KostasT
old member
Σ'ότι αφορά την πρώτη ματιά.. το σχέδιο!
Σίγουρα έχει γίνει ωραία δουλειά!!
Μονο στο σχεδιο ομως

Σ'ότι αφορά την πρώτη ματιά.. το σχέδιο!
Σίγουρα έχει γίνει ωραία δουλειά!!

Να δούμε και την συνέχεια...
Σε όλα τα συγκριτικά!! - τα ΚΤΜ αν όχι πρώτα, είναι πάντα στα πρώτα.Διαβάζω το τεστ των Mini adventure στο περιοδικό Moto. Το voge 500τα πήγε εξαιρετικά. Το trk502 πάτωσε. Αδιαφιλονίκητος νικητής το KTM
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και γιατί όχι..Για το voge έγραψαν πως σε σημεία είναι καλύτερο από το cb500x που αντιγράφει.
.. και από την άλλη, ΟΚ το καταλαβαίνω.. καινούργιο μοτόρι! - νέα τεχνολογία!.. όλα σωστά!!
-Αλλά να δώσεις 6000 Ευρά για να πάρεις ούτε 50 Αλόγατα..???
Δεν διαφωνώ..Δεν σου κρύβω, πήρα το περιοδικό επειδή περνάνε από το μυαλό μου και σκέψεις για καινούριο ( ισως κάποιο μικρό ονοφ , ισως κάποιο μεγάλα σκούτερ)Αλλά με όσα διάβασα δεν ψήθηκα ιδιαίτερα. Το ΚΤΜ δεν μου αρέσει και ας είναι θεωρητικά το καλύτερο, ενώ το ΤΡΚ που μου κάνει ογκομετρικά το έβγαλαν κακό μηχανακι( ανήκουστο για τεστ σε περιοδικό. Θα πρέπει να είναι πράγματι χειρότερο από τα αλλά)
Γιατί όχι όμως; Μια χαρά τα 50 άλογα για Ελλάδα. Άνετα με 140 σε αυτοκινητόδρομο και σε στροφιλίκια υπέρ αρκετά.
Δεν διαφωνώ..
Αλλά δεν ξέρω βρε συ Τόλη, θα χρειαστείς την δύναμη σίγουρα.. και από την άλλη όταν φορτωθεί! & δικάβαλο!!
-ΟΚ σίγουρα θα σε πάει παντού.. αλλά όταν έχουν περάσει και "μεγάλα" από τα χέρια μας, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα ξενερώσεις.
Μετά σου μένει μόνο το ότι το πήρες 'κούτα'.
Γνώμη μου...
Συμφωνώ!!Συμφωνώ, όσοι σκέφτονται δικάβαλα πρέπει να ανέβουν κυβικά.
Ειχα κάνει το 2007 ένα ταξίδι Σκιάθο με την γυναίκα και φορτωμένος με το Τρανσάλπ 400 και μόλις γύρισα το έβγαλα πωλητηριο.
Αλλά τότε έκανα δικάβαλα ταξίδια. Έχουμε αποφασίσει να κόψουμε τα δικάβαλα, λόγω παιδιών εδώ και κάποια χρόνια. Να είναι πάντα ένας μαζί τους.
Οπότε για την προσεχή 10ετία- 15ετία και μέχρι να αυτονομηθούν τέλοσπάντων, τα δικάβαλα είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Αρα για μονοκάβαλα, μια χαρά τα 50 αλογάκια. Σε πάνε παντού, καίνε λίγο, έχουν φτηνότερη συντήρηση. Κάνεις πρακτικά τα ίδια πράγματα που κάνεις και με τα μεγαλύτερα, ίσως με κάποιους μικρούς συμβιβασμούς.
Και μην υποτιμάς τον παράγοντα "καινούριο". Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις τι έχει γίνει στην μηχανή.

Νομίζω πως τα NC είναι η "χρυσή" λύση!!Εμείς που πηγαίνουμε τρικαβαλοι πάντως με το cb , δεν έχουμε θέμα , σύμφωνοι αργεί να επιταχύνει , ειδικά ανάβαση βουνό , αλλά έχεις χρόνο να χαζεψεις τοπία , και στην επόμενη στροφή δεν έχεις ταχύτητα , οπότε κρατάνε και τα τακάκια περισσότερο :D:D
Πέρα από την πλάκα για πολλά κιλά καλύτερα κάνα 700αρι στυλ nc
Και τα 6000 χιλιάρικα βρε συ Νότη..Καλώς ή κακώς θεωρώ πως τα 500cc είναι η χρυσή τομή του adv για την Ελλάδα.
Διαβασα το τεστ στο moto και εξεπλάγην ευχάριστα.
Οι Κινέζοι καλύπτουν ανηλεως όποιο χάσμα υπήρχε με τα τζαπαν.
Αν αγόραζα σήμερα μοτοσυκλέτα για τη χρήση που βγήκε το Voge, θα το αγόραζα ασυζητητί.
Επίσης καλή αγορά πρέπει να είναι και το Zontes.
Δυσάρεστη έκπληξη ήταν το μπενελι...
Καλώς ή κακώς θεωρώ πως τα 500cc είναι η χρυσή τομή του adv για την Ελλάδα.
Αν αγόραζα σήμερα μοτοσυκλέτα για τη χρήση που βγήκε το Voge, θα το αγόραζα ασυζητητί.
ΟΚ.. μπορείς να μου πεις πως και το Tenere700 έχει 10000!!!Καλώς ή κακώς θεωρώ πως τα 500cc είναι η χρυσή τομή του adv για την Ελλάδα.
Θα συμφωνήσω!!Επίσης ολοκαίνουργιο μηχανάκι από Νέα εταιρεία στον χώρο και ειδικά κινεζική , ούτε δωρεάν που λέει ο λόγος .
Αφήστε δύο τρία χρόνια για παιδικές ασθένειες και μετά .