angelthing
member
- Μοτοσυκλέτα
- Tracer 9, F700GS, CRF300L
- Όνομα
- Angelos
Καθώς κατά τα φαινόμενα η φάση του εγκλεισμού μας κάνει κακό στην ψυχολογία και πριν το παρακάνουμε εργόχειρο (όπως σε κάποια - κάποια τόπικ), προτείνω να γράψουμε τις αγαπημένες μικρές μας βόλτες εντός νομού που βρίσκεται ο καθείς - γιατί μάλλον προς εκεί το πάμε όταν θα μπορούμε. Οπότε ευελπιστώ να παίξουν και ιδέες που μπορεί κανείς να μην έχει υπόψη.
Και ξεκινώ με μια από τις πολύ κοντινές μου στην Αττική (<80km) για καφεδάκι στη ρεματιά Βαρνάβα - τώρα θα τον έχουμε μαζί μας σε θερμοσάκι αν τον θέμε ζεστό - και φαγητό ή δεύτερο καφεδάκι στην Πεντέλη στην πηγή Καρακαντά / Πηγή Πύριζα. Και το φαγητό πάλι μαζί μας θα πρέπει να το έχουμε προφανώς. Εναλλακτικά το σκέπτομαι να έχω μαζί γκαζάκι, καφέ, φαγητό και σκεύη και να ρίξω ψιλο προετοιμασία στα μέρη τα εκτός .......
Κάπως έτσι βασικά:
Βολτούλα
Αφετηρία και τέρμα κοντά στο σπίτι μου αλλά προφανώς αυτό τροποποιείται .......
Και ξεκινώ με μια από τις πολύ κοντινές μου στην Αττική (<80km) για καφεδάκι στη ρεματιά Βαρνάβα - τώρα θα τον έχουμε μαζί μας σε θερμοσάκι αν τον θέμε ζεστό - και φαγητό ή δεύτερο καφεδάκι στην Πεντέλη στην πηγή Καρακαντά / Πηγή Πύριζα. Και το φαγητό πάλι μαζί μας θα πρέπει να το έχουμε προφανώς. Εναλλακτικά το σκέπτομαι να έχω μαζί γκαζάκι, καφέ, φαγητό και σκεύη και να ρίξω ψιλο προετοιμασία στα μέρη τα εκτός .......
Κάπως έτσι βασικά:
Βολτούλα
Αφετηρία και τέρμα κοντά στο σπίτι μου αλλά προφανώς αυτό τροποποιείται .......