- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
αυτός όμως το δίνειΤώρα τρέχουμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αυτός όμως το δίνειΤώρα τρέχουμε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δύο παρήγγειλα χθες νάχω φρέσκα φρέσκα και λαχταριστά γιατί έρχεται ώρα που θα μπουν στη σειρούλα για ετήσιο σέρβις.Ακομα τόσο έχουν!
Μια χαρά τιμη
Ναι ρε ,δεν αξίζει να βάζεις ότι να ναι.Δύο παρήγγειλα χθες νάχω φρέσκα φρέσκα και λαχταριστά γιατί έρχεται ώρα που θα μπουν στη σειρούλα για ετήσιο σέρβις.
Το ίδιο πιστεύω και εγώ Γιάννο και επειδή έχω δει τι συμβαίνει αν βάζεις άλλα αντ΄ άλλα σε φίλου πούπαθε για να μάθει πλέον είμαι 1.000% σίγουρος και δεν παίρνω τίποτα άλλο και φυσικά δεν έχω κανένα θέμα.Ναι ρε ,δεν αξίζει να βάζεις ότι να ναι.
Εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι παίζει ρολο
Τα πρώτα χρόνια με πρασινο από το τοπικό βενζινάδικο. Διάβασα - έμαθα και οι 2 τελευταίες αλλαγές (4 χρόνια) και εντεύθεν με το μαυροκόκκινο της Honda. Ευτυχώς όταν το ανέλαβα εγώ το φρόντισα. Καθαρά τα υγρά στο χρώμα τους. Αλλά δυστυχώς το πήρα 3ο χέρι και οι προηγούμενοι το είχανε κακομεταχειριστεί. Καφέ υγρό στη πρώτη αλλαγή. Άσχημη οξείδωση. Δεν ξέρω τι του είχανε κάνει. Του κάνω κάθε φορά και καθαρισμό με ειδικό υγρό και ξέπλυμα.παραφλου αλλαζες?
Θα του βάλαν νεράκι ,το θαυματουργό του ΚαματερούΤα πρώτα χρόνια με πρασινο από το τοπικό βενζινάδικο. Διάβασα - έμαθα και οι 2 τελευταίες αλλαγές (4 χρόνια) και εντεύθεν με το μαυροκόκκινο της Honda. Ευτυχώς όταν το ανέλαβα εγώ το φρόντισα. Καθαρά τα υγρά στο χρώμα τους. Αλλά δυστυχώς το πήρα 3ο χέρι και οι προηγούμενοι το είχανε κακομεταχειριστεί. Καφέ υγρό στη πρώτη αλλαγή. Άσχημη οξείδωση. Δεν ξέρω τι του είχανε κάνει. Του κάνω κάθε φορά και καθαρισμό με ειδικό υγρό και ξέπλυμα.
Αυτή είναι κ η επιτυχία του εν λόγω μοντέλου,33 χρόνια μετά το πρώτο μοντέλο κ μια 10αρια από το τελευταίο να παραμένει επιλογή για όποιον επιθυμεί κάτι απλό αξιόπιστο κ χρηστικό..! το είχα κ παλιότερα για όσους θυμούνται..ολοι τρανσαλπ θα παρουμε
Γιατί ρε συ, τι σου φταίμε οι υπόλοιποι!!!!ολοι τρανσαλπ θα παρουμε

Φιλε για τρανσαλπ πηγαινα το 2015...Ανακάλυψε ο Μπάμπης τα τρανσαλπ με 25 χρόνια καθυστέρηση και νομιζει πως ανακάλυψε την Αμερική!![]()
![]()
![]()
![]()

Ώστε και τις αφρικάνες με 25 χρόνια καθυστέρηση τις ανακάλυψες!Φιλε για τρανσαλπ πηγαινα το 2015...
Και ο τυπος που το εδινε το ειχε κανει ανταλλαγη με βαραντερο καρμπ, γιατι εκαιγε πολυ ..για οικονομια.,,Ο θοδωρας!
Δεν του αρεσε καθολου ομως το τρανς, και το εδινε για να φτιαξει το παλιο του αφρικα που ηταν παρατημενο σε μια αυλη 3 χρονια.!
βαψιματα λαστιχα κλπ...δουλευε τσακμακι
Οχι απλα δεν του αρεσε, το σιχαινοταν, καμια σχεση με την αφρικα ελεγε.
Λοιπον εκανα βολτα το τρανς, εκανα και το αφρικα...Ειχα μεινει χωρις μηχανη καποια χρονια, ηταν η επανοδος.
Τελικα λεω...κατι θα ξερει ο θοδωρας,,και αρχισα να ψαχνω αφρικες![]()

οι αφρικες στα 90ς ηταν σαν να εχεις τζιες αντβε...Ώστε και τις αφρικάνες με 25 χρόνια καθυστέρηση τις ανακάλυψες!
Θυμάστε μου γύρω στο 2025 να σου πω για ένα φανταστικό μοντέλο που έβγαλε η Απριλια το 2001 στα μεγάλα ον οφ![]()
Να τα πάρεις με ρίγανη Μπάμπη δεν μου αρέσουν σκέτα.θελει τσιπς

Να τα πάρεις με ρίγανη Μπάμπη δεν μου αρέσουν σκέτα.![]()
![]()
Το τσόπερ που ήθελε να γίνει τούρινγκ σκουτερ...

Σας κερδαμε εχουμε 2! Ηταν 3 αλλα το ενα εφυγε για αλλες πολιτειες!Το τσόπερ που ήθελε να γίνει τούρινγκ σκουτερ...
Το χει εδώ ένας. Πάντα ήθελα να τον ρωτήσω με ποια ακριβώς λογική το αγόρασε.
Ίσως για να τον ρωτάνε γιατί το αγόρασε....

Βραβείο ασχήμιας μαζί με τα γελάδια, τούτο είναι η μύγα πάνω στο γελάδι πούναι ξαπλωμένο στο λιβάδι και μαζεύει ήλιο.

5 με 6?καθομαι τωρα και διαβαζω στο μοτοgs forum...
5 με 6 λιτρα καινε..
ρε πστη εγω καιω απο 7....μεχρι διψηφιο
θελει τσιπς
5 με 6?
Με τι ταχύτητες ρώτησες ?
Με 120 στην εθνική?
Επαρχιακό στροφιλίκι ίσως ναι, εθνική δεεεν νομίζω.
Εγώ άλλο είπα Μπαμπίνο.Αμα το καταφέρω να καιει τόσο είμαι σούπερ..
Εγω κάτω από 7 δε βλέπω όπως και να το παω