Δευτερα 6 το πρωι ληξη lockdown, 06:05 φυγαμεεεεεεεεε........BikeBikeBikeΑν λήξει το εμπάργκο στιις 7 τότε 8 φύγαμε!!
Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Δευτερα 6 το πρωι ληξη lockdown, 06:05 φυγαμεεεεεεεεε........BikeBikeBikeΑν λήξει το εμπάργκο στιις 7 τότε 8 φύγαμε!!
Αυτά σταματάνε με το τέλος του lockdown λογικά.Το θέμα είναι παιδιά να σταματήσουν και τα μηνύματα για τις μετακινήσεις. Αν υπαρχουν αυτά δυστυχώς ούτε τότε μπορούμε να πάμε νόμιμα έστω και εντός νομού.
Δευτερα 6 το πρωι ληξη lockdown, 06:05 φυγαμεεεεεεεεε........BikeBikeBike
Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Ω ναι...!!!Είμαι απόγευμα στη δουλειά, οπότε έχω το πρωινό ελεύθερο!
Χτυπάμε ένα Οβρεόκαστρο για ζεσταμα..
Ωραία!Κάποιες πρόχειρες!!! :p όπου η μία μπορεί να γίνει συνέχεια της άλλης!!
Να το κάνουμε Attika run φάση δηλαδή!!!
Καμία 150αρια η κάθε μία κάνα 3ωρακι X 2 αν ενωθούν!!!! Και φυσικά άπειρες επιλογές στα αξιοθέατα !!!
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Πάνο οι χωμάτινες είναι χωρίς χάρτες!!Ωραία!
Απ'ότι βλέπω... μόνο άσφαλτος.
Εννοείται Πάνο ότι θέλουμε και χώμα!!!!Σωστά!
Αν θέλετε χώμα πάντως.... έχω καλές προτάσεις!
Απο 7 του μηνου εχω αδεια (1 εβδομαδα), αν δεν υπαρχει sms. Τοτε............BikeBikeBike, Εστω εντος Αττικα!!!!!. Με το προγραμμα σου Αποστολε πρωι θα φευγουμε βραδυ θα γυριζουμε!!!!Κάποιες πρόχειρες!!! :p όπου η μία μπορεί να γίνει συνέχεια της άλλης!!
Να το κάνουμε Attika run φάση δηλαδή!!!
Καμία 150αρια η κάθε μία κάνα 3ωρακι X 2 αν ενωθούν!!!! Και φυσικά άπειρες επιλογές στα αξιοθέατα !!!
![]()
Google Maps
![]()
Google Maps
Αν βάλουμε και μερικά ακόμα 36ωρο το κάνουμε άνετα!!!!! :pΑπο 7 του μηνου εχω αδεια (1 εβδομαδα), αν δεν υπαρχει sms. Τοτε............BikeBikeBike, Εστω εντος Αττικα!!!!!. Με το προγραμμα σου Αποστολε πρωι θα φευγουμε βραδυ θα γυριζουμε!!!!![]()
Ωραίοι!!!Απο 7 του μηνου εχω αδεια (1 εβδομαδα), αν δεν υπαρχει sms. Τοτε............BikeBikeBike, Εστω εντος Αττικα!!!!!. Με το προγραμμα σου Αποστολε πρωι θα φευγουμε βραδυ θα γυριζουμε!!!!![]()
Την Κυριακή πήγαν Πάρνηθα φίλοι.. Γινόταν χαμός από κόσμο.
Επιτρεπεται..
Σημερα ανεβηκα και γω.Οι ραμπες για Φλαμπουρι κ Μολα ειναι κλειστες, ολα τ αλλα ως ειχαν
Ξελαμπικαρα!