VOGE 500 DS

parkaris

new member
Μοτοσυκλέτα
DS525X
Όνομα
-
Μα το θέμα είναι ότι ειδικά ο δεύτερος εξουσιοδοτημένος είπε ότι "όλα τα 525 έχουν αυτό το μπόσικο , είναι νορμάλ" αλλού χυμα στο νετ διαβαζω για 5mm max ανοχη, θα ρωτήσω αντιπροσωπεία.
Δεν το συνεχίζω μην χαλάω το θέμα του παναβουρ

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Μα το θέμα είναι ότι ειδικά ο δεύτερος εξουσιοδοτημένος είπε ότι "όλα τα 525 έχουν αυτό το μπόσικο , είναι νορμάλ" αλλού χυμα στο νετ διαβαζω για 5mm max ανοχη, θα ρωτήσω αντιπροσωπεία.
δεν χαλας κανενα θεμα,για τις εμπειριες των κατοχων εχει ανοιχθει το παρον θεμα.ΟΛΑ στο φως.βοηθαμε αλληλους.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Όχι δε χαλάει το θέμα ,αφού πρόκειται για το ίδιο μηχανάκι .
Αν θες ενημερώνεις κι εσύ το παρόν ,οπότε νομίζεις πως πρεπει

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
δεν χαλας κανενα θεμα,για τις εμπειριες των κατοχων εχει ανοιχθει το παρον θεμα.ΟΛΑ στο φως.βοηθαμε αλληλους.
Έτσι ακριβώς ,η πληροφορία να υπάρχει γιατί είναι κι άλλοι κάτοχοι ήδη όπως και μελλοντικοί

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Νεωτερα λοιπον απο την προγραμματισμενη επισκεψη στην αντιπροσωπεια ,για την αλλαγη του εξαρτηματος-αισθητηρα, μαρκας γερμανικης continental που ειχε διαγνωσθει με δυσλειτουργια .
Τελικως λοιπον και αφου λυθηκε το μηχανακι ,αποφασισθηκε κατ εντολην του τεχνικου διευθυντη της αντιπροσωπειας να αλλαχθει ΟΛΟ το σωμα ψεκασμου προληπτικα,με ολα τα παραφερναλια του ,και επισης αλλαχθηκαν και οι δυο πολλαπλασιαστες λογω υποψιας φαινομενου υπερθερμανσης στον ενα μετα απο οπτικο ελεγχο.Αλλαχθηκαν προληπτικα και οι δυο.Σημειωτεον οτι το σωμα ψεκασμου ειναι οπως και ο ελαττωματικος αισθητηρας,κατα δηλωσιν του μηχανικου ειναι μαρκας CONTINENTAL (γερμανικη) και οι πολλαπλασιαστες μαρκας BERU (γερμανικη επισης)
Με αφορμη το αναγκαστικο λυσιμο της μηχανης,βγηκαν και τα στραβα καγκελα,(λογω της συγκρουσης μου με αγριογουρουνο πριν απο κατι μηνες)και ΔΕΝ τοποθετηθηκαν καινουργια,κατοπιν συμβουλης του μηχανικου ,διοτι τα θεωρει αχρηστα και επικινδυνα για την μοτο,λογω στηριξης τους,στον σκελετο και στην κεφαλη του κινητηρα.Καλυτερα μου ειπε να σου σπασει καποιο πλαστικο,παρα να πας για ΟΛΙΚΗ αν παρει ο σκελετος,η αν σπασει η κεφαλη.Απ την αφαιρεση και μετα αλλαξε προς το καλυτερο και ο θορυβος και οι κραδασμοι του κινητηρα.Λιγο ,αλλα αισθητα.Επισης αλλαχθηκε και το μπροστα αριστερο φλας που ειχε σπασει (22 ευρω παρακαλω ,απο χρυσαφι θα ειναι φαινεται Tooth ) με την πτωση,και ισιωθηκε και το πενταλ του συμπλεκτη.
Συμπερασμα λοιπον μετα απ ολα αυτα.
1)αψογη συμπεριφορα αντιπροσωπειας .Bcdefghg
2)εχουν αναφερθει στο συγκεκριμμενο μοντελλο αρκετες (σε ποσοστο παντα) βλαβες στον συγκεκριμμενο τομεα που αντιμετωπιζονται μεν θετικα απο την αντιπροσωπεια στα πλαισια της εγγυησης και λιγο μετα απ αυτην ,προβληματιζουν ομως δε, διοτι αν καποιος που δεν κανει χιλιομετρα οπως εγω και εφτανε σ αυτα τα χιλιομετρα μετα απο 2 χρονια ας πουμε ,(υπολογιζω εναν μεσο ορο 10000 χλμ τον χρονο)τοτε ολα αυτα θα τα πληρωνε απ την τσεπη του.Νομιζω λοιπον οτι χρειαζεται μεγαλη προσοχη απ το εργοστασιο για την βελτιωση των προμηθευτων της.Σημειωτεον οτι κατα την αποψη του μηχανικου και του τεχνικου διευθυντη της αντιπροσωπειας (αρχιμηχανικου) λογω ευρω5 ,και συνεπεία αυτου της υψηλης θερμοκρασιας που δουλευουν πλεον οι κινητηρες ,τα φαινομενα δυσλειτουργιας του κυκλωματος του ψεκασμου και συναφων εξαρτηματων ειναι συχνοτερα πλεον.cdefghigi
3)Οι παραγωγες των εξαρτηματων πλεον ,και οι παραγωγοι αυτων,εχουν παγκοσμιοποιηθει,με τα γνωστα (καλα ,λιγωτερο καλα ,η κακα )αποτελεσματα.cdefghigi
ΙΔΩΜΕΝ.

ΥΓ. Δεν κρυβουμε τιποτα.Ολα στο φως.Οτι θελετε κραξτε και οτι θελετε ρωτηστε.!..!friends:

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Εν τω μεταξυ, ηρθε η ωρα να αλλαξω τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης PIRELLI ANGEL GT,που με τον τροπο οδηγσης μου κρατησαν 38500 χλμ.Διαστασεις εμπρος 120/70-17
πισω 160/60-17
Πηγα λοιπον στον επι 45 ετη ,λαστιχά μου,τον γνωστο στην αρχη της λεωφορου αλεξανδρας,και του λεω ''θελω το ιδιο ,γιατι εχω μεινει ικανοποιημενος (για το οδηγημα μου) απο τα χαρακτηριστικα του,και κυριως απο την αντοχη του.
Ωραια μου λεει ,υπαρχει στοκ, και κανουν και τα δυο 375 ευρω.

Αρχισε να στραβωνει το στομα μου,και επειδη με βλεπει,καπακι μου λεει ,εχω ομως ζευγαρι στις ιδιες διαστασεις BRIDGESTON BT23 στα 265 ευρω ,και MEΤΖΕLER M5 στα 245 ευρω.
Η ερωτηση μου 1)στους ιδιοκτητες VOGE DS 500,ειναι,αν υπαρχει κανενας που εχει αλλαξει τα λαστιχα του ,και τι εχει βαλει, και 2)στο φορουμ γενικωτερα,αν υπαρχει καποιος να προτεινει κατι ,που και να μην ειναι η τιμη του για,μεταμοσχευση νεφρου,αλλα να κραταει και καποια χιλιομετρα.Το απολυτο κρατημα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα διοτι ειμαι ''βουτυρενιος'' οδηγος.Ευχαριστω εκ των προτερων, για τις οποιες απαντησεις.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Νομιζω Παναγιωτη τα BRIDGESTON BT23 ταιριαζουν πιο πολυ στο χαρακτηρα σου και 2 φιλοι που τα εχουν βαλει ειναι ευχαριστημενοι και εχουν βγαλει αρκετα χλμ

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Νομιζω Παναγιωτη τα BRIDGESTON BT23 ταιριαζουν πιο πολυ στο χαρακτηρα σου και 2 φιλοι που τα εχουν βαλει ειναι ευχαριστημενοι και εχουν βγαλει αρκετα χλμ
αυτα θα βαλω τελικα,σε ολα μου τα μηχανακια αυτα εβαζα,και ημουν ικανοποιημενος.βεβαια πανω απο 25000 δεν κρατανε. cdefghigi

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Ευχαριστω,για τις αμεσες συμβουλες σας.Τελικως κατεληξα,στα παλια μου λημέρια, κοινως στα χιλιοφορεμένα απο μενα σε ολες μου σχεδον τις μοτό. BRIDGESTON BATTLAX (BT 23).Mια σιγουρη και αξιοπιστη λυση για μενα.Και ηδη απ το πρωι τους εκανα και ενα ροντάζ 170 χιλιομετρων,με μια βολτουλα μεχρι την θηβα και επιστροφη.

Kornillios

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Moto Guzzi V100 Mandello S
Όνομα
Βασίλης
Παιδιά μην ξεχνάμε πως μπορεί σαν κατασκευαστές μοτοσυκλετών να είναι "νέες" στο χώρο, αλλά σαν εταιρείες υπάρχουν σχεδόν μία 30ετια ως προμηθευτές/κατασκευαστές κινητήρων (και ας είναι αντιγραφές επωνύμων ή τους είχαν κάνει out-source οι μεγάλες μάρκες για να μειώσουν κόστος παραγωγής κτλ)...!

Για την Voge το μόνο αρνητικό που έχω για την αντιπροσωπεία στο εμπορικό κομμάτι είναι το ωράριο σχετικά με τα test rides....Συνάδελφος μου ψηνόταν να δώσει το παπί και να πάρει ένα SR4 Smart αλλά όταν κάλεσε την αντιπροσωπεία του έλεγα άλλα ντι άλλων για τη διαθεσιμότητα, πέρα από το γεγονός πως τα test rides γίνονται ΜΟΝΟ καθημερινές 9-10 μέχρι τις 3 το μεσημέρι....Ποιος θα πάρει άδεια από την δουλειά του για να κάνει ένα μηχανάκι test ride, το οποίο μπορεί και να μην το αγοράσει καν....Απαράδεκτο κατ' εμέ.....

Σχετικά με τα λάστιχα, επειδή και εμένα η δικιά μου φοράει τα Angel GT II και κοιτούσα τιμές όταν με το καλό έρθει η ημέρα να τα αλλάξω (έχω κάνει 14Κ χλμ αλλά είναι σαν καινούργια παρότι σε αυτά έκανα και 3.5Κ εξωτερικό "τριβάλιτσο") παρατήρησα πως είναι ίσως τα πιο ακριβά στην αγορά (το δικό μου σετ κόστιζε 425 πριν λίγους μήνες, 120/70-17 Front & 190/55-17 Rear). Εναλλακτικά σκέφτομαι και τα dunlop roadsmart 4 για τα οποία έχω διαβάσει καλά σχόλια, αλλά τα περισσότερα από το εξωτερικό με ότι συνεπάγεται σχετικά με το θέμα της ποιότητας του οδικού δικτύου...

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Εγινε επι τελους και η αντικατασταση υγρων στο ψυγειο,και στα φρενα στα 3 χρονια παρα 20 μερες και στα 46000 χλμ ,κατα παραβασιν του χρονοδιαγραμματος που αναφερεται στο σερβις ,και αναφερει αλλαγη των ανωτερω,στα 2 χρονια.Αυτο εγινε μετα απο διαβουλευση με διαφορους μηχανικους,και επειδη οι γνωμες διισταντο ,αλλοι λεγαν δεν πειραζει και στα τρια,αλλοι λεγανε ,απαραιτητως στα δυο,αποφασισα να το κανω στα 3 χρονια.Κατοπιν λοιπον ενδελεχους ελεγχου ,διαπιστωθηκε οτι ΔΕΝ υπηρξε καμμια παρενεργεια,ουτε στο ψυγειο,ουτε στο κυκλωμα πεδησης.Ειδικα στο τελευταιο,το συστημα λειτουργησε και λειτουργει κανονικα,αν και τα υγρα αλλαχθηκαν εκπροθεσμα,κανεις αισθητηρας abs δεν επηρεαστηκε απ αυτο,και απο το γεγονος επισης,οτι η μηχανη πλενοταν ,κατα τακτα χρονικα διαστηματα με πιεση σε πλυντηριο μοτο,αλλα και σε αυτοματα πλυντηρια απο μενα,με συχνη πιεση και στους τροχους και στα φρενα.Βεβαια αυτο δεν αποτελει παραδειγμα προς μιμησιν,ουτε και συσταση,απλως αναφερω την εμπειρια μου.Επισης παντα καθαριζα και την αλυσιδα με την πιεση,και μετα την λιπαινα ,οπως εχω αναφερει,με το ΛΙΝΤΛΟΛΑΔΟ,που πουλαει το εν λογω σουπερ μαρκετ σε σπρει,αλλα και καθε 200 εως 500 χιλιομετρα,απ την αρχη της χρησεως της μοτο.Ακομα τωρα στα 48500 χλμ και μετα 3 χρονια ακριβως,εξακολουθω να εχω,τα μαμα γραναζια και αλυσιδα,τα οποια φυσικα συντομα θα ακολουθησουν και αυτα σε αλλαγη.Βεβαιως λογω βελουδινης χρησεως ,χωρις σουζες,εντο,κοντρες,τελικες,εφτασαν μεχρις εδω.Επισης ξεχασα να αναφερω οτι σ αυτα τα 46000 χλμ αλλαχθηκαν και για πρωτη φορα τα μπροστινα τακακια ,ενω τα πισω αντεχουν ακομα,μιας και χρησιμοποιουνται λιγοτερο.Να αναφερω επισης ,οτι σε ελεγχο στα 46000 αντι για 40000,που λεει το μανουαλι,οι βαλβιδες ΔΕΝ ηθελαν ρυθμιση.

Τελευταία επεξεργασία:

Kornillios

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Moto Guzzi V100 Mandello S
Όνομα
Βασίλης
50000 χλμ σε 3 χρόνια και 2,5 μήνες,και συνεχίζουμε ακάθεκτοι,και με υψηλό ηθικό.
Όλα λειτουργούν στην εντέλεια.
ΙΔΩΜΕΝ.

Ψέματα!! Έχεις γυρίσει το odo μπροστά, κανονικά θα έχεις θα έχεις κάνει μόνο 15,000 :D

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Επισυνάπτω ένα video κάποιου youtuber από Κίνα που ανοίγει διάφορα μοτέρ και αναλύει τεχνικά τις κινεζικές και όχι μόνο μοτό .Εδώ αναλύει το voge 500DS

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Ηρθαν λοιπον τα 55000 χλμ και εφτασε η ωρα του πολυ μεγαλου σερβις που επρεπε επιτελους να αλλαχθουν εκτος των αλλων και η αλυσιδα και τα γραναζια και να γινει και ελεγχος και στις βαλβιδες.
Παμε λοιπον στο γνωστο και εξειδικευμενο συνεργειο στο χαλανδρι που χρονια εμπιστευομαστε, (χρησιμοποιω πληθυντικο της μεγαλειοτητος τρομαρα μου) Tooth και αφηνουμε το μηχανακι το πρωι για να το ξαναπαρουμε την αλλη μερα.
Παμε λοιπον την αλλη μερα και το παραλαμβανουμε.
Εχουμε λοιπον και λεμε.

Σωληνακι αναθυμιασεων δωρεαν
Λαδι κινητηρα 3 ΛΙΤΡΑ 43 ΕΥΡΩ (2 δικα μου και ενα δικο του) 2Χ12 και 1 Χ 19 ΣΙΛΚΟΛΕΝ 10/40 ημισυνθετικο..Σημειωστε την διαφορα τιμης δικο μου,δικο του.
Μπουζι 2 τεμαχια 22 ευρω
Φιλτρο αερος 18 ευρω
Φιλτρο βενζινης 16 ευρω

Πολλαπλασιαστης, 75 ευρω, εχει 2 πολλαπλασιαστες, αλλαχτηκε προληπτικα ο 1, λογω εμφανισης εξωτερικα στοιχειων υπερθερμανσης,χωρις ομως δυσλειτουργια
Τρομπα νερου και Ορινγκ 98 ευρω λογω μικρης διαρροης σταγονα σταγονα ,που δεν γινοταν αντιληπτη λογω μικρης ποσοτητας,.Η μηχανη παρα την απωλεια ψυκτικου ΔΕΝ εμφανιζε υπερθερμανση στο οργανο θερμοκρασιας,
Υγρα ψυγειου 10 ευρω
Λ
αστιχο ΗΤΑ 17 ευρω
Ροδελλες ΗΤΑ 40 ΕΥΡΩ
Καπελωτα 42 ευρω οι βαλβιδες μετα απο 55000 χλμ ηταν αρκετα ανοιχτες.Με την ρυθμιση το μηχανακι παει αισθητα καλυτερα.
Γραναζια μπροστα/πισω 68 ευρω. Δεν αλλαξα την σχεση ουτε μπροστα ουτε πισω γιατι μ αρεσει λιγο κοντο το μηχανακι ειδικα για ορεινο στροφιλικι.Ειμαι βαρυς.
Αλυσιδα DID XRING 520/ 118 91 ευρω αγορα δικια μου.
Αναλωσιμα/καθαριστικα χημικα 14 ευρω.

ΕΡΓΑΣΙΑ με ΦΠΑ 156 ΕΥΡΩ.

ΣΥΝΟΛΟΝ ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ 710 ΕΥΡΩ.

Και εις αλλα ,με υγεια.Το μηχανακι ξανανιωσε.
Ορθια χιλιομετρα,σε ολους, και σε ολες.ΚΙΝΕΖΟΥΛΕΣ,και λοιπες ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ.
Οτι εχει τελος παντων ο καθενας.
Οτι θελετε,ρωτηστε ελευθερα.cdefghi

Τελευταία επεξεργασία:

D_N_S

member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Ηρθαν λοιπον τα 55000 χλμ και εφτασε η ωρα του πολυ μεγαλου σερβις που επρεπε επιτελους να αλλαχθουν εκτος των αλλων και η αλυσιδα και τα γραναζια και να γινει και ελεγχος και στις βαλβιδες.
Παμε λοιπον στο γνωστο και εξειδικευμενο συνεργειο στο χαλανδρι που χρονια εμπιστευομαστε, (χρησιμοποιω πληθυντικο της μεγαλειοτητος τρομαρα μου) Tooth και αφηνουμε το μηχανακι το πρωι για να το ξαναπαρουμε την αλλη μερα.
Εχουμε λοιπον και λεμε.

Λαδι κινητηρα 3 ΛΙΤΡΑ 43 ΕΥΡΩ 3 λιτρα (2 δικα μου και ενα δικο του) 2Χ12 και 1 Χ 19 ΣΙΛΚΟΛΕΝ 10/40 ημισυνθετικο..Σημειωστε την διαφορα τιμης δικο μου,δικο του.
Μπουζι 2 τεμαχια 22 ευρω
Φιλτρο αερος 18 ευρω
Φιλτρο βενζινης 16 ευρω

Πολλαπλασιαστης 1, 75 ευρω εχει 2, αλλαχτηκε προληπτικα ο 1, λογω εμφανισης εξωτερικα στοιχειων υπερθερμανσης,χωρις ομως δυσλειτουργια
Τρομπα νερου και Ορινγκ 98 ευρω λογω μικρης διαρροης σταγονα σταγονα ,που δεν γινοταν αντιληπτη λογω μικρης ποσοτητας ,
Υγρα ψυγειου 10 ευρω
Λ
αστιχο ΗΤΑ 17 ευρω
Ροδελλες ΗΤΑ 40 ΕΥΡΩ
Καπελωτα 42 ευρω οι βαλβιδες μετα απο 55000 χλμ ηταν αρκετα ανοιχτες.Με την ρυθμιση το μηχανακι παει αισθητα καλυτερα.
Γραναζια μπροστα/πισω 68 ευρω. Δεν αλλαξα την σχεση ουτε μπροστα ουτε πισω γιατι μ αρεσει λιγο κοντο το μηχανακι ειδικα για ορεινο στροφιλικι.Ειμαι βαρυς.

ΕΡΓΑΣΙΑ με ΦΠΑ 156 ΕΥΡΩ.

Πολύ καλή τιμή εργασίας για τα προαναφερθέν

kostas1971

new member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
VOGE 500DS
Όνομα
Κωστας
Εχουμε λοιπον και λεμε.

Λαδι κινητηρα 3 ΛΙΤΡΑ 43 ΕΥΡΩ (2 δικα μου και ενα δικο του) 2Χ12 και 1 Χ 19 ΣΙΛΚΟΛΕΝ 10/40 ημισυνθετικο..Σημειωστε την διαφορα τιμης δικο μου,δικο του.
Μπουζι 2 τεμαχια 22 ευρω
Φιλτρο αερος 18 ευρω
Φιλτρο βενζινης 16 ευρω

Πολλαπλασιαστης, 75 ευρω, εχει 2 πολλαπλασιαστες, αλλαχτηκε προληπτικα ο 1, λογω εμφανισης εξωτερικα στοιχειων υπερθερμανσης,χωρις ομως δυσλειτουργια
Τρομπα νερου και Ορινγκ 98 ευρω λογω μικρης διαρροης σταγονα σταγονα ,που δεν γινοταν αντιληπτη λογω μικρης ποσοτητας,.Η μηχανη παρα την απωλεια ψυκτικου ΔΕΝ εμφανιζε υπερθερμανση στο οργανο θερμοκρασιας,
Υγρα ψυγειου 10 ευρω
Λ
αστιχο ΗΤΑ 17 ευρω
Ροδελλες ΗΤΑ 40 ΕΥΡΩ

ΕΡΓΑΣΙΑ με ΦΠΑ 156 ΕΥΡΩ.

Γίγας το 500ds εγώ έκανα το 40000 προχθές πάντα στην μοτοτρεντ 185 ευρώ.... λάδι τακάκια πίσω φίλτρο αέρα κτλ...... τέλεια

parkaris

new member
Μοτοσυκλέτα
DS525X
Όνομα
-
Τα 500 στις πόσες ρυθμίζουν βαλβίδες;
Edit:
Τι σε έκανε να ξανά ελέγξεις βαλβίδες μέσα σε 9000 χιλιόμετρα; Δεν τις είχες δει χωρίς ανάγκη ρύθμισης στα 46?

Τελευταία επεξεργασία:

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Στα 40000 λέει το μανουαλι.Ε , είπα μήπως ξερυθμιστηκαν ,ήταν στο άνω όριο στα 46000,έφτασα τα 55000.Και όντως είχαν ξερυθμιστει.Βαρεθηκαν κι αυτές να είναι ρυθμισμενες.Οποτε όλα καλά.Ευτυχως ήταν ανοιχτοτερες,διότι στο κλειστότερο συνήθως καιγονται,οπότε η ζημιά είναι μεγάλη.

kostas1971

new member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
VOGE 500DS
Όνομα
Κωστας
Και πάνω πού το κουβεντιάσαμε εχθές που γυρνουσα από Χαλκίδα με την σύζυγό λίγο πριν φτάσω άκουγα κάτι τενεκεδένιο σβήνω εν κινήσει με νεκρά και ο ήχος δυναμώνει.... σήμερα το πρωί δεν ακούγεται τίποτα... πέρασα από μοτοτρεντ....αλυσιδογραναζα....τα κόστος λόγο ότι η αλυσίδα δεν ενώνεται και βγαίνει όλο το ψαλίδι 320ευρω.
Μου πρότειναν και έτσι έγινε να φέρω εγώ αλυσίδα 95ευρω +γρανάζια δικά τους και εργασία 80ευρω......προς ενημέρωση

Τελευταία επεξεργασία:

parkaris

new member
Μοτοσυκλέτα
DS525X
Όνομα
-
Τι εννοείς βγαίνει το ψαλίδι; Υπάρχει πείρος/σύνδεσμος που μπαίνει και ειδική τανάλια που τον πριτσινωνει

scrabler

new member
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
BEAR
Όνομα
Giorgos
η αλυσίδα δεν ενώνεται και βγαίνει όλο το ψαλίδι

Δηλαδη εννοεις πως εκεινοι πουλαγαν μονο αλυσιδα ετοιμη κλειστη χωρις συνδεσμο και σου ειπαν και πηρες μονος σου μια ανοιχτη με συνδεσμο ώστε να μην χρειαστει να βγαλουν ψαλιδι και να χρεωθεις παραπανω εργατικα?

Top Bottom