N
notakos600
Guest
Αν δεν κάθονται στη πηγή, τότε δεν υπάρχει κανείςΚαι δεν έχει και πυρροφυλακες το χειμώνα να μας κυνηγάνε μέσα από τις μπάρες!! Φύγαμε Νότη!!!

Αν δεν κάθονται στη πηγή, τότε δεν υπάρχει κανείςΚαι δεν έχει και πυρροφυλακες το χειμώνα να μας κυνηγάνε μέσα από τις μπάρες!! Φύγαμε Νότη!!!
Καλα από αυτούς τους κάτω εύκολα τους την κάνεις, το θέμα είναι μη σε δει κανείς από κάνα πυροφυλακιο στις κορφές και δώσει σήμα στους κάτω!!!!Αν δεν κάθονται στη πηγή, τότε δεν υπάρχει κανείς![]()
Φιλε αν βρω τιποτα ψιλοτακουνα...... να ερθω???Η δική μου αγαπημένη είναι από Φυλή προς Δερβενοχωρια με πολύ ωραίο μέρος για ξεκούραση στη πηγή με τα έλατα, εκεί που ξεκινάει ένας από τους πολλούς χωματόδρομους που μπαίνεις στη Πάρνηθα.
Επιστροφή από Δερβενοχωρια για Μάγουλα και Ελευσίνα ή να χαθούμε στα βουνά για όποιον έχει τακουνατα...
Αγαπημένε χαθήκαμε τελείως όμως.Φιλε αν βρω τιποτα ψιλοτακουνα...... να ερθω???![]()
Σε έχω δει να πηγαίνεις κομμάτια στο βουνό...Καλα από αυτούς τους κάτω εύκολα τους την κάνεις, το θέμα είναι μη σε δει κανείς από κάνα πυροφυλακιο στις κορφές και δώσει σήμα στους κάτω!!!!![]()
Ξεβιδωνω πινακίδα και φύγαμε τότε Νότη!!! Χαχαχα!!!Σε έχω δει να πηγαίνεις κομμάτια στο βουνό...
Ναι, τι?![]()
![]()
Αν αποφασίσεις να πας βόλτα στην Όθρυ πες το μου να σου βγάλω διαδρομές.Όταν φύγουν τα SMS, εγω θα έχω το αργότερο στις 7 το πρωί μίζα. Και όχι το κρύο δεν θα σταματήσει...2 χειμώνες ντελίβερι έφαγα στην μάπα εγω και το Addressακι, έχουμε γίνει κομάντο πλέον λέμε...
Σίγουρα μια ωραία βόλτα θα ήτανε να ανέβω απο Λεχώνια στον Άγιο Βλάσιο και απο εκεί ως Μηλιές και όλο όλο ευθεία μέχρι Κισσό...μετά Χάνια και πίσω στον Βόλο. Σίγουρα θα κάψω ένα ντεπόζιτο βενζίνη αλλά αυτά τα 4-5€ θα αξίζουν...
Και γιατί όχι και μια βόλτα προς Ανάβρα στον Όθρυ; Είναι 70χλμ διαδρομή αλλά απο Αλμυρό και μετά ξεκινάει η ομορφιά. Ο Όθρυς είναι όμορφο βουνό...
Tασο, πήγαινε μέχρι την Γλύφα και πέρασε απέναντι Β.Ευβοια , ανέβα μέχρι τους καταράκτες του Δριμώνα, θα σου φύγει το κεφάλι από την ομορφιά....Όταν φύγουν τα SMS, εγω θα έχω το αργότερο στις 7 το πρωί μίζα. Και όχι το κρύο δεν θα σταματήσει...2 χειμώνες ντελίβερι έφαγα στην μάπα εγω και το Addressακι, έχουμε γίνει κομάντο πλέον λέμε...
Σίγουρα μια ωραία βόλτα θα ήτανε να ανέβω απο Λεχώνια στον Άγιο Βλάσιο και απο εκεί ως Μηλιές και όλο όλο ευθεία μέχρι Κισσό...μετά Χάνια και πίσω στον Βόλο. Σίγουρα θα κάψω ένα ντεπόζιτο βενζίνη αλλά αυτά τα 4-5€ θα αξίζουν...
Και γιατί όχι και μια βόλτα προς Ανάβρα στον Όθρυ; Είναι 70χλμ διαδρομή αλλά απο Αλμυρό και μετά ξεκινάει η ομορφιά. Ο Όθρυς είναι όμορφο βουνό...
Να προσθέσω, πως μια πιο ολοκληρωμενη διαδρομή θα ήταν αν συνεχιζαμε προς Ερυθρές, Πλαταιές και Άγιο Βασίλειο, όλη η διαδρομή από ορεινούς δρόμους και χωριά.You are right mate.
Εδώ η διαδρομή:
https://www.google.gr/maps/dir/Φυλή/Δερβενοχώρια/@38.165643,23.5067806,30015m/data=!3m1!1e3!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x14a1a14abeb5a7e1:0xb76da781926f46af!2m2!1d23.6690367!2d38.102909!1m5!1m1!1s0x14a1077192e6f4eb:0xe355f2b0e5a53da2!2m2!1d23.5014213!2d38.2216703?hl=el
Κι εδώ η πηγή:
https://www.google.gr/maps/dir/Φυλή/Δερβενοχώρια/@38.1445011,23.6329732,1876m/data=!3m1!1e3!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x14a1a14abeb5a7e1:0xb76da781926f46af!2m2!1d23.6690367!2d38.102909!1m5!1m1!1s0x14a1077192e6f4eb:0xe355f2b0e5a53da2!2m2!1d23.5014213!2d38.2216703?hl=el
Εκεί, ενώ ο δρόμος φαίνεται ανηφορικός, τα αυτοκίνητα αρχίζουν να επιταχύνουν σαν να πρόκειται για… κατηφόρα!δεύτερο καφεδάκι στην Πεντέλη στην πηγή Καρακαντά / Πηγή Πύριζα
Έτσι είναι, όπως κ στον απέναντι δρόμο που έρχεται από Δροσιά για Άγιο Πέτρο.Εκεί, ενώ ο δρόμος φαίνεται ανηφορικός, τα αυτοκίνητα αρχίζουν να επιταχύνουν σαν να πρόκειται για… κατηφόρα!
Έτσι λένε ? ! ?
Τη διαδρομή την έκανα με ποδήλατο, πρίν έναν χρόνο ακριβώς.Η δική μου αγαπημένη είναι από Φυλή προς Δερβενοχωρια με πολύ ωραίο μέρος για ξεκούραση στη πηγή με τα έλατα, εκεί που ξεκινάει ένας από τους πολλούς χωματόδρομους που μπαίνεις στη Πάρνηθα.
Επιστροφή από Δερβενοχωρια για Μάγουλα και Ελευσίνα ή να χαθούμε στα βουνά για όποιον έχει τακουνατα...
Παρεπιπτόντως, δεξιά από τη ρεματιά υπάρχει ένας καταπληκτικός χωματόδρομος που χώνεται στη ζούγκλα!Το κιόσκι στη ρεματιά Βαρνάβα κάθε χρόνο τους χειμερινούς μήνες είναι κλειστό αλλά οι πάγκοι είναι εκεί και μας περιμένουν!!!
Σεϊκερ καφέ και νερό από τη ρεματιά!!!![]()
Η διαδρομή αυτή είναι όλη άσφαλτος.Μια άλλη ιδέα που μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα με τη συνοδεία βόλτας φυσικά το Εγκοιλο Χάος στο Λαύριο όπως επίσης και τον ναό της Αρτέμιδος στη Βραυρώνα, με αρκετές ποικιλίες διαδρομών και περιοχές που περνάμε!!!