2000 που προλαβαινες , παίρνεις γερμανικη μπουρουχα ........και αντί να πάρεις ένα σοβαρό ευρωπαϊκό μηχανάκι να ευχαριστηθεις οδηγημα πας και παίρνεις γιαπωνέζικες. μετριότητες ....!
![]()
Η Ιαπωνία είναι στην Ευρώπη; Στέλιο για μένα τα αυτοκίνητα είναι ιταλικά(alfa romeo ole) και μηχανάκια ιαπωνικά(kavlasaki ole ole).... Εμ! πάρε ένα σκυλί γιαπωνέζικο Ι.Χ. ,.....και να πάρεις ένα σοβαρό ευρωπαϊκό μηχανάκι γιαπωνέζικo.
![]()

Και ιαπωνικά μοτορια που συναρμολογουντε στο Ιταλια τι είναι για σένα Άγγελε;Η Ιαπωνία είναι στην Ευρώπη; Στέλιο για μένα τα αυτοκίνητα είναι ιταλικά(alfa romeo ole) και μηχανάκια ιαπωνικά(kavlasaki ole ole)![]()
![]()
Αφού πλέον δεν υπάρχουν σύνορα σε μοτό και αυτοκίνητα φίλε. Όλα τα ιαπωνικά συναρμολογούνται σε 'άλλες χώρες για φθηνά εργατικά. Γιατί τα ευρωπαικά της τουρκίας τι σου λένε;Και ιαπωνικά μοτορια που συναρμολογουντε στο Ιταλια τι είναι για σένα Άγγελε;
Όχι όλα. NC και CBR απ όσο ξέρω είναι σε Ιαπωνικά χέρια.Αφού πλέον δεν υπάρχουν σύνορα σε μοτό και αυτοκίνητα φίλε. Όλα τα ιαπωνικά συναρμολογούνται σε 'άλλες χώρες για φθηνά εργατικά. Γιατί τα ευρωπαικά της τουρκίας τι σου λένε;
Τζαπάνι - σχιστομάτικο το επόμενο, προλαβαίνω μια χαρά αλλά αν υπάρχει τζαπάνι τζαπάνι και όχι τζαπάνι μαϊμού τέρκυ κλπ, όσο αφορά δε τα μοτοσακά κάτσε εσύ στην καρμπονάρα σου στατικά ονειρευόμενος ότι δουλεύει και απόλαυσε τα ταξίδια σου καθώς επίσης την καθημερινότητά σου με τις γιαπωνέζικες μετριότητες του πάω παντού για πάντα και έχω ήσυχο το κεφάλι μου ! Αν χαλάσει δε θα φτιαχτεί, δεν θα ψάχνεσαι κανά εκατομμύριο χρόνια και αν. Ταλαίπωρο ιταλοφανάκι !.... Εμ! αντί να πάρεις ένα σκυλί γιαπωνέζικο Ι.Χ. , μέχρι το 2000 που προλαβαινες , παίρνεις γερμανικη μπουρουχα ........και αντί να πάρεις ένα σοβαρό ευρωπαϊκό μηχανάκι να ευχαριστηθεις οδηγημα πας και παίρνεις γιαπωνέζικες μετριότητες ....!
![]()

Σωστότατος Μπαμπίνο, τόπιασες με την μία γιατί αγοράσθηκε, καθαρίζεις όσους θέλεις, φόρτωμα πίσω και άντε γεια !Σε συγκριση με το τι μπουρουχα εβγαλαν απ το 2005 και μετα...καλο ειναι.
Βαζεις και 2 πτωματα στο πορτμπαγκαζ

Και αυτοί πάνε Νότη, προ πολλού.Είχε καμιά 20αρια χρόνια φίλος ένα Opel Astra.
Το πίσω δεξί τζάμι ήταν μονίμως χαλασμένο...
Όχι όλα... Το diesel passat του 04 που είχα δεν είχα πρόβλημα ποτέ με παράθυρα κ κλειδαριές..Τζαπάνι - σχιστομάτικο το επόμενο, προλαβαίνω μια χαρά αλλά αν υπάρχει τζαπάνι τζαπάνι και όχι τζαπάνι μαϊμού τέρκυ κλπ, όσο αφορά δε τα μοτοσακά κάτσε εσύ στην καρμπονάρα σου στατικά ονειρευόμενος ότι δουλεύει και απόλαυσε τα ταξίδια σου καθώς επίσης την καθημερινότητά σου με τις γιαπωνέζικες μετριότητες του πάω παντού για πάντα και έχω ήσυχο το κεφάλι μου ! Αν χαλάσει δε θα φτιαχτεί, δεν θα ψάχνεσαι κανά εκατομμύριο χρόνια και αν. Ταλαίπωρο ιταλοφανάκι !![]()
Δεν μας είπες όμως Ιταλόφιλε, Χόντα έχεις και αμάξι?
Για πε και άσε τις υπεκφυγές όταν πιάνεσαι στην φάκα !
Υ.Γ. Τα Σουτζούκι πού φτιάχνονται τα κουτιά ρε παιδιά ? Το VITARA ας πούμε, ξέρει κανείς?
Σωστότατος Μπαμπίνο, τόπιασες με την μία γιατί αγοράσθηκε, καθαρίζεις όσους θέλεις, φόρτωμα πίσω και άντε γεια !
Και που από μοτέρ ο 20V T μαμάει λέμε, από το 5 και μετά ούτε να τους δω δεν θέλω τους λαδοπόντικες κινητήρες τους.
Κοινό βέβαια σε όλο το μερκελογκρουπ τα παράθυρα που πέφτουν γιατί σπάει ένα πλαστικό τσουτσούνι και οι ηλεκτρομαγνητικές στις πόρτες τους.
Αν σου πω ότι ένας μεγάλος λόγος που πήρα το συγκεκριμένο ήταν επειδή το προτίμησαν πολύ οι ταξιτζήδες?Όχι όλα... Το diesel passat του 04 που είχα δεν είχα πρόβλημα ποτέ με παράθυρα κ κλειδαριές..
Tη δεκαετία 90 όλα καλά ήταν..
Για τζαπαν
.. Το χειρότερο taxi αυτής της era ηταν το corolla του 07.,(από όλα όχι μονο απ τα τζαπαν... Τριμπουρδελο... οικονομική καταστροφη) ενώ το καλύτερο το avensis μέχρι και το 02.Το αβενσιε 03 είχε δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο σκυλί του πολέμου, αλλά έπαιξε μπαλίτσα..
Πολύ αμφιβάλλω λοιπόν για τα καινούρια τζαπαν..απ το καλύτερο ever... Στο χειρότερο!
Δεν ξέρω βρε σαββα..εχω σταματήσει να ασχολούμαι. Το avensis πάντως ο παλιός ο σκύλος, εγγλέζικος ήταν, όπως και η στρογγυλοφαναρη κορολλα του 98.Αν σου πω ότι ένας μεγάλος λόγος που πήρα το συγκεκριμένο ήταν επειδή το προτίμησαν πολύ οι ταξιτζήδες?
Και να πω ότι εκτός από τα παράθυρα και την κλειδαριά κιχ δεν έχει κάνει φτου να μη το ματιάξω μέχρι σήμερα σε αντίθεση με Αβένσις φίλου που τα πήραμε τότε ταυτόχρονα σχεδόν που τούβγαλε της Παναγιάς τα μάτια, σπασμένα φανάρια στις βάσεις, ράγισμα ταμπλώ και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, τάπαιξε ενώ το προηγούμενο ήταν σκυλί του πολέμου. Το νέο Εγγλέζικο το παλιό Γιαπωνέζικο.
Εντυπωσιακό το πασάτ που δεν τάβγαλε σε σένα, σε άλλον φίλο τον ξέσκισε αλλά τέλος πάντων το ερώτημα που με ενδιαφέρει Μπαμπίνο εσύ πούσαι ψαχτήρι είναι αν το Σουζούκι Βιτάρα είναι τζαπάν ή μπα?
Άστο φίλε το 5άρι, πάει το λάδι σύννεφο, κλάφτα Χαράλαμπε, προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ξαναπάρω από δαύτους όταν αλλάξω.Δεν ξέρω βρε σαββα..εχω σταματήσει να ασχολούμαι. Το avensis πάντως ο παλιός ο σκύλος, εγγλέζικος ήταν, όπως και η στρογγυλοφαναρη κορολλα του 98.
Tα Octavia τα προτιμούσαν οι ταριφες λόγω χρηματοδοτικου..Είχα και γω πριν το passat . Τίμιο ελαφρύ αμάξι, χωρίς ακριβές ζημιές, αλλά avensis δεν ήταν.
To μετέπειτα Octavia 5 ειχε τα θεματα του και το αυτόματο dsg άστα να πάνε.