Την Κυριακή πήγαν Πάρνηθα φίλοι.. Γινόταν χαμός από κόσμο.
Επιτρεπεται..
Σημερα ανεβηκα και γω.Οι ραμπες για Φλαμπουρι κ Μολα ειναι κλειστες, ολα τ αλλα ως ειχαν
Ξελαμπικαρα!
Εξαρτάται.. Άμα καβαλησεις και πέσεις σε μπλόκο στο.. αλεποχωρι, τι θα τους πεις;. Ενώ στο κοντινό βουνό πας για τρεξιμοΝομίζω πως αν κάποιος πάει βόλτα εντός Αττικής, σε ερημικά μέρη, δεν θα τον ενοχλήσει κανείς.
Από αύριο έχω άδεια ως την Κυριακή.
Σκέφτομαι ένα πρωινό να κάνω μια εξόρμηση off road στον Υμηττό.
Θέλει να έρθει κάποιος;
Κάθε μέρα βγαίνω για ποδήλατο κ δεν βλέπω άνθρωπο.
Δεν μιλάω για τόσο μακριά.Εξαρτάται.. Άμα καβαλησεις και πέσεις σε μπλόκο στο.. αλεποχωρι, τι θα τους πεις;. Ενώ στο κοντινό βουνό πας για τρεξιμο
Το ιδιο ισχυει και για εμας πολυ χαλαρα τα πραματα Αιτωλοακαρνανια και καποιοι φιλου που πηγαν δε βρηκαν τιποτα πουθενα ;)Εγω ολο αυτο το διαστημα πηγαινω μονος μου,κυριως βραδυ, και δεν με εχει σταματησει κανενας.Πολλες φορες με χαιρετανε κιολας.
Σε εμας δεν ασχολειτε κανενας αν δεν προκαλεις.
Είναι πολλά τα 300 τζάμπα και βερεσέ...δεν ξέρω.
Έρχομαι...300 το πρόστιμο, 300 που θα μας δώσουνε = 0 και μένει και η βόλτα !Εμας μας δινουν 300 αν δεν κανουμε φασαρια.
BikeΝα τα στολίσουμε και να βγούμε μοτοβόλτα παγανιά ?"Είναι πολλά τα λεφτά Αρη"
Με βλέπω παραμονές και ανήμερα να έχω καβατζωσει ένα κουτί γλυκά στο ντεπόζιτο πάνω και να αλωνίζω όλο το νομό όλη μέρα !!!![]()
Μετακινήσεις για αγορές με SMS Β2 και με δικαιολογητικά την απόδειξη αγοράς που θα σου στέλνει ηλεκτρονικά το κατάστημα για να παραλάβεις !! Πάνο νομίζω ότι το συζητάνε ακόμα για το αν παραμονή και ανήμερα αφήσουν τις μετακινήσεις free (μέχρι 9 άτομα) εντός νομούΚάτι άκουσα το απόγευμα από τον Άδωνι, πώς θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.
Δεν ξέρω τι εννοεί ακριβώς.
Μήπως κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο;
Εννοεί μόνο για να ψωνίσουμε;
Αν όντως ισχύει αυτό, θεωρητικά θα μπορούμε να πάμε βόλτα εντός Αττικής...νομίζω...;;;;
Την πατήσαμε δηλαδή...Μετακινήσεις για αγορές με SMS Β2 και με δικαιολογητικά την απόδειξη αγοράς που θα σου στέλνει ηλεκτρονικά το κατάστημα για να παραλάβεις !! Πάνο νομίζω ότι το συζητάνε ακόμα για το αν παραμονή και ανήμερα αφήσουν τις μετακινήσεις free (μέχρι 9 άτομα) εντός νομού
Πχ δύο οικογένειες η μία μένει Γλυφάδα η αλλη Κηφισιά, θα μπορέσουν να περάσουν μαζι τις γιορτές, αλλά ακόμα υπό σκέψη!!
Για βόλτα πιστεύω ακόμα θέλουμε καιρό!!
Άθληση εντός ορίων Περιφέρειακης ενότητας όπου ανήκεις συνεχίζει να ισχύει!!