Αλλαγή Trasnalp με νεώτερο μοντέλο V-Strom?

User V

Μαθουσάλας member
Πέτρο το πρώτο προτερήματα των σοφών,ήταν και είναι το καλό αυτί.Ένα καλό αυτί είναι ανώτερο από ένα καλό στόμα.Ο άνθρωπος που έχει μάθει πρώτα να ακούει και μετά να μιλά προοδεύει!!!!

Χαίρομαι που ακούμπησες την σκέψη σου σε εμάς..
Χαίρομαι που ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο...
Χαίρομαι που έχεις καλό αυτί(!!! ) και μέσω των παιδιών cdefg πήρες ένα πολύ καλό μηχανάκι!

Να το χαρείς ρε παιδί!!Ασφαλή χιλιόμετρα,πολλά χαμόγελα και συναισθήματα να βγουν μαζί της..

Smileys drinking beer Emoticon

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Καλοριζικο το νεο μοτορι Πετρο καλοστριφτο και καλοταξιδο Smileys drinking beer Emoticon
Πολλα μπραβο στους συντροχους για την βοηθεια που σου προσφεραν Smileys drinking beer Emoticon

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Να σας ενημερώσω λοιπό παιδιά τί έγινε τελικά και με μένα.

Άκουσα προσεκτικά όλες τις συμβουλές σας και νομίζω ότι βρήκα την χρυσή τομή με την βοήθεια και της τύχης βεβαίως βεβαίως...ooops

Λοιπόν δεν πήγα από έμπορο τελικά και πούλησα την δικιά μου μηχανή σε ιδιώτη μέσα σε δύο μέρες Smileys drinking beer Emoticon

Την ίδια στιγμή βρήκα με τη βοήθεια του φίλου Παντέλη από το φόρουμ ένα διαμαντάκι στην Καβάλα το οποίο θα αγοράσω και αν όλα είναι καλά σήμερα θα γίνει και η μεταβίβαση. Είναι ένα V-Strom του 2008 με μόνο 17.000 χιλ. χιλιόμετρα από ιδιώτη και είναι σαν καινούριο και με την βούλα μηχανικού μιας και εγώ είμαι ολίγον τί άσχετος από αυτά.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας και τις συμβουλές σας.

Επίσης θα ήθελα να να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους @stavrouliasp, @VKon, @esel (και τον Δημήτρη από Κομοτηνή που δεν ξέρω ποιο είναι το username του), @Aggelos 1969 που ο καθένας από την πλευρά μου μου πρόσφεραν απλόχερα την βοήθειά τους και κινητοποιήθηκαν ώστε να είμαι στη φάση σήμερα να είμαι έτοιμος να πάρω το καινούριο διαμαντάκι.

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για όλα και εύχομαι κάποια στιγμή να σας το ανταποδώσω.
Αυτό είναι η motoparea για μένα. Μία παρέα ανθρώπων με αγάπη για τις μηχανές με πλάκες και χαβαλέ αλλά και σεβασμός, αλληλεγγύη και βοήθεια ο ένας για τον άλλον και όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες να πίνουμε και τις μπυρίτσες μας.

View attachment 26508View attachment 26509
Τούμπανο το μωρό, να το λιώσεις σου εύχομαι και χρωστάς μπύρες...

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Πετραν να του πιεις τα αιμα οσο δεν πάει ....
καλοταξιδοι και τα δυο σας και αγρατζουνιστοι.....
περιμενω κερασμα ....να μην ξεχνιομαστε... Tooth Tooth Tooth
Σ'ευχαριστώ για όλα Στέλιο! Εννοείται έχει κέρασμα με την πρώτη ευκαιρία!

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Πέτρο το πρώτο προτερήματα των σοφών,ήταν και είναι το καλό αυτί.Ένα καλό αυτί είναι ανώτερο από ένα καλό στόμα.Ο άνθρωπος που έχει μάθει πρώτα να ακούει και μετά να μιλά προοδεύει!!!!

Χαίρομαι που ακούμπησες την σκέψη σου σε εμάς..
Χαίρομαι που ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο...
Χαίρομαι που έχεις καλό αυτί(!!! ) και μέσω των παιδιών cdefg πήρες ένα πολύ καλό μηχανάκι!

Να το χαρείς ρε παιδί!!Ασφαλή χιλιόμετρα,πολλά χαμόγελα και συναισθήματα να βγουν μαζί της..

Smileys drinking beer Emoticon
Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για τις ευχές και για τις συμβουλές σας! Ισχύει αυτό... Όταν σκέφτονται περισσότερα μυαλά με καλή πρόθεση πάντα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από ένα μυαλό!

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας! Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να την χαρώ στο έπακρο!

Να έχουμε όλοι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Μόλις φορτώθηκε το μεκανάκι! Bike Bike Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

IMG-a9e7fb43c063b714297a8eeffeff4fc8-V.jpgIMG-502472ef6ff9d6993d4c17604a859672-V.jpg

stavrouliasp

new member
Με το καλό να την παραλάβεις Πέτρο. Καλύτερα να μη την αφήσεις πολύ στη μεταφορική (αν είναι δυνατόν να την παραλάβεις και όταν φτάσει) και έλεγχος καλός γύρω γύρω μην έχουν σπάσει τίποτα κατά τη μεταφορά.

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Έχεις απόλυτο δίκιο Παντελή! Μόλις φτάσει αμέσως θα φύγω να την πάρω. Έχω κανονίσει από τώρα με την δουλειά ή Δευτέρα ή Τρίτη όποτε φτάσει αμέσως να πάρω άδεια και να φύγω!

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας! Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να την χαρώ στο έπακρο!

Να έχουμε όλοι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Μόλις φορτώθηκε το μεκανάκι! Bike Bike Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

View attachment 26582View attachment 26583
και νέες λαστιχάρες! καλόστριφτες....

michelin pilot?

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Καλοτάξιδο, να το χαρείς στο έπακρο Bike με το καλό να παραλάβεις
όπως λέει και ο απο πάνου ωραίο δέσιμο και ωραία παλλετίτσα μοτομεταφοράς, κράτα στοιχεία του μεταφορέα

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
και νέες λαστιχάρες! καλόστριφτες....

michelin pilot?
Δεν είμαι σίγουρος τί μάρκα είναι τα λάστιχα αλλά δεν είναι καινούρια. Είναι το πρώτο πράγμα που θα αλλάξω στην μηχανή μόλις έρθει. Ειναι αρκετά παλιά αλλά είναι σε πάρα πολύ κατάσταση γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε φυλαγμένο και δεν είχε κάνει σχεδόν καθόλου χιλιόμετρα. Αλλά πιστεύω ότι θα έχουν σκληρύνει με τον καιρό και δεν το ριψοκινδυνεύω.

Οπότε αν έχετε προτάσεις για καλά ελαστικά είμαι για ακόμα μια φορά ανοιχτός σε προτάσεις Yes

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Καλοτάξιδο, να το χαρείς στο έπακρο Bike με το καλό να παραλάβεις
όπως λέει και ο απο πάνου ωραίο δέσιμο και ωραία παλλετίτσα μοτομεταφοράς, κράτα στοιχεία του μεταφορέα
Ναι φαίνεται να είναι ωραία παλέτα στήριξης. Ναι θα τα πάρω τα στοιχεία της μεταφορικής αλλά έχω εμπιστοσύνη και στον προηγούμενο ιδιοκτήτη μιας και συνεργάζεται χρόνια με αυτή την μεταφορική λόγω της δουλειάς του.

stavrouliasp

new member
Δεν είμαι σίγουρος τί μάρκα είναι τα λάστιχα αλλά δεν είναι καινούρια. Είναι το πρώτο πράγμα που θα αλλάξω στην μηχανή μόλις έρθει. Ειναι αρκετά παλιά αλλά είναι σε πάρα πολύ κατάσταση γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε φυλαγμένο και δεν είχε κάνει σχεδόν καθόλου χιλιόμετρα. Αλλά πιστεύω ότι θα έχουν σκληρύνει με τον καιρό και δεν το ριψοκινδυνεύω.

Οπότε αν έχετε προτάσεις για καλά ελαστικά είμαι για ακόμα μια φορά ανοιχτός σε προτάσεις Yes
Με την ασφάλειά μας δεν παίζουμε οπότε καλά θα κάνεις. Προσωπικά ωστόσο αν ήταν εντός τετραετίας και γνωρίζοντας ότι η μηχανή ήταν σε κλειστό γκαράζ όλα τα χρόνια δε θα τα άλλαζα άμεσα. Για πιο παλιά δεν το συζητώ.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Τα λαστιχα απο της φωτο φαινονται καλα κοιτα ετος κατασκευης αν ειναι πανω απο πενταετια αλλαξε ταYes

Λεπτομερειες εδω www.elastikaleader.gr/symvoules-elastikon/dot

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Αν ήταν σε εσωτερικό χώρο δεν παθαίνουν τίποτα τα λάστιχα.
Τσεκαρεις με το χέρι αν έχουν ελαστικότητα και δεν έχουν γίνει ξερά. Φαίνεται με την μια. Αν δεν είναι ξερα και δεν έχουν ρωγμές, μην τα αλλάζεις.
Με την πρώτη γρήγορη βόλτα που θα φύγει η πάνω στρώση θα είσαι σαν καινούριος.

Άλλαξε τα μόνο αν έχει πάρει ο σκελετός τους επειδή καθόταν στο ίδιο σημείο για πολύ καιρό. Για κανέναν άλλο λόγο όπως τα βλέπω.

Τελευταία επεξεργασία:

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Τα λάστιχα απ'όσο ξέρω είναι από το 2012 (δεν ξέρω ποιο μήνα). Επίσης το παλικάρι που μου την έδωσε μου είπε από την πρώτη στιγμή ότι θα χρειαζόντουσαν μάλλον λάστιχα παρ'όλο που απ'ότι μου είπε ήταν σε εσωτερικό χώρο και δεν έχουν καθόλου σκασίματα.

Για τον λόγο αυτό σκεφτόμουν να τα αλλάξω μόλις την πάρω...

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
εαν ειναι του 12 μιλαμε για πανω απο 8 χρονια ....να τ αλλαξεις αμμεσα με δεδομενο οτι δεν ξερεις και το μηχανακι,,,,,,

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
ακριβώς γι'αυτό και εγώ σκεφτόμουν να τα αλλάξω άμμεσα... όσο καλά και να είναι δεν παύει να έχουν περάσει αρκετά παραπάνω χρόνια από το κανονικό.

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
ακριβώς γι'αυτό και εγώ σκεφτόμουν να τα αλλάξω άμμεσα... όσο καλά και να είναι δεν παύει να έχουν περάσει αρκετά παραπάνω χρόνια από το κανονικό.
Πέτρο και η δική μου γνώμη άλλαξε τα λάστιχα μόλις την πάρεις γιατί είναι θέμα ασφάλειας σου. Επίσης τσέκαρε τακάκια και υγρά φρένων γιατί αν είναι και αυτά πολυκαιρισμένα θα έχουν γίνει τσιμέντο καθώς και τα λάδια φίλτρα μπουζί . Bcdefgh Bcdefgh

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Πέτρο και η δική μου γνώμη άλλαξε τα λάστιχα μόλις την πάρεις γιατί είναι θέμα ασφάλειας σου. Επίσης τσέκαρε τακάκια και υγρά φρένων γιατί αν είναι και αυτά πολυκαιρισμένα θα έχουν γίνει τσιμέντο καθώς και τα λάδια φίλτρα μπουζί . Bcdefgh Bcdefgh
Το μηχανάκι πριν το παρω το είδε μηχανικός και μου είπε ότι όλα εκτός από τα λαστιχα είναι οκ. Αλλά και όταν το πάρω θα το πάω και σε συνεργείο για ένα γενικό έλεγχο μήπως χρειάζεται και κάτι ακόμα.

Top Bottom