Πάνο εκεί από πίσω είναι και οι Ράθες, όμορφο τοπίο με τις λιμνουλες!!Παρεπιπτόντως, δεξιά από τη ρεματιά υπάρχει ένας καταπληκτικός χωματόδρομος που χώνεται στη ζούγκλα!
Και οι χωματοδρομοι πιο κάτω καταλήγουν γύρω από τη λίμνη Μαραθώνα!!!
Πάνο εκεί από πίσω είναι και οι Ράθες, όμορφο τοπίο με τις λιμνουλες!!Παρεπιπτόντως, δεξιά από τη ρεματιά υπάρχει ένας καταπληκτικός χωματόδρομος που χώνεται στη ζούγκλα!
Πάνο εκεί από πίσω είναι και οι Ράθες, όμορφο τοπίο με τις λιμνουλες!!
Η πρώτη μπάρα κάτω στη πηγή είναι ανοικτή, με τις άλλες μέσα δεν ξέρω τι γίνεται και ειδικά με τους δρόμους που πάνε προς Αγ Τριάδα και σανατοριο!Από Πηγή δεν έχει μπάρα απ'ότι θυμάμαι.
Κ αν χωθείς στους χωματόδρομους δεν βρίσκεις ψυχή.
Αν είχα το crypton πέρυσι αντί για το ποδήλατο, θα τα είχα οργώσει όλα.
View attachment 23350View attachment 23351View attachment 23350View attachment 23351
Αριστερά δεν έχω πάει.Η πρώτη μπάρα κάτω στη πηγή είναι ανοικτή, με τις άλλες μέσα δεν ξέρω τι γίνεται και ειδικά με τους δρόμους που πάνε προς Αγ Τριάδα και σανατοριο!
Υπάρχει και η επιλογή να πάμε αριστερά προς Αγ Παρασκευή και να βγούμε Σκούρτα ή Αυλώνα!!
Που είναι αυτό;Ράθες πήγα πρίν λίγο καιρό!
Δυστυχώς δεν έχει βγει κάτι που να μας καλύπτει σε όλα ρε γαμωτο, οπότε μόνο με 2-3 διαφορετικά μηχανάκια αν υπάρχει η δυνατότητα θα κάνουμε δουλειά!!Ρε πο@στη μου άμα δε σε θελει
Δώσαμε τα ονοφφ να πηγαίνουμε μακριά και τώρα θα μείνουμε με το πουλί στο χερι
Πολλές ωραίες επιλογές δυστυχώς για μετά τις 7/12 μιας και θα έχουμε lockdown τουλάχιστον μεχρι τότε.
Αν λήξει το εμπάργκο στιις 7 τότε 8 φύγαμε!!Πάνο εκεί από πίσω είναι και οι Ράθες, όμορφο τοπίο με τις λιμνουλες!!
Όχι Πανό.Έχεις πάει πριν;
μαλιστα..εχω παει ..ηταν κατι πολωνοι με τις οικογενειες και ψηνανεΠίσω από το Φράγμα Μαραθώνα Μπάμπη.
Ωραία περιοχή.
Θα ξαναπάω για περαιτέρω εξερεύνηση
Ωραία φάση!μαλιστα..εχω παει ..ηταν κατι πολωνοι με τις οικογενειες και ψηνανε
το ποταμακι αυτο ηταν μετα το εκκλησακι ..οποιος περναγε φωτογραφιζοταν ως ηρωας..., επεσε και δουλεμα γιατι δεν ηθελα να βρεξω καλτσες..
απο ποιο σημειο ειχες μπει θυμασαι?Ωραία φάση!