Voge DS 900X

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
17 λ ντεπόζιτο έχει , καλούτσικα είναι .

Διάβασα το μεγκα τεστ του Μότο πάντως αναφέραν καποια σημαντικά αρνητικά , ένα εκ των οποίων όταν άλλαξαν ελαστικά σε πιο χωμάτινα το traction control πήγε περίπατο γιατί δεν μπορούσε να ‘’διαβασει’’ την νέα πρόσφυση με αποτέλεσμα να ενεργοποίητε στο άκυρο

kostas1971

new member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
VOGE 500DS
Όνομα
Κωστας
17 λ ντεπόζιτο έχει , καλούτσικα είναι .

Διάβασα το μεγκα τεστ του Μότο πάντως αναφέραν καποια σημαντικά αρνητικά , ένα εκ των οποίων όταν άλλαξαν ελαστικά σε πιο χωμάτινα το traction control πήγε περίπατο γιατί δεν μπορούσε να ‘’διαβασει’’ την νέα πρόσφυση με αποτέλεσμα να ενεργοποίητε στο άκυρο
Παιδικές αρρώστιες είναι αυτές....διάβασα το άρθρο και αυτα τα μικροπροβλήματα είναι φυσιολογικά αφού δεν έχουν την χαρτογράφηση του εγκεφάλου της bmw αλλά οι Κινέζοι της βοτζ έχουν αποδείξει ότι λύνουν όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν πολύ γρήγορα....

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Στεγανό στην γνώση δεν υπάρχει,σιγά σιγά θα τα λύσουν κι αυτά.Απλως κάποιοι παραμένουν δύσπιστοι και δεν τολμούν ακόμη να αγοράσουν κινέζικο (και πολύ καλά κάνουν απ' την μεριά τους) και κάποιοι άλλοι το τολμούν.Εγω που αν και είχα τις επιφυλάξεις μου το τόλμησα, ΔΕΝ το έχω μετανιώσει μέχρις στιγμής.Αλλωστε σας έχω παραθέσει εκτενώς τις εντυπώσεις μου.Και συνεχίζουμε.Το μέλλον ανήκει στον κίτρινο δράκο.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Για το βοτζ δεν ξέρω φίλε ,αλλά ακόμα και 6 να καιει(τουριστικά πάντα) ,πάλι έχει μια σχετικά αποδεκτή αυτονομία .
Εξη καινε τα παπορια τα δικα μας.Λογικα ειναι κατω απο πεντε.

nasosxatz

new member
Περιοχή
Ίλιον
Μοτοσυκλέτα
V-Strom 1050, 2024 19"
Όνομα
Θανάσης
Εξη καινε τα παπορια τα δικα μας.Λογικα ειναι κατω απο πεντε.
σε ταξιδι 1000+ χλμ. που κάναμε μαζί με φίλο που το έχει (Αθήνα, Ιωάννινα , Καλαρρύτες, Τρίκαλα, Αθήνα) με ταχύτητες ταξιδιού εθνική 120-130-140 του έκαψε στα 5.5-5.7 λτ\100χλμ. λίγο παραπάνω απο το δικό μου στρώμα 5-5.2λτ\100χλμ και το πιο οικονομικό στην παρέα ήταν το GS1250 , με οριακά κάτω απο 5λτ\100χλμ. Πάντως το μηχανάκι για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο και ταξιδεύει άνετα. Να πώ οτι είμασταν μονοί αλλά τα έχουμε τα κιλάκια μας και οι 3 :)

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
σε ταξιδι 1000+ χλμ. που κάναμε μαζί με φίλο που το έχει (Αθήνα, Ιωάννινα , Καλαρρύτες, Τρίκαλα, Αθήνα) με ταχύτητες ταξιδιού εθνική 120-130-140 του έκαψε στα 5.5-5.7 λτ\100χλμ. λίγο παραπάνω απο το δικό μου στρώμα 5-5.2λτ\100χλμ και το πιο οικονομικό στην παρέα ήταν το GS1250 , με οριακά κάτω απο 5λτ\100χλμ. Πάντως το μηχανάκι για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο και ταξιδεύει άνετα. Να πώ οτι είμασταν μονοί αλλά τα έχουμε τα κιλάκια μας και οι 3 :)
Όταν στρωθεί θα καίει ακόμα λιγωτερο.

nasosxatz

new member
Περιοχή
Ίλιον
Μοτοσυκλέτα
V-Strom 1050, 2024 19"
Όνομα
Θανάσης
Όταν στρωθεί θα καίει ακόμα λιγωτερο.
το 900 και το δικό μου είχαμε τα ίδια χλμ. μόλις είχαμε κάνει την πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1000, γενικά είναι οικονομικό μηχανάκι και σιγουρα θα πέσει η κατανάλωση , αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ο τροπος που δουλεύει στα χαμηλά , κάτω απο 4000 στροφές και η απόκριση του γκαζιού στην αρχή, έχει ένα "κενό" ,καθώς και η θερμοκρασία του μοτέρ στα πόδια( φορούσα παντελόνι μοτοσυκλετιστικο και το ενοιωθα έντονα), επειδή είχα πριν το 500 σαν το δικό σου , το 500 ρολάριζε καλύτερα με χαμηλές στροφές χωρις σκορτσαρίσματα . Βέβαια το είπα και πρίν το μηχανάκι είναι οτι πιο value for money .

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
το 900 και το δικό μου είχαμε τα ίδια χλμ. μόλις είχαμε κάνει την πρώτη αλλαγή λαδιών στα 1000, γενικά είναι οικονομικό μηχανάκι και σιγουρα θα πέσει η κατανάλωση , αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ο τροπος που δουλεύει στα χαμηλά , κάτω απο 4000 στροφές και η απόκριση του γκαζιού στην αρχή, έχει ένα "κενό" ,καθώς και η θερμοκρασία του μοτέρ στα πόδια( φορούσα παντελόνι μοτοσυκλετιστικο και το ενοιωθα έντονα), επειδή είχα πριν το 500 σαν το δικό σου , το 500 ρολάριζε καλύτερα με χαμηλές στροφές χωρις σκορτσαρίσματα . Βέβαια το είπα και πρίν το μηχανάκι είναι οτι πιο value for money .
Το voge500ds που έχω είναι ο ορισμός του χαμηλού ρολαρισματος,λόγω και του κοντού κιβωτίου που έχει.Μπορεις να βάλεις 6η από τα 50 άνετα.Ανεβαινει άνετα Διόνυσο με 4η και δύο άτομα.Σπανια να μπει 3η.Το 900 στα λεφτά του θα γίνει Μπεστ σέλλερ.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Voge DS900X 2024 Long Term Test - Οι εντυπώσεις ενός... Μοτοταξιδιώτη​

0522882d1a1602befebf7288d0f13658_XL.jpg

Πριν μερικούς μήνες η Mototrend, η επίσημη αντιπροσωπεία της VOGE στην Ελλάδα, παρέδωσε στα γραφεία του bikeit.gr τη νέα adventure μοτοσικλέτα της κινεζικής εταιρίας, την DS900X για ένα τεστ μακράς διαρκείας, με σκοπό την εκτεταμένη αξιολόγηση. Μια αξιολόγηση που πραγματοποιείται για να εξεταστεί η αντοχή, η αξιοπιστία και η απόδοση της μοτοσικλέτας σε βάθος χρόνου.

Ωραία τα τυπικά τεστ, που διαρκούν από ώρες μέχρι και λίγες μέρες, όμως τα αποτελέσματα των τεστ μακράς διαρκείας είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους καταναλωτές αλλά και για τις κατασκευάστριες εταιρείες μιας και στο τέλος του τεστ γίνεται μια συνολική αξιολόγηση της μοτοσικλέτας, με προτάσεις για πιθανές βελτιώσεις και αναλύσεις για το πόσο καλά ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σε βάθος χρόνου.

Η επαφή μου με το δίκυκλο ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο διανύοντας τα πρώτα 500 χιλιόμετρα της ζωής του στην ορεινή Κορινθία. Όλα κύλισαν χαλαρά, ήταν καθαρά χιλιόμετρα γνωριμίας και ομολογώ πως «κούμπωσα» στην μοτοσικλέτα αλλά και ευχαριστήθηκα ροντάρισμα.

Στη συνέχεια, λίγο μετά το στρώσιμο πρόσθεσα άλλα 1000 χιλιόμετρα οδηγώντας την DSX900 προς τα Μετέωρα και τη λίμνη Πλαστήρα. Ακολούθησα το επαρχιακό δίκτυο λίγο μετά την Θήβα, μιας και η μοτοσικλέτα με προκαλούσε για σβέλτη οδήγηση. Οι χαμηλές καταναλώσεις, η επάρκεια δύναμης και ροπής, αλλά και η εργονομία της DSX900 ήταν πέραν των προσδοκιών μου. Πρόκειται για μια ταξιδιάρα ψυχή!

Η συμβίωση με την VOGE συνεχίστηκε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Διάνυσα στη σέλα της 6500 χλμ σε 6 χώρες της κεντρικής Ευρώπης πατώντας τροχούς στη βόρεια Πολωνία και στην κοσμοπολίτικη πόλη του Γκντανσκ. Μοτοσικλέτα και αναβάτης δοκιμάστηκαν από ποικίλες καιρικές συνθήκες, σε κακή αλλά και σε εξαιρετική άσφαλτο, σε ορεινές αλλά και πεδινές διαδρομές, ενώ για να ολοκληρωθεί η ταξιδιωτική μου άποψη βρέθηκα στην Λήμνο, όπου δοκίμασα την περιπετειώδη πλευρά του χαρακτήρα της στις χωμάτινες διαδρομές του νησιού του Ηφαίστου!

Θα αναφέρω τις αρνητικές εντυπώσεις μου από τη μοτοσικλέτα, με σημαντικότερη κατά τη γνώμη μου τη θερμοκρασία που βγαίνει από τον κινητήρα (το αριστερό πόδι δεν περνάει πολύ καλά, ειδικά στην καθημερινή χρήση). Αυτό βέβαια το έχω παρατηρήσει και σε άλλες αρκετά ακριβότερες κατασκευές. Είναι ενοχλητικό κατά τους θερινούς μήνες και φαντάζομαι αναπόφευκτο.

Το εργοστασιακό τριβάλιτσο (κατασκευασμένο από αλουμίνιο) είναι πολύ καλό ποιοτικά, αλλά δεν χωράει τα απαραίτητα για διακοπές δεκαπενθημέρου για ένα άτομο (ο ωφέλιμος χώρος των αποσκευών είναι πολύ μικρός). Ίσως θα χρειαζόταν μια επιλογή από αριστερές πλαϊνές βαλίτσες. Μια για περισσότερο χώρο και μια για το έξτρα ντεπόζιτο που προσαρμόζεται στο κάγκελο και περιορίζει τη χωρητικότητα.

Η ποιότητα της βαφής των πλαστικών μερών, αλλά και τα υλικά των χειριστηρίων «δείχνουν» μέτρια, ενώ οι καθρέπτες που φέρουν και τα προειδοποιητικά σήματα του ραντάρ ξεβιδώνονται επανειλλημένα.

Η σέλα της μοτοσικλέτας, αν και είναι μελετημένη για πολύωρη χρήση, μετά από καμιά ώρα το υλικό της «κάθεται» οπότε σίγουρα θα την «πείραζα» προσθέτοντας μερικά εκατοστά αφρώδους υλικού!

Γενικότερα η μοτοσικλέτα μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ο κινητήρας της DSX900 είναι ένα διαμάντι που παράγει αξιοσημείωτη ισχύ και ροπή ικανή να ταξιδέψει με ασφάλεια αναβάτη και συνεπιβάτη, οι αναρτήσεις και τα φρένα δουλεύουν υποδειγματικά. Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα λειτουργούν άψογα: ραντάρ, κάμερα καταγραφής, 4 είδη χαρτογράφησης, φώτα ημέρας που ανάβουν με τα φλας (προβολάκια), θερμαινόμενα γκριπ και σέλα. Πραγματικά τα έχει όλα!

Τέλος θα προτιμούσα τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης (Pirelli scorpion trail) να είχαν μεικτή χρήση και όχι αμιγώς ασφάλτινο χαρακτήρα. 21 τροχός ίσον χωματάκι… θέλει λίγο τακούνι το εργαλείο! Παρόλα αυτά στο χώμα είναι παιχνιδιάρα, οι αναρτήσεις καταπίνουν κάθε ανωμαλία του δρόμου, το ντριφτ είναι ατελείωτο και προβλέψιμο.

Η Voge DSX900 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή στην κατηγορία των adventure μοτοσυκλετών, ειδικά για αυτούς που θέλουν μια μοτοσυκλέτα με πλούσιο εξοπλισμό και ισχυρό κινητήρα σε ανταγωνιστική τιμή. Αν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε σε μια νέα μάρκα αφήνοντας στην άκρη του μυαλού σας όποια «κινέζικη» ανησυχία, τότε η DSX900 αξίζει σίγουρα την προσοχή σας.

Η δοκιμασία συνεχίζεται…

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

VOGE DS900X Black Knight 2025: Ήρθε στην Ελλάδα​

Εξοπλισμένο με προδιαγραφές Euro5+, Cornering ABS, και οθόνη με λειτουργία mirroring navigation​

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τη μοναδική μαύρη έκδοση του DS900X κατά την επίσκεψή μας στο εργοστάσιο της VOGE τον περασμένο Μάρτιο. Πλέον, συναντηθήκαμε ξανά με τον "μαύρο ιππότη" στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας, όπου μπορείτε να το θαυμάσετε και εσείς

Η έκδοση Black Knight του DS900X ξεχωρίζει για το ρωμαλέο design και τον πλούσιο εξοπλισμό της. Εξοπλισμένο με προδιαγραφές Euro5+, Cornering ABS, και οθόνη με λειτουργία mirroring navigation, το μοντέλο αυτό διαφοροποιείται από την έκδοση που είχαμε δοκιμάσει το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα.
VOGE DS900X BLACK NIGHT China

Δοκιμή + VIDEO VOGE DS900X 2024
Όπως και στην έκδοση DS525X, το Black Knight διαθέτει μαύρο φινίρισμα με carbon look στα πλαϊνά καλύμματα του ψυγείου και εντυπωσιακές χρυσές ζάντες, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.
VOGE DS900X BLACK NIGHT 2025 11

Το DS900X Black Knight εκτίθεται στο κατάστημα της Mototrend, επίσημης αντιπροσωπείας της VOGE, καθώς και σε συνεργαζόμενους εμπόρους. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προχωρήσουν σε προπαραγγελία με προκαταβολή. Οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου στην Ελλάδα αναμένονται τον Μάρτιο του 2025.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Voge DS900X Long Term Test – Τα πάντα για την ενσωματωμένη κάμερα​

807353104236f83a9e13f74018ecc573_XL.jpg

Στα σημεία των καιρών είναι και το… μάτι του μεγάλου αδερφού, όπου στην περίπτωση του Voge DS900X γίνεται εργαλείο που προστατεύει τον αναβάτη του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, μιας και η απάντηση στην ερώτηση «τι περιλαμβάνει ο στάνταρ εξοπλισμός του DS900X;», η απάντηση είναι… «ναι», αφού δύσκολα θα ρωτήσεις αν έχει κάτι πάνω του. συνοδευόμενο από αρνητική απάντηση. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν, είναι και η μπροστινή, διακριτικά τοποθετημένη πάνω από το φωτιστικό σώμα, κάμερα. Βασικός λόγος είναι η καταγραφή της πορείας του αναβάτη και συγκεκριμένα του οπτικού πεδίου μπροστά του για το ω μη γένοιτο σενάριο ενός πιθανού ατυχήματος.
dsx900cam2.jpg

Η εν λόγω κάμερα «φοράει» ένα υπερευρυγώνιο φακό, αρκετό για να πιάσει σχεδόν οτιδήποτε συμβεί μπροστά στη μοτοσυκλέτα, με την ανάλυση της να είναι στο Full HD, ήτοι 1920x1080, με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο video που συνοδεύεται στερεοφωνικό ήχο. Στη φωτογραφία που έρχεται με ίδια με το video ανάλυση, βρίσκουμε στα data αρχείου και 300dpi. Προφανώς, τα προαναφερθέντα νούμερα με όρους φωτογραφίας δεν εντυπωσιάζουν, ωστόσο μην ξεχνάτε πως δε μιλάμε για μια gopro των… περίπου 10.000 ευρώ, αλλά για μια μοτοσυκλέτα που έχει μέχρι και καταγραφέα DVR από το εργοστάσιο.

Στην ουσία της λοιπόν, η ποιότητα της εικόνας είναι παραπάνω από ευκρινής και με αρκετή οξύτητα, που είναι και το ζητούμενο. Μάλιστα όχι μόνο σε συνθήκες καλού φωτισμού, αλλά και σε περιπτώσεις όπου η οδήγηση είναι νύχτα, κάτι δύσκολο για οποιαδήποτε κάμερα. Αξιοσημειώτη δε είναι και η επίδοση της στο κομμάτι διαχείρισης των κραδασμών, που κάνει να φαντάζουν ελάχιστοι ακόμα και σε off road οδήγηση.
dsx900cam3.jpg

Ο default τρόπος λειτουργείας της κάμερας είναι με την εκκίνηση της μοτοσυκλέτας, όπου και καταγράφεται το video στα 1080 ή στα 720 pixels, σε διαστήματα που καθορίζονται μεταξύ 1, 3 και 5 λεπτών. Η δε φωτογραφία, καταγράφεται με ένα κλικ στο αντίστοιχο πλήκτρο στους δεξιά διακόπτες της μοτοσυκλέτας. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα αποτύπωσης ημερομηνίας και ώρας πάνω στο video, αν και μεταξύ η μας η εν λόγω πληροφορία παραμένει στο υλικό έτσι και αλλιώς, οπότε και προσωπικά την αφήνουμε εκτός ώστε η εικόνα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε video όπως εδώ – αξιοπρεπέστατα μάλιστα.

Στα πλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κάμερας είναι η ρύθμιση της ευαισθησίας σε τρία επίπεδα... σύγκρουσης, επιλέγοντας το πόσο ευαίσθητη θα είναι η εκκίνηση της καταγραφής σε περίπτωση πρόσκρουσης, αν έχει προηγηθεί διακοπή του video από τον αναβάτη.
dsx900cam4.jpg

Τα παραπάνω καταλήγουν σε μια κάρτα μνήμης microSD, ενώ μεταφέρονται στο κινητό του αναβάτη μέσω όχι μιας αλλά 2 εφαρμογών, μιας αμιγώς καταγραφικής και της Voge Global, η οποία περιλαμβάνει και όλες τις δυνατότητες διεπαφής smartphone και μοτοσυκλέτας. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth και WiFi που… πηγάζει από το DS900X. Στο διαταύτα, όπως βλέπετε και από ένα απλό στιγμιότυπο από τις μέρες της μοτοσυκλέτας στην Κρήτη -γκούχουγκούχου για τους κρητικούς ειδικά οδηγούς- μια στιγμή και μόνο μπορεί να αποδείξει πολλά, ή απλώς να προσφέρει μερικές συμπληρωματικές αναμνήσεις από όμορφες βόλτες και ταξίδια.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Voge DS900X Long Term Test – Περί καθημερινής, αληθινής ζωής​

Καλές οι εκδρομές, καλά και τα ταξίδια, τι λέει όμως το μεγάλο εν λόγω on/off στην καθημερινή ζωή;

Πεδίο δοκιμής στην παρούσα φάση του γράφοντος και για 1.000 και πλέον χλμ. που το είχα στα χέρια μου είναι το Ηράκλειο Κρήτης. Πέρα από τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου, η κύρια χρήση είναι η καθημερινή μετακίνηση εντός και εκτός πόλης για περίπου 20 χλμ. ημερησίως, με αποκορύφωμα πολλές φορές τον κόμβο στο Γιόφυρο (If you know, you know) και ένα Welcome to the jungle γίνεται αυτομάτως το soundtrack του παρακάτω κειμένου.

900dsxcrete2.jpg

Ας αρχίσουμε με τα ρεαλιστικά προβλήματα που έχει οποιαδήποτε μεσαία και άνω, on/off μοτοσυκλέτα που έχει την… τύχη να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο μέρος της ζωής της ως… «παπί». Εν αρχή ο συνδυασμός ύψους/βάρους. Όσο και να εξυπηρετούν οι εν λόγω αρετές σε ταξίδια και δίχως άσφαλτο διαδρομές, άλλο τόσο δε βολεύουν στα σταμάτα/ξεκίνα μες την κίνηση. Εάν δε έχεις και να ελιχθείς ανάμεσα σε στραβοτοποθετημένα στην άσφαλτο αγροτικά με.. εξέχοντες τροχούς, ακόμα καλύτερα. Παραδόξως, τα 230+ κιλά της μοτοσυκλέτας που με είχαν ξινίσει αρχικά, συνηθίζονται σχετικά εύκολα, με την -εξαιρετική στην άνεση- custom σέλα που διαθέτει η μοτοσυκλέτα της δοκιμής να δίνει ύψος στη θέση του αναβάτη, «επιδεινώνοντας» την αίσθηση του βάρους. Ακόμα, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής κίνησης, μια μοτοσυκλέτα 900 κ.εκ. και 95 ίππων δεν θα περάσει.. καλά, με τον ανεμιστήρα του ψυγείου να δουλεύει υπερωρίες και την κατανάλωση να φλερτάρει με τα 6 λίτρα/100 χλμ., ένας αριθμός που όταν αποκτήσεις ροή φτάνει και πέφτει από το 5 – με νορμάλ ταχύτητες πάντα, ε.

900dsxcrete4.jpg

Αφήνοντας πίσω τα παραπάνω, είναι σαφώς περισσότερα τα συν του DS900X. Στο Ηράκλειο τουλάχιστον, όπου οι δρόμοι φλερτάρουν μεταξύ πίστας εντούρο και βομβαρδισμένου τοπίου, η ποιότητα κύλισης που προκύπτει από τους τροχούς 21’’/17’’, τις αναρτήσεις και τη γεωμετρία του συνόλου, παίζει σε ψηλά επίπεδα που θυμίζουν αρκετές πιο «καθιερωμένες» μοτοσυκλέτες της κατηγορίας με σίγουρα 3-4 χιλιάρικα παραπάνω στο ταμείο. Ακόμα, το πακέτο της Voge περιλαμβάνει προστατευτικά κάγκελα τα οποία σε συνδυασμό με εκείνα των αποσκευών, περικλείει το DS900X προστατεύοντας το όχι μόνο σε πτώσεις του βουνού, αλλά σε… στατικές στην πόλη, ή ακόμα χειρότερα, αν κάποιος ατζαμής οδηγός στο ρίξει… παρκαρισμένο. Δε μιλάμε για διαπίστωση βιωματική, ωστόσο όσο να πεις, το έχουμε ξαναδεί το έργο. Μιας και αναφέραμε και τα αποσκευών, περιττό να πούμε επίσης πως αν έχεις μπαγκάζια δεν πας μόνο μακρινά ταξίδια, αλλά ως και το σούπερ μάρκετ, καταλαβαίνετε, one way trip κτλ.
900dsxcrete5.jpg

Ένα ωστόσο από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Voge DS900X στην καθημερινότητα είναι η ασφάλεια που εμπνέει. Πρώτα λόγω των φρένων και του διακριτικότατου τους ABS καθώς και του TC που δε θα αφήσουν την άσφαλτο-γυαλί να σε τρομάξει, αν όχι… ρίξει. Ακόμα, στην αίσθηση της ασφάλειας συμβάλει η κάμερα μπροστά που καταγράφει οτιδήποτε συμβεί ώστε να μη χρειάζεται να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας στην -χτύπα ξύλο- περίπτωση του ατυχήματος, καθώς και το πίσω ραντάρ που σε ενημερώνει μέσω των πορτοκαλί προειδοποιήσεων στους καθρέφτες πως κάποιος πλησιάζει επικίνδυνα, αυξάνοντας τα επίπεδα εγρήγορσης σου.
900dsxcrete3.jpg

Τέλος, μέσα στην τρέλα και το άγχος της καθημερινότητας, καλό είναι να έχεις λιγότερα κατά νου όταν οδηγείς. Σε αυτά που σε κακομαθαίνουν λοιπόν, η λίστα του DS900X έχει το σύστημα χωρίς κλειδί, όπου αρκεί να το έχεις πάνω σου και να πατήσεις ένα κουμπί για να ξεκινήσεις τον κινητήρα, cruise control για την έξοδο στην εθνική αλλά και quickshifter, που όταν δε μιλάμε για πιο.. σβέλτη οδήγηση είναι ένα στοιχείο που επιταχύνει τις αντιδράσεις μας και στην πραγματική ζωή. Προσθέστε και τα θερμαινόμενα grip/σέλα για τα πρωινά με κρύο και υγρασία. Όλα τα παραπάνω δεν τα βρίσκεις… έτοιμα με 10.490 ευρώ, μια τιμή οπωσδήποτε δελεαστική για κάποιον που θέλει μια μοτοσυκλέτα να τα κάνει όλα και παραπάνω από απλώς καλά, από τη χρήση του… «παπιού» μέχρι του ταξιδιού.

900dsxcrete6.jpg

Πηγη www.bikeit.gr

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Κρίμα να το βγάλουν με 21 μπροστά... Γιατί όχι με 19 αρη ; Ένα αξιοπρεπέστατο μηχανάκι με ένα σωρό καλουδια επάνω!

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πολύ καλή η τιμή του για όποιον θέλει 21 τροχό μπροστά .
Από εμένα είναι όχι πάντως

Το μειονεκτημα τους ειναι οτι εχουν ολα τους θεμα με την τιμη μεταπωλησης.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Για όποιον σκέφτεται την μεταπώληση ναι.
Εγώ δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία ,ούτε στα αυτοκίνητα ούτε στα μηχανάκια.
Αν με κάνει κλικ σε καβαλικα και οπτικά αγοράζω .
Εξ'ου και το κινέζικι που έχω .

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Για όποιον σκέφτεται την μεταπώληση ναι.
Εγώ δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία ,ούτε στα αυτοκίνητα ούτε στα μηχανάκια.
Αν με κάνει κλικ σε καβαλικα και οπτικά αγοράζω .
Εξ'ου και το κινέζικι που έχω .
Γιαννη οταν πας προς τα 10χιλιαρα αυτο ειναι κατι που απασχολει.Οι νεοι στον χωρο που για καποιο λογο ειδαν οτι καποια απο αυτα δεν τους καθοταν και ειπαν να πανε γι αλλου,τους ηρθε καπως.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Πόσο κάπως ;
Όταν αγοράζεις με 10K πόσο θες να πάει μεταχειρω ;
Λογικά κάνα 2χιλιαρο κάτω δλδ στα 8 πουλάς .
Γιατί άμα έπαιρναν ευρωπαϊκό ή τζαπαν και το δίνανε στα κοντά πόσο θα πουλουσαν ;

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Και πριν πεις ,ναι βλέπω κάτι τρεσες που είναι σκαλωμενα κάνα χρόνο στο ψαρ και ούτε και θα πουληθούν ποτέ σε αυτά που ζητάνε .
Όλα λοιπόν χάνουν ,τώρα ναι κάποια λίγο παραπάνω τι ακαμς ακατσ να μαλωϊς;
Η δουλειά είναι να ευχαριστιεσαι αυτό που έχεις ,άμα αρχίσεις από την αρχή τα μαθηματικά βράσε ρυζ

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Α
Πληρώνεις τιμές BMW και παίρνεις made in China
Ρε τους φουκαράδες
Σπαμ οφ
Αν ήσουνα σε κάποιο άλλο φόρουμ κι έλεγες τέτοια συχνά,θα είχες 6μηνο μπαναρισμα.αχαχαχαχα.

Libero_mac

new member
Περιοχή
Χανιά
Όνομα
Μανώλης
14 έχει το f800gs και είναι οκ για εμένα .
Από προσωπική εμπειρία θα πω ότι με Μια κατανάλωση ούτε 5λ. συναγωνίζονταν το βεστρομα το 6μισι που έχει 19αρι κανονικά .
Τα ίδια λίτρα βενζινα βάλαμε 2 φορές στα 600+ χιλιόμετρα.
Προφανώς και το 900αρι μοτεράκι του βοτζ κάπου στα 5λ θα καίει υπό κανονική οδήγηση .
Σίγουρα δεν φτάνει να πας μια Μογγολία αλλά εντός Ελλάδος και Ευρώπη που βρίσκεις σίγουρα εντός ακτίνας 200χ.βενζινα δεν θα έχεις θέμα .
Πάντως για τους ψυχαναγκαστικους ο Κινέζος σε δίνει και θέση για 8λιτρο μπιτονακι κάτω από την αριστερή μεταλλική βαλίτσα .
16lt έχει το f800. Πράγματι συναγωνίζεται το V-Strom στην αυτονομία (είχα V-Strom και στη συνέχεια F800)

Top Bottom