Transalp!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εδω κανεις λαθος,επειδη ειχα το 650,σε πληροφορω οτι δεν εχει σχεση με το τρανσαλπ.Τελικιαζει σε ελαφρια κατηφορα 190,και ταξιδευεις με 155-160 ανετα.Καμμια σχεση σε ποιοτητα κυλισης με το τρανσαλπ.Και λογω αξονα,και λογω τροχων,και λογω αερα,και λογω βαρους.Εκει που θα συμφωνησω ειναι οτι ΔΕΝ παει χωμα ΟΠΩΣ το τρανσαλπ, αναμενομενο αλλωστε.Το 700 ακομα καλυτερο διοτι εχει ψεκασμο ABS και 12 αλογα παραπανω.Επισης καιει λιγωτερο λογω ψεκασμου. Με το 650 ειχα κανει το ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ πηγαινοντας συνεχεια με οσο πηγαινε και οσο αντεχα στον δρομο(στην κυριολεξια ομως) σε 1ωρα και 45 λεπτα.Καθημερινη και χωρις καθολου κινηση στον δρομο.Βεβαια μου εκαψε γυρω στα 8 λιτρα στα 100 χλμ.ΑΓΙΟΣ παντελεημονας κεντρου αθηνας - κεντρικη πλατεια σπαρτης.Και δεν εκαψε και σταγονα λαδι.Το 650 δεν εχει τον κινητηρα του τρανσαλπ,αλλα του BROS.
Μήπως θυμάσαι στις 6000 πόσα χλμ είχε στο κοντερ;

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Διαφωνώ φίλε.
Αν βγάλεις το χώμα απο την εξίσωση, σε ολα καλύτερο το Ντωβίλ του Τρανσαλπ.
Έχει θέση οδήγησης Street, σαν cbf, bandit, paneuropian... ελαφρώς σκυφτη.
Σωστή θέση για να μην πέφτει όλο το βάρος στον κωλο κ τη μέση, αλλά όχι για μένα που έχω θεματακια
Στο rt κάθεσαι σαν vstrom, varadero κλπ

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
αν εχεις θεματα με μεση,η θεση κολοκοτρωνης στο αλογο ειναι χειροτερη απο την ελαφρως σκυφτη.
Αυχενικο... Paneuropian και fjr δε με βολεψαν.. Όταν σκύβεις .. Ο αυχένας βρίσκεται σε ελαφρά κάμψη προς τα πίσω για να βλέπεις εμπρος... Ότι χειροτερο

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Αν αγοράσω το δικό σου θα σταματήσω το ψάξιμο Rolling
Ψυχολογικος εκβιασμός λέγεται αυτο και θάπρεπε να υπάρχει ποινη

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

For sale 1 Honda Deauville one careful owner, only used to go to church on Sundays...
Του έχει κάψει την ασφάλεια των φώτων/στροφόμετρου.
Πόσο άσχετος μπορεί να είναι ο φίλος ;
Τραβάει και βίντεο ....

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Σεξουαλικη παρενόχληση προς τα άτομο μου θεωρείται όταν μας καυλωνεις με το rt.
Χτυπα ένα ντοβιλ να ξεκαυλωσειςRolling

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Του έχει κάψει την ασφάλεια των φώτων/στροφόμετρου.
Πόσο άσχετος μπορεί να είναι ο φίλος ;
Τραβάει και βίντεο ....
Ασφάλεια.??
Ο ανορθωτης ταχει στείλει αδιαβαστα
Rolling
Χόντα αφού..
Στο 5.30 τραβάει κολιδι... Ατσα το ντοβιλ...

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Ασφάλεια.??
Ο ανορθωτης ταχει στείλει αδιαβαστα
Rolling
Χόντα αφού..
Αυτό έχει καμμενη ασφάλεια Μπαμπινο.
Γι'αυτό δεν δείχνει το στροφόμετρο.
Παρεπιπτόντως το ΤΑ είχε τα 120 στα 5600 με στάνταρ γραναζωμα.
5 ταχυτο μηχανάκι δεν θα έπαιρνα εν έτη 2021

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Αυτό έχει καμμενη ασφάλεια Μπαμπινο.
Γι'αυτό δεν δείχνει το στροφόμετρο.
Παρεπιπτόντως το ΤΑ είχε τα 120 στα 5600 με στάνταρ γραναζωμα.
5 ταχυτο μηχανάκι δεν θα έπαιρνα εν έτη 2021
ρε συ εδω λεμε για μηχανακι μαξ διχιλιαρο..
τα σασμαν θα κοιταξουμε..

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Ρε Μπαμπίνο δεν υπάρχει περίπτωση το Kρουέλα ντε Bιλ να κάψει λιγότερα από το ΡΤ , κυρίως αν τσιπαριστεί , όταν πρόκειται να ταξιδεύεις με 150-160 .
Για να σου μιλήσω με όρους Marshall το ένα θα παίζει με κρανκαρισμένη λάμπα και το άλλο θα είναι ακόμα στα καθαρά...και εσύ είσαι τζαζίστας... eye ToothSmileys drinking beer Emoticon

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ναι ρε πάρτο! Ρίχνει και σε R6 όπως βλέπω! ....στις 0000 στροφές! abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

Αχαχαχαχαχ μλκ...θα σε περνάει μέχρι και ο Τασούλης με το address μετά τις πατέντες που έκανε και θα καίει και λιγότερο RollingRollingRollingRolling

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Και μόνο που το συζητάμε ,να πάει σε τέτοιο μηχανάκι μετά το RT ,εγώ το θεωρώ ντροπή .
Μιλάμε σαν να ξαναεγκαθειστας τα γουϊντος 98 .

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Και μόνο που το συζητάμε ,να πάει σε τέτοιο μηχανάκι μετά το RT ,εγώ το θεωρώ ντροπή .
Μιλάμε σαν να ξαναεγκαθειστας τα γουϊντος 98 .
Ετσι.
Κοίτα, το έκανα κι εγώ. Για οικονομικούς λόγους. Είχα δώσει το πρώτο Caponord για να μειώσω έξοδα και να πάρω στα χέρι και κάποια φράγκα που είχα ανάγκη τότε.
και πήρα ένα τρανσαλπ 600 για μουλάρι. Ενα μηχανάκι να υπάρχει.

Μαλακία έκανα. Yes
Ούτε τα λεφτά φτούρησαν κάπου, ούτε ιδιαίτερη οικονομία έκανα. Απλά έμεινα με ένα μηχανάκι που όταν ήθελα να κάνω ταξιδάκι 200 χλμ το σκεφτόμουν δύο φορές λόγω ταλαιπωρίας.

και ξέρω κι άλλους εδω μέσα που έδωσαν μηχανάρες για να πιάσουν 5 φράγκα στα χέρια τους και αγόρασαν αντίστοιχα μουλάρια. Όλοι αργά η γρήγορα τα σουτάραμε.

Ποτέ ξανα αλλαγή σε υποδεέστερο μηχανάκι. Σε μικρότερα κυβικά ίσως ναι, αλλά σε μηχανάκι που θα κάνει λιγότερα πράγματα απο αυτά που θέλω σε επίπεδο άνεσης με τίποτα. Για ένα λίτρο στα 100 χλμ; Σιγά! Ας πάει και το παλιάμπελο!eye

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Ναι ρε πάρτο! Ρίχνει και σε R6 όπως βλέπω! ....στις 0000 στροφές! abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

Αχαχαχαχαχ μλκ...θα σε περνάει μέχρι και ο Τασούλης με το address μετά τις πατέντες που έκανε και θα καίει και λιγότερο RollingRollingRollingRolling
Εννοειται και ΔΕΝ εριχνε στο r6 απλως ολοι ηταν στην παρεα του ,γι αυτο και εκανε και χαρακτηρισμους και χειρονομιες.Παρα ταυτα ο ανθρωπος ηταν χεράς,και το ηξερε το μηχανακι.Τηρουμενων των αναλογιων πολυ καλα το πηγαινε και πολλες φορες εξυνε κατω διαφορα, οπως ακουγεται και στο βιντεο.Το θεμα εναι αμα βρεις μπαμπη καποιο καλο του κανεις ενα γενναιο παζαρι ,το αγοραζεις και εχεις ενα ασπαστο μηχανακι που δεν κλεβεται,δεν ψυριζεται απο τους κλεφτες για ανταλλακτικα,και δεν θελει την μανα του και τον πατερα του αν χρειαστεις να φτιαξεις τιποτα (που δεν θα χρειαστεις ) ,οπως καποιες αλλες γνωστες μαρκες ,και γνωστοι μαστορες . ΕΙΔΙΚΑ ΑΞΟΝΕΣ,ΣΤΑΥΡΟΥΣ ,και λοιπες αηδιες καποιων αλλων εταιριων που εν ετει 2021 δεν εχουν καταφερει να λυσουν ακομα το σταυρολεξο,σε μηχανακια των 30000.

Attachments

• 129462715_1010311292821148_1295028812769687617_n.jpg
    129462715_1010311292821148_1295028812769687617_n.jpg
    189 KB · Προβολές: 8

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Προτιμώ ένα άξονα με σταυρούς ,παρά έναν που εδράζεται άμεσα στην γωνιακή και συμπεριφέρεται σαν κατσίκι στους περίφημης ποιότητας ελληνικούς δρόμους κι ας βγάζει και πρόβλημα (όταν κι άμα).
Θέλω το μηχανάκι να είναι προέκταση του κορμιού μου παρά κορμός και εγώ πάνω του.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Προτιμώ ένα άξονα με σταυρούς ,παρά έναν που εδράζεται άμεσα στην γωνιακή και συμπεριφέρεται σαν κατσίκι στους περίφημης ποιότητας ελληνικούς δρόμους κι ας βγάζει και πρόβλημα (όταν κι άμα).
Θέλω το μηχανάκι να είναι προέκταση του κορμιού μου παρά κορμός και εγώ πάνω του.
Εγω παλι που το ειχα ΔΕΝ μου συμπεριφεροταν ετσι που λες,τηρουμενων βεβαιως των αναλογιων.Δεν εχουμε την απαιτηση ο αξονας να συμπεριφερεται σαν αλυσιδα,ειδικα στα κατεβασματα ταχυτητων,και προσαρμοζουμε την οδηγηση μας αναλογως.Σε χωματα να κανω εντουρο ΔΕΝ το πηγαινα να δω πως θα συμπεριφερθει,αλλα σε βατό χωματοδρομο μια χαρα πηγαινε.Απ την αλλη ΔΕΝ εχω ακουσει ποτε ντωβιλ να κοβει αξονα.Τωρα τα περι προεκτασης του κορμιου κλπ,αυτο εχει πολλες αναγνωσεις,αναλογως πως το βλεπει ο καθενας.Για μενα το μηχανακι ειναι εργαλειο και ψυχικη ευχαριστηση.Αμα χαλαει ,μου την χαλαει την ψυχικη ευχαριστηση,και μου αφαιρει το εργαλειο.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
To 700ari πάντως είναι καλό. Βελτιωμένο παντού και σύγχρονο.
Δεν θα το απέρριπτα.

Top Bottom